fbpx

Crna Gora, Primorska regija, Herceg Novi

Hotel Savina

Nalazi se u jednom od najlepših delova Herceg Novog, delu poznatom kao Savina, po kome je turistički kompleks i dobio ime, pored samog šetališta Pet Danica i svoje plaže.

Lokacija
Nalazi se u jednom od najlepših delova Herceg Novog, delu poznatom kao Savina, po kome je turistički kompleks i dobio ime, pored samog šetališta Pet Danica i svoje plaže. Iznad kompleksa se nalazi manastir “Savina” koji potiče čak iz XI veka, restauriran u XVIII veku. Okružen bujnom mediteranskom vegetacijom, na jednom od najlepših delova severne crnogorske obale, sa prelepim i čistim plažama, prozirno čistom vodom i mirom koji krasi ovaj deo jadranskog mora preporučuje ovaj kompleks za odmor i relaksaciju.

Hotelski sadržaji
Od sadržaja gostima su još na raspolaganju: restoran, bar, terasa, plaža hotela sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni za goste hotela.

Smeštaj
Objekat je u celosti klimatizovan, a sve sobe/studia i apartmani su opremljene satelitskom TV mrežom, mini barom, bežičnim internetom, kupatilom.

Usluga
Polupansion, doručak – švedski sto, večera – meni.

Plaža
Objekat od sopstvene peščane i betonske plaže na kojoj su ležaljke i suncobrani za goste hotela besplatni, deli Šetalište Pet Danica koje se prostire duž čitave Hercegnovske obale u dužini od sedam kilometara i pomoću kojeg se može vrlo lako stići do svih sadržaja Herceg Novog i Igala, ali i uživati u prijatnoj šetnji prelepim zalivom.
Opširnije

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Parking dostupan
Besplatan parking
Pušenje
Sobe za nepušače
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Višejezično osoblje
Klimatizovane sobe

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Dvokrevetna soba, Polupansion

Broj ležaja: 2
Loading...
Cena od
Ukupno
po osobi po danu
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Polupansion

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
Cena od
Ukupno
po osobi po danu
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja, Polupansion

Broj ležaja: 2 + 2
Loading...
Cena od
Ukupno
po osobi po danu
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
22 km
Centar
500 m
More
50 m
Plaža
50 m

Doživite mesto

Mesto Herceg Novi

Crna Gora, Primorska regija

Herceg Novi se nalazi na izuzetno značajnom i atraktivnom geografskom prostoru između planine Orjen (1895 m) i ulaza u jedan od najlepših zaliva sveta, Boku kotorsku. Grad ima bogatu kulturnu baštinu koja se ogleda u brojnim spomenicima, crkvama, muzejima i galerijama.

Herceg Novi je grad i opština na crnogorskom primorju, u Boki kotorskoj. Osnovan je 1382. godine od strane bosanskog kralja Tvrtka I Kotromanića i nazvan Sveti Stefan. Kasnije je dobio ime po hercegu Stjepanu Vukčiću Kosači koji je umro u tvrđavi 1466. godine. Herceg Novi se nalazi na izuzetno značajnom i atraktivnom geografskom prostoru između planine Orjen (1895 m) i ulaza u jedan od najlepših zaliva sveta, Boku kotorsku. Grad ima bogatu kulturnu baštinu koja se ogleda u brojnim spomenicima, crkvama, muzejima i galerijama. Herceg Novi nudi raznovrsne mogućnosti za turiste: od prelepih plaža, preko spa i wellness centara, do planinarskih staza i skijališta na Orjenu. Herceg Novi je grad koji odiše šarmom, lepotom i gostoljubivošću. 

Moglo bi vam se sviđati