fbpx

SLOVENSKA PLAŽA **** BUDVA, LETOVANJE

HOTEL SLOVENSKA PLAŽA **** BUDVA, BUDVANSKA RIVIJERA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Budva, Kraljica Mediterana

Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti. Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis kao svoj trag. Danas je to grad teatar, turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno – prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega prelepa priroda darivana ovom kraju, a darivala je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve …

Lokacija

Resort Slovenska plaža svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja neobičan turistički grad u kome su glavne privlačne tačke: mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine.

Turistički grad je u potpunosti renoviran jula 2012. godine. Raspolaže smeštajnim jedinicama koje su raspoređene u dve kategorije 3* i 4* sa kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno letovanje.

Resort Slovenska plaža nalazi se u samom centru Budve. Potrebno je 10 minuta lagane šetnje do antičkog Starog grada. Na jednom mestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor – od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Slovenska plaža je grad prepun zelenila i cveća, a tu su i restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni. Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine. Sertifikat “Ekolabel” obavezuje da se poslovanje čitavog kompleksa “Slovenska plaža”, koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Hotelski sadržaji

Wellness & Spa
Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates i zumba na travi ispod hladovine drveća. Za najmlađe je organizovana škola plivanja. Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije. Gosti Slovenske plaže uz određene pogodnosti mogu koristiti wellness & spa centar u okviru hotela Aleksandar (gym sala, sauna i whirlpool) koji se nalazi u blizini kompleksa. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena koji su uz doplatu dostupni gostima, kao i tereni za mini golf na prostoru od 400m².

Animacija
Posebna pažnja je namenjena najmlađim gostima. Njima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 m2 deca će se zabaviti raznovrsnim sadržajem. Tu su tromboline, tobogani, teren za mini golf i ostali zanimljivi sadržaji. U savremeno opremljenoj dečjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa, deca mogu koristiti hit dečji lavirint i baby kutak koji je namenjen najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dečjih rođendana. U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd…

Muzički program je organizovan za posetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive.
U toku letnjeg perioda od 15. juna do 15 septembra na bazenu Rondo otvoren je letnji bioskop, koji gosti hotela mogu posetiti uz posebne pogodnosti. Na pjacetama kompleksa u toku celog leta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, dečjih predstava, crnogorskog nasleđa, ulličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan.

Dodatni sadržaji
Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu.
Wirless Internet u celom naselju: sobe, svi javni punktovi: recepcija, lobby, restorani, bazen, uz doplatu.
Dečja igraonica, Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija

Smeštaj

Potpuno adaptirane smeštajne jedinice koje opremljenošću i sadržajem odgovaraju kategoriji hotela sa 4*, konstantno su predmet pažnje mnogobrojnih gostiju koji se uvek rado vraćaju ovom naselju. Dobro označene i povezane smeštajne jedinice kompleksa omogućavaju gostima jednostavno snalaženje kroz naselje. Naselje čini 10 zasebnih vila, funkcionalnih celina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana i 6 Vila u kategoriji 3+* sa 422 sobe i 100 apartmana. Najveći broj soba ima i terasu. Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom: kupatilo sa tušem, fen, frižider, sef, kablovska TV, klima uređaj, dečji krevetac po potrebi.


DVOKREVETNA SOBA BEZ TERASE / SA TERASOM
Standardna dvokrevetna soba, mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Soba je opremljena svom standardnom hotelskom opremom. Prostrano kupatilosa tušem. Kvadratura sobe 21m².

SOBNI SADRŽAJI
Sef
Telefon
Klima-air condition
Sto
Hotelski lobby
Kablovska televizija
Flat tv ekran
Internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama)
Servis za buđenje/Alarm
Mini frižider (mini bar na upit)
Utičnica pored kreveta
Vaga
Dečiji krevetac (uz doplatu)
Orman

KUPATILO
Fen
Bade mantil
Kupatilska kozmetika
Sobne papuče
Peškiri
Tuš kabina
Kozmeticko ogledalo


STUDIO APARTMAN
Prostrani dvokrevetni apartman. Velika soba sa francuskim ili odvojenim krevetima i garniturom za sedenje. Sofa ima mogućnost razvlačenja. Smeštaj na sofi za dvoe dece do 12 godina ili jedna odrasla osoba kao treća. Terasa na upit sa doplatom.

SOBNI SADRŽAJI
Sef
Telefon
Klima-air condition
Sto
Hotelski lobby
Kablovska televizija
Flat tv ekran
Internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama)
Servis za buđenje/Alarm
Mini frižider (mini bar na upit)
Utičnica pored kreveta
Vaga
Dečiji krevetac (uz doplatu)
Orman

KUPATILO
Fen
Bade mantil
Kupatilska kozmetika
Sobne papuče
Peškiri
Tuš kabina
Kozmeticko ogledalo


PORODIČNI APARTMAN SA TERASOM
Apartmani prilagođeni porodičnim aranžmanima. Smeštajna jedinica poseduje dve prostorije. Prostrane spavaće sobe opremljene twin ležajevima i sofom za sedenje (mogućnost razvlačenja). Standardno kupatilo sa opremom. U okviru apartmana je i balkon sa mobilijarom za sedenje i pogledom na lepo uredjene vrtove resorta.

SOBNI SADRŽAJI
Sef
Telefon
Klima-air condition
Sto
Hotelski lobby
Kablovska televizija
Flat tv ekran
Internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama)
Servis za buđenje/Alarm
Mini frižider (mini bar na upit)
Utičnica pored kreveta
Vaga
Dečiji krevetac (uz doplatu)
Orman

KUPATILO
Fen
Bade mantil
Kupatilska kozmetika
Sobne papuče
Peškiri
Tuš kabina
Kozmeticko ogledalo


Usluga

Polupansion (doručak i večera, švedski sto), All inclusive, noćenje/doručak


All inclusive ponuda za sezonu uključuje :
tri obroka u buffet stilu: doručak (od 7- 10h)/ ručak (od 12- 14h) i večera (18- 21h);
napitak uz obrok;
radno vreme all incl. bara od 10- 24h;
u 11h – sladoled ili nacionalna poslastica (priganice ili palačinke);
u 16h- kolač ili nacionalni desert ili voće ili palačinka
nacionalna pića i napici: vino (crno/ belo); sve vrste sokova; cola, juice, tonic, fanta, ledeni čaj, sve vrste kafa, voda (gazirana/ negazirana); pivo, likeri (kruškovac i domaći amaro), domaće rakije (loza, domaći rum, vinjak, šljivovica, travka);
muzički program uživo svaku noć u baru;
folklorne večeri jednom sedmično;
sportska animacija (aquabic, yoga, pilates, škola plivanja, teretana na otvorenom). Za sve aktivnosti animacije odvojeno su angažovani animatori koji se služe barem Engleskim jezikom;
dečija animacija (igraonica na otvorenom, zatvorena igraonica);
bazen sa toboganom za decu, dječiji animator.

Napomena: navedene informacije u vezi all inclusive usluge su informativnog karaktera. Hotel zadržavo pravo promene.

Plaža

Na samo 50 metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža budvanska plaža Slovenska plaža, duga 1600 metara. Gosti turističkog naselja koriste ovu plažu, a u zelenom pojasu neposredno uz plažu gosti mogu uz povoljne cene i dodatne popuste koristiti plažni mobilijar.

U okviru kompleksa nalaze se dva bazena Kids Pool i Rondo, na kojima je korišćenje plažnih rekvizita uključeno u cenu. Kids pool otvoreni bazen sa slatkom vodom za najmlađe posetioce nudi vodene tobogane, gumeni grad i celodnevnu animaciju. U večernjim časovima na ovom bazenu održavaju se predstave za decu. Bazen Rondo otvoreni bazen sa slanom vodom nudi mogućnost osveženja i odmora, uz koriščenje djakuzija tokom dana i uživanje u programu animacije u večernjim satima. U okviru bazena Rondo nalazi se i koktel bar gde se gosti mogu osvežiti različitim bezalkoholnim i alkoholnim koktelima.

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

RANI BUKING-URAČUNATO 10% POPUSTA
AKCIJA-U PRATNJI DVE ODRASLE OSOBE
PRVO DETE DO 12 GODINA LETUJE BESPLATNO, DRUGO DETE DO 12 GODINA POPUST 50%
VAŽI ZA UPLATE DO 31.03.2021.


CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
DVOKREVETNA SOBA BEZ TERASE (2+0) - ALL INCLUSIVE(AL)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           42     58     72     58     42
2.ADL                              2+0     84     116     144     116     84
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99)                  2+0     71.4    98.6    122.4    98.6    71.4
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+0     84     116     144     116     84
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+0     84     116     144     116     84
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+0     84     116     144     116     84CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
DVOKREVETNA SOBA BEZ TERASE (2+0) - POLUPANSION(HB)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           32     47     58     47     32
2.ADL                              2+0     64     94     116     94     64
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99)                  2+0     54.4    79.9    98.6    79.9    54.4
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+0     64     94     116     94     64
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+0     64     94     116     94     64
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+0     64     94     116     94     64


CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
DVOKREVETNA SOBA BEZ TERASE (2+1) - ALL INCLUSIVE(AL)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           42     58     72     58     42
3.ADL                              2+1     122     168.2    208.8    168.2    121.8
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+1     84     116     144     116     84
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+1     84     116     144     116     84
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+1     84     116     144     116     84
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+1     84     116     144     116     84
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (02.00 - 06.99)      2+1     105     145     180     145     105
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+1     105     145     180     145     105
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+1     105     145     180     145     105

CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
DVOKREVETNA SOBA BEZ TERASE (2+1) - POLUPANSION(HB)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           32     47     58     47     32
3.ADL                              2+1     93     136.3    168.2    136.3    92.8
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+1     64     94     116     94     64
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+1     64     94     116     94     64
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+1     64     94     116     94     64
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+1     64     94     116     94     64
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (02.00 - 06.99)      2+1     80     117.5    145     117.5    80
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+1     80     117.5    145     117.5    80
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+1     80     117.5    145     117.5    80

CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
DVOKREVETNA SOBA SA TERASOM (2+0) - ALL INCLUSIVE(AL)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           44     60     74     60     44
2.ADL                              2+0     88     120     148     120     88
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99)                  2+0     74.8    102     125.8    102     74.8
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+0     88     120     148     120     88
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+0     88     120     148     120     88
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+0     88     120     148     120     88CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
DVOKREVETNA SOBA SA TERASOM (2+0) - POLUPANSION(HB)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           34     49     60     49     34
2.ADL                              2+0     68     98     120     98     68
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99)                  2+0     57.8    83.3    102     83.3    57.8
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+0     68     98     120     98     68
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+0     68     98     120     98     68
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+0     68     98     120     98     68


CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
DVOKREVETNA SOBA SA TERASOM (2+1) - ALL INCLUSIVE(AL)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           44     60     74     60     44
3.ADL                              2+1     128     174     214.6    174     127.6
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+1     88     120     148     120     88
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+1     88     120     148     120     88
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (02.00 - 06.99)      2+1     110     150     185     150     110
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+1     110     150     185     150     110
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+1     110     150     185     150     110

CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
DVOKREVETNA SOBA SA TERASOM (2+1) - POLUPANSION(HB)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           34     49     60     49     34
3.ADL                              2+1     99     142.1    174     142.1    98.6
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+1     68     98     120     98     68
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+1     68     98     120     98     68
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (02.00 - 06.99)      2+1     85     122.5    150     122.5    85
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+1     85     122.5    150     122.5    85
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+1     85     122.5    150     122.5    85

CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO BEZ TERASE (2+0) - ALL INCLUSIVE(AL)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           47     62     79     62     47
2.ADL                              2+0     94     124     158     124     94
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99)                  2+0     79.9    105.4    134.3    105.4    79.9
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+0     94     124     158     124     94
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+0     94     124     158     124     94
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+0     94     124     158     124     94


CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO BEZ TERASE (2+0) - POLUPANSION(HB)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           38     51     66     51     38
2.ADL                              2+0     76     102     132     102     76
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99)                  2+0     64.6    86.7    112.2    86.7    64.6
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+0     76     102     132     102     76
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+0     76     102     132     102     76
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+0     76     102     132     102     76

CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO BEZ TERASE (2+1) - ALL INCLUSIVE(AL)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           47     62     79     62     47
3.ADL                              2+1     136     179.8    229.1    179.8    136.3
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+1     94     124     158     124     94
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+1     94     124     158     124     94
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+1     94     124     158     124     94
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+1     117.5    155     197.5    155     117.5


CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO BEZ TERASE (2+1) - POLUPANSION(HB)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           38     51     66     51     38
3.ADL                              2+1     110     147.9    191.4    147.9    110.2
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+1     76     102     132     102     76
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+1     76     102     132     102     76
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+1     76     102     132     102     76


CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO BEZ TERASE (2+2) - ALL INCLUSIVE(AL)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           47     62     79     62     47
4.ADL                              2+2     179     235.6    300.2    235.6    178.6
3.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+2     141     186     237     186     141
3.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+2     141     186     237     186     141
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (02.00 - 06.99)      2+2     117.5    155     197.5    155     117.5
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+2     117.5    155     197.5    155     117.5
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+2     117.5    155     197.5    155     117.5

CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO BEZ TERASE (2+2) - POLUPANSION(HB)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           38     51     66     51     38
4.ADL                              2+2     144     193.8    250.8    193.8    144.4
3.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+2     110.2    147.9    191.4    147.9    110.2
3.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+2     110.2    147.9    191.4    147.9    110.2
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (02.00 - 06.99)      2+2     95     127.5    165     127.5    95
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+2     95     127.5    165     127.5    95
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+2     95     127.5    165     127.5    95

CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO SA TERASOM (2+0) - ALL INCLUSIVE(AL)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           49     64     81     64     49
2.ADL                              2+0     98     128     162     128     98
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99)                  2+0     83.3    108.8    137.7    108.8    83.3
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+0     98     128     162     128     98
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+0     98     128     162     128     98
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+0     98     128     162     128     98


CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO SA TERASOM (2+0) - POLUPANSION(HB)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           40     53     68     53     40
2.ADL                              2+0     80     106     136     106     80
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99)                  2+0     68     90.1    115.6    90.1    68
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+0     80     106     136     106     80
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+0     80     106     136     106     80
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+0     80     106     136     106     80
                                 2+1


CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO SA TERASOM (2+1) - ALL INCLUSIVE(AL)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           49     64     81     64     49
3.ADL                              2+1     142     185.6    234.9    185.6    142.1
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+1     98     128     162     128     98
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+1     98     128     162     128     98
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+1     98     128     162     128     98
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+2     122.5    160     202.5    160     122.5
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+1     122.5    160     202.5    160     122.5


CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO SA TERASOM (2+1) - POLUPANSION(HB)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           40     53     68     53     40
3.ADL                              2+1     116     153.7    197.2    153.7    116
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+1     80     106     136     106     80
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+1     80     106     136     106     80
1.ADL + 1.CHD (02.00 - 11.99) + 1.CHD (02.00 - 11.99)      2+1     80     106     136     106     80
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+2     100     132.5    170     132.5    100

CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO SA TERASOM (2+2) - ALL INCLUSIVE(AL)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           49     64     81     64     49
4.ADL                              2+2     186     243.2    307.8    243.2    186.2
3.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+2     147     192     243     192     147
3.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+2     147     192     243     192     147
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (02.00 - 06.99)      2+2     122.5    160     202.5    160     122.5
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+2     122.5    160     202.5    160     122.5

CRNA GORA-BUDVA-SLOVENSKA PLAŽA ****-4-RANI BUKING - LETO 2021-EUR
STUDIO SA TERASOM (2+2) - POLUPANSION(HB)
DATUM OD                                   01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DATUM DO                                   31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
DANA/NOĆI                                  2/1     2/1     2/1     2/1     2/1
OBRACUN PO OSOBI PO DANU                           40     53     68     53     40
4.ADL                              2+2     152     201.4    258.4    201.4    152
3.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99)                  2+2     116     153.7    197.2    153.7    116
3.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99)                  2+2     116     153.7    197.2    153.7    116
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (02.00 - 06.99)      2+2     100     132.5    170     132.5    100
2.ADL + 1.CHD (02.00 - 06.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+2     100     132.5    170     132.5    100
2.ADL + 1.CHD (07.00 - 11.99) + 1.CHD (07.00 - 11.99)      2+2     100     132.5    170     132.5    100

MINIMALAN BORAVAK/NOĆI                            01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
                                       31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
                                       3      3      3      3      3

RANI BUKING ZA REZERVACIJE DO 31.03.2021.                  01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
POPUST JE URAČUNAT U NAVEDENE CENE                      31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
                                       10%     10%     10%     10%     10%

UCENU JE URAČUNATO
Smeštaj u navedenim tipovima smeštaja na bazi navedenih usluga. Obroci se služe po principu samoposluženja.
Korišćenje otvorenog bazena.
Wi Fi

                                       01-APR-21  01-JUN-21  01-JUL-21  01-SEP-21  01-OCT-21
DOPLATE                             UPLATA U  31-MAY-21  30-JUN-21  31-AUG-21  30-SEP-21  30-OCT-21
Boravišna taksa i osiguranje odrasli               Agencija   1.5     1.5     1.5     1.5     1.5
Boravišna taksa i osiguranje deca 2-12 godina          Agencija  0.5     0.5     0.5     0.5     0.5
Osiguranje za decu 0-2 godine                  Agencija  0.5     0.5     0.5     0.5     0.5
Doplata za jednokrevetnu sobu                  Agencija  40%     40%     60%     60%     40%
Krevetac za bebu 0-2 godine                   Recepcija  7.00    7.00    7.00    7.00    7.00
Parking otkriveni                        Recepcija  4.00    4.00    4.00    4.00    4.00
Parking natkriveni                        Recepcija  6.00    6.00    6.00    6.00    6.00
PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


CRNA GORA PREPORUČUJEMO

Nalazi se u neposrednoj blizini zidina starog grada i divne peščane plaže “Ričardova glava”. Hotel Avala Resort & Villas, osmišljen je da postane jedno od obeležja Budve, što u svom funkcionisanju i pokazuje. Veoma savremeni objekat, na samo nekoliko koraka od užurbanog Starog grada i . . .

Resort Slovenska plaža svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja neobičan turistički grad u kome su glavne privlačne tačke: mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine.
Turistički grad je u potpunosti renoviran jula . . .

Resort Slovenska plaža svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja neobičan turistički grad u kome su glavne privlačne tačke: mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine.
Turistički grad je u potpunosti renoviran jula . . .

iberostar Bellevue u Bečićima je deo poznatog svetskog hotelskog lanca Iberostar, koji zadovoljava sve kriterijume savršenog odmora kako porodica sa decom, tako i za parove ili one koji žele sami da uživaju u svim sadržajima sigurno najboljeg hotela u Crnoj Gori koji pruža uslugu all . . .