fbpx

USLOVI KORIŠĆENJA

Pažnja: molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe internet sajta Olympic. Korišćenjem našeg internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi). OLYMPIC TRAVEL DOO KRAGUJEVAC  zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu Olympic, vlasništvo su OLYMPIC TRAVEL DOO KRAGUJEVAC i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima. Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom internet sajtu ili aplikaciji u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

USLOVI PRODAJE

Svi uslovi prodaje aranžmana obuhvaćeni su Opštim uslovima putovanja koji su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije, drugim važećim zakonskim propisima, kao i sa standardima nacionalnog udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Opšte uslove putovanja možete pročitati klikom OVDE.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime Olympic Travel DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Olympic Travel DOO (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Detaljnije od Zaštiti privatnosti korisnika možete pročitati OVDE.

Detaljnije o načinu Zaštite podataka možete pročitati OVDE.

ONLINE PLAĆANJE PREKO WS PAY PLATFORME

Ukoliko ste nedvosmisleno iskazali zainteresovanost da plaćanje izvršite Online, po zaključenju zahteva za rezervaciju na sajtu, dobićete e-mail potvrdu zahteva za rezervaciju. Ovaj e-mail sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja. Tek nakon dostavljanja potvrde rezevacije od strane Olympic Travel DOO na email potrošača, ugovor o putovanju se smatra zaključenim. U slučaju da nismo u mogućnosti da potvrdimo rezervaciju i zaključimo ugovor, bićete obavešteni.

WSPay funkcioniše kao virtuelni POS terminal tako što klijent putem e-maila dobija poziv na plaćanje sa definisanim iznosom. Klijent zatim ulazi na link koji dobije od Olympic Travela, unosi podatke sa svoje platne kartice i na taj način izvrši plaćanje.

Klijent kojem je poslat poziv na plaćanje, uslugu može platiti 24/7 sa bilo kog mesta, preko laptopa, mobilnog telefona, tableta ili bilo kog drugog uređaja na kojem ima pristup svom e-mailu.

Naplata se vrši u dinarima, a usluge putem opcije WSPay mogu se platiti sledećim karticama: VISA, Mastercard, Maestro i Dina.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, WSPay, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama WSpay-a. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Olympic Travel DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

Turistička agencija za turističke  usluge iz Člana 35. st.1 Zakona o PDV-u ne može da iskazuje PDV u računima i drugim dokumentima.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Kada koristite naš internet sajt nije dozvoljeno da:

Ako prekršite bilo koji od ovih Uslova mi Vas možemo sprečiti da koristite ovaj internet sajt na stalnom ili privremenom nivou. Mi možemo preduzeti i druge mere, uključujući ali ne ograničavajući se na to da Vas prijavimo nadležnim državnim organima, pošaljemo upozorenje ili podnesemo tužbu.