fbpx

Grčka, Halkidiki, Metamorfosi

Hotel Village Mare

Village Mare je udoban hotel sa 4 zvezdice koji se nalazi u Metamorfosiju, na Sitoniji, drugom i najlepšem od tri poluostrva, poznatom i kao bašta Halkidikija , predstavlja savršeno mesto za porodični odmor, ali i za one koji žele da istraže lepote Sitonije.

Naknade za otkazivanje: Otkaz 4-7 dana prije boravka: 50% ukupnog iznosa Otkaz 3-1 dana prije boravka: 80% ukupnog iznosa No-show: 100% ukupnog iznosa Rani odlazak: 100% ukupnog iznosa Otkaz 8-10 dana prije boravka: 30% ukupnog iznosa Otkaz 11-15 dana prije boravka: 10% ukupnog iznosa

Lokacija,
Hotel Village Mare se nalazi na poluostrvu Sitonija, od centra  Metamorfosi je udaljen oko 2 km. Nikiti je na udaljenosti oko 6 km .dok je od aerodroma u Solunu hotel udaljen oko 85 km. Hotel je okružen zelenilom i ima predivan pogled na more.

Sadržaj,
Hotel Village Mare nudi svojim gostima raznovrsne sadržaje za uživanje i opuštanje. U sklopu hotela se nalaze bazen, dečiji bazen, restoran, bar, teretana, spa centar, igralište i mini klub za decu. Hotel ima i besplatan wifi internet u zajedničkim prostorijama.

Smeštaj,
Smeštaj u hotelu Village Mare je komforan i moderan. Sastoji se od 11 dvospratnih zgrada sa sobama sa prelepim pogledom na stabla maslina i bašte sa mirisom borova, bazene i zaliv Toroneos. Raspolaže sa 133 sobe različitih tipova: standardne, superior, porodične i apartmani. Sve sobe imaju klima uređaj, TV, frižider, sef, kupatilo sa fenom i balkon ili terasu. 

Parking, 
Hotel Village Mare ima obezbeđen parking prostor za svoje goste. 

Plaža,
Plaža ispred hotela Village Mare je peščana i šljunkovita, sa kristalno čistom vodom. Plaža je udaljena oko 100 metara od hotela. Na plaži su na raspolaganju ležaljke i suncobrani uz konzumaciju pića iz beach bara.


Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 11:00
Internet
WiFi pristup na javnim mestima, WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen za decu
Parking dostupan
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran
Dodatni sadržaj u objektu
Teren za odbojku na pesku, Dečije igralište, Stoni tenis

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
85 m
Plaža
75 m

Moglo bi vam se sviđati