fbpx

Turska, Antalijska, Side

Hotel CLOVER MAGIC ALTINKUM PARK SIDE

Lokacija
Hotel Clover Magic Altinkum Park Side 3* se nalazi u Sideu. Udaljen je samo 500m od centra Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji.

Sadržaji hotela
Glavni restoran u hotelu Clover Magic Altinkum Park Side 3*, bar pored bazena, lobi bar,  otvoreni bazen za odrasle i decu, tursko kupatilo, pikado, lagani zabavni program, igralište za decu. All Inclusive na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, koncentrovani voćni sokovi od 10.00-22.00h. Plaća se: uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, tursku kafu, sladoled, sva flaširana pića, specijalna vina, A la carte restoran, sobnu uslugu,hranu i piće na plaži, lekar, usluga pranja veša, telefon, fax, usluga čuvanja dece, rent a car, sportovi na vodi.  Wi-Fi je besplatan u sobama i javnim površinama hotela.

Smeštaj
Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu  je 73 raspoređenih u bungalovima i to standardna soba (16-18m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2 osobe), comfort soba (18 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osoba). Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), pločice, SAT TV i muzičke kanale, terasa.

Plaža: 
Hotelska plaža je peščana, 50m od hotela, suncobrani i ležaljke se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz depozit.

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup na javnim mestima, WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Menjačnica
Klimatizovane sobe
Broj restorana: 1
Hrana i piće
Bar, Minibar
Dodatni sadržaj u objektu
Pikado, Dečije igralište

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Soba BUNGALOW ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba COMFORT ROOM

Broj ležaja: 4
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba ECONOMY ROOM

Broj ležaja: 2
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba STANDART ROOM

Broj ležaja: 5
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba STANDART POOL VIEW ROOM

Broj ležaja: 4
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
65 km
Centar
500 m
Plaža
50 m

Doživite mesto

Mesto Side

Turska, Antalijska

Side je omiljeni turistički centar turskog dela Sredozemnog mora, smešten izmedju većih, poznatijih i popularnijih gradova Antalije i Alanje. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 70 km, što iziskuje oko 1 sat vožnje. Sagradjen je na isturenem rtu a sa istočne i zapadne strane duž obale se protežu plaže i hoteli. Zapadna strana je prepoznatljiva po čistim i lepim plažama prekrivenim peskom, idealnim za potrebe dece. Na istočnoj strani je manje hotela i tu obično odsedaju ljubitelji aktivnog odmora. Grad su osnovali Grci a u blizini je arheološki prostor sa ostacima njihovog boravka, amfiteatar, hramovi, antička kupatila i fragmenti sačuvanih zidina. Zapadna plaža je u visokoj sezoni uglavnom puna i na njoj je uvek bučno i veselo. Duž plaže rastu četinari a nešto dalje su plantaže nara i pomorandži. U mnogobrojnim restoranima se serviraju jela nacionalne kuhinje kao i neobični specijaliteti od ribe i plodova mora.