fbpx

OHRID LETOVANJE

Hotel Sileks se nalazi u turističkom kompleksu Sveti Stefan, oko 4 km od Ohrida na oabli. Smešten između kristаlno plаve jezerske vode i zelenilа borove šume, idealan je odabir za one koje žele da se okušaju u planinskom i jezerskom turizmu.

Moderan i dobar hotel, idealno mesto za one koji žele da budu u gradu i blizu jezera. Nalazi se u veoma lepom delu pored jezera, samo nekoliko minuta udaljen od centra. Iz hotela se pruža predivan pogled na jezero i Samuilovu tvrđavu.

Moderan i dobar hotel, idealno mesto za one koji žele da budu u gradu i blizu jezera. Nalazi se u veoma lepom delu pored jezera, samo nekoliko minuta udaljen od centra. Iz hotela se pruža predivan pogled na jezero i Samuilovu tvrđavu.

Ovaj nov i moderan hotel nalazi se na obali jezera i pruža pogled na jezero i plažu. Udaljen je 200m od centra Ohrida.

Smešten na obali Ohridskog jezera, 7 km od centra grada u raskošnom zelenilu. Renoviran je 2007 god, i sastavni je deo Metropol Lake Resort-a.

Hotel Klimetica vam nudi nezaboravne trenutke u prirodnom ambijentu. Hotel je smešten u raskošnoj borovoj šumi, u turističkom naselju Sv.Stefan, na 100 metara od obale jezera i plaže i oko 4 km od centra Ohrida. Važan kulturni spomenik, crkva Sv.Stefana se nalazi u neposrednoj blizini. Aneks objekat je novi hotel i nalazi se u istom prirodnom ambijentu na oko 100 m od glavne zgrade. U sklopu anexa . . .

Smešten je na samoj obali jezera, okružen parkom. Udaljen je 1 km od poznatog manastira Sv.Stefan i 5 km od centra Ohrida. Ima dva pristaništa za turističke brodiće. U blizini hotela se nalazi i hotelska peščana plaža ( udaljena oko 80 m).

Smešten je na samoj obali jezera. Ima sopstvenu plažu koja je okružena visokom liticom. Od grada Ohrida je udaljen 4 km. Ambijent u kome se nalazi spada među najatraktivnije u Ohridu, čemu doprinosi i okolina prekrivena borovom šumom. Jedinstven hotel koji ima istoriju dugu pola veka.

Ovaj nov i moderan hotel nalazi se na obali jezera i pruža pogled na jezero i plažu. Udaljen je 200m od centra Ohrida. Reč je o novom i atraktivnom hotelu, dizajniranom i konstruisanom u modernom stilu u cilju zadovoljenja savremenih poslovnih standarda. Moguće je iznajmiti bicikl ili automobil za obilazak i razgledanje lokalnih znamenitosti. Restoran nudi autentične italijanske i druge . . .

Nalazi se u Ohridu, na 4 km od plaže Kuba Libre

Hotel je okružen zelenilom i smešten na mirnoj lokaciji, na samo 10 metara od Ohridskog jezera i plaže i na 2 km od grada Ohrida.

Hotel se nalazi samo 3 kilometara od centra grada i na 11 km od aerodroma Ohrid, uz samu plažu. Gosti hotela mogu uživati na sunčanoj terasi odakle se pruža predivan pogled na jezero i obližnje planine.

Hotel Garden sa svojim savršenim balansom između klasične elegancije i modernog stila, predstavlja idealan izbor za one koji žele da uživaju u lepotama Ohridskog jezera. Hotel Garden je smešten na samo 100 metara od plaže Kuba Libre na Ohridskom jezeru.

Hotel Pela je idealna destinacija za one koji ne mogu da se opredele da li žele da se odmaraju u okruženju borove šume ili na plaži. Nalazi se u turističkom naselju Sv. Stefan, na 130 metara od peščane plaže i oko 4,5 km od centra Ohrida. Idealno je polazište za istraživanja atrakcije Ohrida.

Hotel udaljen 7 km od centra Ohrida, otvoren je kao dodatak hotelu Metropol 1986, sa kojim je povezan pasarelom i čije sadržaje gosti hotela Turist mogu da koriste. U potpunosti je renoviran 2007 god. Odmah pored hotela se nalazi teren za košarku

Nalazi se u blizini Ohridskog jezera, na udaljenosti oko 200 m, od centra Ohrida 7 km.

Hotel Riviera je smešten na obali Ohridskog jezera, blizu Starog grada, na lokaciji sa koje se pruža živopisan panoramski pogled na jezero, Stari grad i čuvenu Samuilovu tvrđavu. Hotel je udaljen 3 minuta od plaže, i 100 m od centralnog trga u Ohridu.

Hotel City Palace je smešten na šetalištu pored Ohridskog jezera, na svega 300 metara od Starog grada u Ohridu. Od aerodroma Ohrid je udaljen 9 km.

Jedinstven hotel sa privatnom plažom nudi mogućnost izvrsnog odmora pored Ohridskog jezera. Hotel Mirage nalazi se u Strugi, na 11 km od Ohrida, u samoj blizini ohridskog jezera, oko 80 m od plaže.

nalazi se na mirnoj lokaciji, u blizini ulaza u Stari grad u Ohridu i na samo 100 metara od ekskluzivnih kafića, restorana i Ohridskog jezera. Predivna crkva Mal Sveti Kliment, po kojoj je ovaj pansion dobio ime, nalazi se odmah prekoputa objekta

Hotel Izgrev Spa & Aquapark se nalazi u prelepoj borovoj šumi, na obali Ohridskog jezera. Potpuno je renoviran 2014. godine Prostire se na površini od 90000 m2, sa 500 m dugom privatnom plažom koja je udaljena 20 m od hotela. Udaljen je oko 5 km od Struge, oko 15 km od aerodroma Ohrid i oko 20 km od grada Ohrida.

Nalazi u mirnom delu u centru Ohridu, 1km od gradskog trga,luke i starog grada.

Nalazi na obali Ohridskog jezera. Centar Ohrida je udaljen samo 200 metara od objekta Royal View.

Na samoj obali slikovitog Ohridskog jezera, u centru grada.

Hotel je smešten u samom centru na 250m od obale jezera.

na 8 minuta hoda od luke Ohrid,Objekat se nalazi u blizini popularnih atrakcija, kao što su Ranohrišćanska bazilika, Muzej-kuća Robevih i Crkva Bogorodice Perivlepte.

Atraktivni i moderni hotel Diplomat se nalazi u prijatnom okruženju, na svega 150 metara od obale Ohridskog jezera i 1km od centra grada.

 smešten na 500 metara od Ohridskog jezera i na 150 metara od centra Ohrida. nalazi na 1 km od Glavne autobuske stanice u Ohridu i na 10 km od Aerodroma Ohrid.

 4 km udaljen od centra Ohrida, u jedinstvenom ambijentu, okružen prekrasnom borovom šumom u naselju Sveti Stefan

 nalazi se u Ohridu, na 4 km od plaže Kuba Libre

Hotel Aqualina se nalazi u naselju Sv.Stefan, 6km od centra grada, na regionalnom putu Ohrid-Sv.Naum. Nalazi se na samoj obali Ohridskog jezera u predivnom okruženju zelenila koje pripada nacionalnom parku „Galičica“.

Moderan UNIQUE RESORT AND SPA hotel je otvoren 2018. godine i nalazi se, na 2,1 km od plaže Kuba Libre,i 2 km od luke Ohrid

smešten na tihoj i mirnoj lokaciji u prvom redu do obale Ohridskog jezera, na svega 10 minuta hoda od centra Ohrida.

nalazi se na 4km odaljenost od centra grada Ohrid na putu za Sveti Naum . Udaljenost do plaze je oko 300m

Ohrid -Biser Makedonije i Balkana, je veličanstven grad predivnog jugozapadnog dela Makedonije i vodeći letnji turistički centar zemlje, sa oko 42000 stanovnika, za koji kažu da je duša Balkana i svakako kolevka slovenske pismenosti. Grad Ohrid je smešten na obali prekrasnog Ohridskog jezera, udaljen oko 170 km od Skopja, glavnog grada Makedonije. Zahvaljujući svojim izvanrednim prirodnim lepotama, bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu, Ohrid je od 1979. godine deo UNESCO svetskog kulturnog nasleđa.

Ohridsko jezero zauzima živopisno područje od oko 350 km2 i poznato je po svojoj kristalno čistoj vodi, koja je providna do dubine od 22 metra, dok je ukupna dubina Ohridskog jezera 286 metara. Besprekorno bistra i čista voda Ohridskog jezera, uz spokojnu tišinu planinskog okruženja izuzetne lepote privlače stanovnike i posetioce od praistorijskog vremena. Nad dolinom Ohridskog jezera je uzdiže prekrasna planina Galičica sa Nacionalnim Parkom Galičica, koju Međunarodna Asocijacija za zaštitu prirode (IUCN) definiše kao značajan region pod zaštitom od 1958. godine.

Zahvaljujući stotinama retkih originalnih očuvanih biljnih i životinjskih vrsta, Galičica na međunarodnom nivou važi za značajno biljno područje, iskonsko podneblje leptirova, kao i smaragdno-zeleno vodeno područje, koje bi trebalo da čini deo evropske mreže Natura 2000 network. Zbog izuzetnog biodiverziteta i međunarodnog značaja, Nacionalni Park Galičica je 2014. godine postao članica UNESCO mreže rezervata biosfere.