fbpx

Grčka, Halkidiki, Metamorfosi

Hotel Porto Matina

Hotel Porto Matina je hotel sa odličnom lokacijom, na peščanoj plaži i u blizini centra Metamorfozisa

Naknade za otkazivanje: Otkaz 8-10 dana prije boravka: 30% ukupnog iznosa Otkaz 4-7 dana prije boravka: 50% ukupnog iznosa Otkaz 1-3 dana prije boravka: 80% ukupnog iznosa No-show: 100% ukupnog iznosa Rani odlazak: 100% ukupnog iznosa
Lokacija
Hotel Porto Matina se nalazi na plaži i u centru Metamorfozisa, na Sitoniji. Udaljen je oko 80 km od aerodroma u Solunu.

Sadržaj 
Hotel Porto Matina pored recepcije ima restoran koji služi lokalnu kuhinju i organizuje grčke večeri sa tradicionalnom muzikom. Hotel ima i kafe koji se nalazi u prelepom uređenom vrtu. Za decu postoji igralište i animacija u bašti hotela. Dva puta nedeljno se prikazuju filmovi za decu u posebnom prostoru pored restorana. Besplatan wifi je dostupan u javnim prostorijama hotela .

***Recepcija radi od 08.00-00.00h ***Mali kućni ljubimci su dozvoljeni u hotelu


Smeštaj 
Hotel Porto Matina se sastoji od 2 niske zgrade sa smeštajnim kapacitetima . Sobe hotela Porto Matina su prostrane i imaju TV, frižider , klima uređaj i sef. Kupatila su opremljena tušem i fenom za kosu .Većina terasa ima pogled na more. 

Parking
Hotel Porto Matina ima besplatan privatni parking za goste hotela . 

Plaža
Hotel Porto Matina ima privatnu plažu koja se nalazi odmah ispred hotela. Plaža je peščana i ima ležaljke i suncobrane koje gosti mogu koristiti besplatno uz konzumaciju iz plažnog bara. Plaža je idealna za porodice sa decom, jer je more plitko i čisto .


Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 08:00-11:00
Internet
WiFi pristup na javnim mestima, WiFi pristup internetu
Parking dostupan
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Stoni tenis

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
90 m
Plaža
20 m

Moglo bi vam se sviđati