fbpx

BUGARSKA – BANSKO – ZIMOVANJE

Smešten oko 800 m od gondole i 1.5 km od centra grada, ovo je hotel izuzetno visokog kvaliteta.

Hotel MPM GUINESS 4* je renoviran 2015 godine.Nalazi na 500m od centra i 200m od ski lifta.

Hotel se nalazi preko puta gondole i 2 km od starog dela grada Bansko.

Luksuzan i moderan hotel St. George & Holiday nalazi se u novom delu Banskog, nedaleko od drevnih rimskim kupališta i srednjovekovnih crkava. Od gondole je udaljen oko 500m, a na svega par minuta šetnje od hotela dolazi se do modernog dela skijališta sa mnoštvom restorana, kafića i tržnih centara.

Danas jedan od najmodernijih hotela sa apartmanima u Banskom . Aparthotel Lucky nalazi se 450 m od centra grada Bansko i 2 km od gondole.

Hotel se nalazi na samoj granici sa nacionalnim parkom Pirin, 1 km od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. Nalaze se 2 km od centra mesta. Nude predivan pogled na istorijski centar Banskog. Kompleks se sastoji od više zgrada koje nisu povezane.

Hotel Murite Club 4* smešten je u dolini Razlog, jednog od najživopisnijih mesta u Bugarskoj. U blizini je poznatih golf igrališta , dok je od centra mesta Bansko i gondole udaljen oko 6.5 km.

Hotel Casa Karina se nalazi 200 m od gondole, 800 m od starog grada Bansko.

Nalazi se oko 400 m od gondole i oko 800 m od starog grada Bansko. Hotel ima 190 soba i apartmana.

Ovaj veoma šarmantan hotel smešten je u veoma lepom delu Banskog na zapadnoj obali reke Glazne, stotinak metara od centra grada i oko 400 m od gondole.

Trinity Residence Bansko nalazi se na 10 minuta hoda od žičare sa gondolama u Banskom, u centralnom delu starog grada.Centar Banskog udaljen je manje od 5 minuta hoda. Pirin, glavna trgovačka ulica, nalazi se na 50 metara od objekta Trinity Residence Bansko. Autobuska stanica Bansko udaljena je 1,3 km, a Dobrinište i Razlog 7 km.

Hotel Maria-Antoaneta Residence smeštena je pored reke u Banskom, na svega par minuta hoda od gondole. Dok je od centara udaljena oko 500 m.

Hotel Bansko se nalazi 1400 m od gondole, na obali reke Glazne u blizini centra grada.

Apartmani Belmont se nalaze 600 m od gondole, preko puta hotela Grand Montana.

Apartmani Grand Montana se nalaze 400 m od gondole i 900 m od centra grada Bansko.U neposrednoj je blizini hotela Perun i Lion.

Hotel Stražite predstavlja kombinaciju tradicionalne bugarske arhitekture i modernog stila. Smešten svega 300 metara od gondole predstavlja odličnu lokaciju za ljubitelje skijanja koji mogu brzo da stignu do staza. Centar grada sa svim atrakcijama, tradicionalnim restoranima , pivnicama i prodavnicama udaljen je samo nekoliko minuta hoda.

Smešten je u podnožju planine Pirin, na odličnoj lokacijii. Udaljen je oko 300 m od gondole i oko 1,5 km od centra. Hotel ima besplatan šatl bus do gondole prema hotelskom rasporedu.

Smešten je na 200 m od gondole, nedaleko od hotela Kempinski. Od centra grada udaljen je oko 2 km ( petnaestak minuta hoda ).

Smešten je u slikovitoj oblasti Katarino, 2km od grada Razlog i 8km od centra Banskog. Izgardjen 2005.godina a renoviran 2018. godine.

Hotel je smešten oko 300 metara od gondole i oko 1km od centra Banskog.

Aparthotel Comfort Bansko se nalazi na oko 50 metara od gondole, preko puta hotela Kempinski, 15 minuta hoda od starog dela grada Bansko.

Hotel Mura se nalazi na putu za skijaške staze (oko 1 km od gondola obezbedjen prevoz), pored reke Glazne i 350m od centra Banskog.

Kompleks Sunrise Park nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od prve žičare u Banskom. Kompleks je smešten na 5 minuta hoda od starog jezgra Banskog i raznovrsnih barova, restorana i prodavnica. Do gondole se može stići hotelskim autobusom.

Hotel Orphey se nalazi na mirnom mestu u Banskom, na samo 5 minuta hoda od centra. 2km od ski lifta.

Smešten u centru Banskog i 3,5 km od gondole.

Hotel je udaljen 1.5 km od centra i 100m od gondole. Hotel se sastoji od dva objekta koji se nalaze se jedan pored drugog i povezani su toplim hodnikom

Kempinski Hotel Grand Arena jedan od luksuznijih hotela u Banskom nalazi se u na odličnoj poziciji preko puta stanice Gondola lift i oko 1km od centra grada. Jedini je hotel u Banskom sa direktnim izlazom na ski stazu.

Premier Luxury Mountain Resort se nalazi u podnožju planine Pirin u Banskom, na 700 metara od žičare i 1,5 km od centra grada.

Hotel Pirin se nalazi u centru skijališta Bansko, oko 1,5km od gondole.

Nalazi se oko 400 m od gondole, udaljen oko 1,5 km od starog dela mesta Bansko.

Nalazi se na samom ulasku u Bansko u blizini starog grada. Udaljen je oko 2 km od gondole i par minuta hoda od centra .

Udaljen je 2.2 km od gondole, 500 m od starog dela grada. Hotel ima dva dela sa ukupno 30 soba.

Udaljen je oko 200 m od starog grada Bansko, 900 m od gondole. Hotelski kompleks sastoji se od dva zgrade: A i B. ZGRADA A – 35 dvokrevetnih soba, SPA i fitnes centar.

Nalazi se stotinak metara od gondole i oko 500 metara od centra grada. Golf teren je u neposrednoj blizini hotela.