fbpx

EVROPA – ATINA

Hotel se nalazi u samom centru Atine, na pešačkoj udaljenosti od bitnih znamenitosti u gradu.

Hotel se nalazi u centru Atine, na nekoliko stotina metara od glavnih znamenitosti kao što su Trg Monastiraki i Plaka. Sa terase hotela se pruža veličanstven pogled na Akropolj.

Smešten na 200 metara od Nacionalnog teatra Grčke i na nekoliko minuta hoda od četvrti Plaka

Hotel Amazon ima odličnu lokaciju u srcu Atine, na pešačkoj udaljenosti od glavnih arheoloških nalazišta i stanice metroa Sintagma. Novi muzej Akropolja udaljen je 1 km od hotela Amazon. Četvrt za kupovinu u centru Atine nalazi se na tek nekoliko koraka.

Hotel Philippos je smešten odmah pored Akropoljskog muzeja i na 5 minuta hoda od stanice metroa Akropolj

Smešten na samo nekoliko minuta hoda od atinskih znamenitosti. Iz restorana na krovu hotela pruža se zadivljujući pogled na Akropolj. Najbliža stanica metroa udaljena je 50 m od hotela.

Lociran u centru, Omonia Metro stanica se nalazi na 5 minuta pešačenja od hotela.

Hotel ima izvandrednu lokaciju, smešten je u samom srcu Atine, u istorijskom centru. Agora se nalazi na 3 minuta hoda od hotela.

Hotel Theoxenia Palace smešten je u najelegantnijoj poslovnoj i zabavnoj četvrti u Kifisiji. U ponudi ima sobe i apartmane, izvrstan restoran i potpuno opremljenu teretanu. Ovaj hotel sa 5 zvezdica gleda na Park Kefalari.

Hotel se nalazi u centru grada pored Hrama Zevsa Olimpijskog, u neposrednoj blizini Akropolja. Iz luksuznih soba se pruža pogled na Hram Zevsa Olimpijskog ili na vrt sa bazenom.

Hotel Radisson Blu Park Athens smešten je u bezbednom delu grada, na 5 minuta hoda od stanice metroa Viktorija. Hotel nudi pogled na park Pedion Areos. Komercijalna četvrt Atine i Arheološki muzej nalaze se u blizini