fbpx

Turska, Antalijska, Side

Hotel ROYAL DRAGON HOTEL

Lokacija:

Hotel je udaljen 48 km od aerodroma u Antaliji, 10 km od Manavgata, 5 km od centra Side-a, na samoj obali mora. Otvoren je 2008. godine .

Sadržaji hotela:

Glavni i 4 a’la carte restorana (italijanski, turski, riblji, azijski - plaćaju se), dijetetski meni, besplatan internet, 10 barova, ultra all inclusive – „sve uključeno“, doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok od 24:00-07:00 h, tematske kulinarske večeri, snekovi prema satnici hotela, poslastičarnica po satnici hotela, sladoled uz večeru, doner, pića i voće, vafli, kafa i kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, izbor više jela, spoljašnji bazen, unutrašnji bazen (otvoren u zimskoj sezoni), akva park sa 11 vodenih tobogana, 5 teniskih terena, tursko kupatilo, sauna, teretana, fitness centar, parna soba, akvabik, aerobik, odbojka na pesku, stoni tenis, gimnastika, košarka, animacija, mini club (4-12 god.), mini disco, dečije igralište, luna park, dečiji bazen i 3 vodena tobogana. Plaća se: dadilja, doktor, masaža, frizer, spa centar, salon lepote, motorni sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i najam rekvizita za tenis, bilijar, internet kafe, video igre, kuglanje, rent a car, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja,sveže ceđeni sokovi, uvozni šampanjac i lokalna i uvozna flaširana pića, luksuzna pića, sobna usluga, konzumiranje a la cart restorana.

Smeštaj: 

standardne sobe su veličine cca 40m2 i imaju klima uređaj, tepih, SAT TV, telefon, mini bar, set za kafu i čaj, papuče, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasu. Bade mantili se mogu dobiti na zahtev gosta i plaćaju se.

Plaža:

Privatna peščana plaža. Bar na plaži, ležaljke, suncobrani i peškiri (uz depozit) su besplatni za goste hotela. Zamena peškira za plažu u jednom danu se naplaćuje.

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom, Bazen za decu, Unutrašnji bazen
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Menjačnica
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Lift
Porodične sobe
Hemijsko čišćenje
Usluga peglanja
Broj restorana: 5
Hrana i piće
Bar, Room service, A la carte restoran, Snack bar, Minibar
Dodatni sadržaj u objektu
Stoni tenis, Oprema za fitnes, Sauna, Masaža, Turska / Parna sauna, Teren za tenis, Teren za odbojku na pesku

Rezervišite svoju sobu

Soba FAMILY ROOM 2 ROOMS

Broj ležaja: 5

Soba FAMILY DUBLEX LANDVIEW ROOM

Broj ležaja: 5

Soba FAMILY DUBLEX ROOM

Broj ležaja: 5

Soba FAMILY LANDVIEW ROOM

Broj ležaja: 5

Soba FAMILY SEAVIEW ROOM

Broj ležaja: 5

Soba FAMILY ROOM 2 ROOMS SEA VIEW

Broj ležaja: 5

Soba FAMILY DUBLEX SEAVIEW ROOM

Broj ležaja: 5

Soba JUNIOR SUITE

Broj ležaja: 4

Soba KING SUITE

Broj ležaja: 5

Soba SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW

Broj ležaja: 4

Soba SUPERIOR ROOM

Broj ležaja: 4

Soba SUPERIOR LANDVIEW ROOM

Broj ležaja: 4

Soba SUPERIOR SIDE SEAVIEW

Broj ležaja: 4

Soba SUPERIOR SEA VIEW ROOM

Broj ležaja: 4

Soba SUPERIOR STANDARD ROOM LAND VIEW

Broj ležaja: 4

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
38 km
Centar
5 km
Plaža
50 m

Doživite mesto

Mesto Side

Turska, Antalijska

Side je omiljeni turistički centar turskog dela Sredozemnog mora, smešten izmedju većih, poznatijih i popularnijih gradova Antalije i Alanje. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 70 km, što iziskuje oko 1 sat vožnje. Sagradjen je na isturenem rtu a sa istočne i zapadne strane duž obale se protežu plaže i hoteli. Zapadna strana je prepoznatljiva po čistim i lepim plažama prekrivenim peskom, idealnim za potrebe dece. Na istočnoj strani je manje hotela i tu obično odsedaju ljubitelji aktivnog odmora. Grad su osnovali Grci a u blizini je arheološki prostor sa ostacima njihovog boravka, amfiteatar, hramovi, antička kupatila i fragmenti sačuvanih zidina. Zapadna plaža je u visokoj sezoni uglavnom puna i na njoj je uvek bučno i veselo. Duž plaže rastu četinari a nešto dalje su plantaže nara i pomorandži. U mnogobrojnim restoranima se serviraju jela nacionalne kuhinje kao i neobični specijaliteti od ribe i plodova mora.