fbpx

Turska, Antalijska, Alanja

Hotel SAVK HOTEL

Lokacija
Hotel je smešten direktno na Kleopatrinoj plaži u širem centru Alanje,od Antalijskog aerodroma je udaljen 125 km. Renoviran je 2011.godine.

Sadržaj
U hotelskom sadržaju su: recepcija, bar na plaži (plaća se), lobby bar (plaća se), bar na bazenu (plaća se), glavni restoran, a la carte resortan (plaća se), spoljašnji bazen sa delom za decu, tursko kupatilo (plaća se), bilijar (plaća se), stoni tenis, pikado, internet kutak (plaća se), bežični internet, parking. Usluga: Polupansion

Smeštaj
Hotel ima 60 soba. Sobe su standardne (površine od oko 20 m2) za najviše 3 osobe. Sobe su klimatizovane, imaju balkon i svaka soba je opremljena sefom, SAT TV-om, mini barom, telefonom, kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, fenom za sušenje kose.

Plaža
Nalazi se direktno na najlepšoj plaži cele regije (Kleopatrina plaža). Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Korišćenje hotelskih peškira za plažu se naplaćuje.

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Menjačnica
Klimatizovane sobe
Lift
Broj restorana: 2
Hrana i piće
Bar, Room service, Minibar, A la carte restoran
Dodatni sadržaj u objektu
Stoni tenis, Bilijar, Pikado, Turska / Parna sauna

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Soba STANDARD DIRECT SEAVIEW ROOM

Broj ležaja: 2
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba SIDE SEAVIEW STANDARD ROOM

Broj ležaja: 3
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Soba SEAVIEW STANDARD ROOM

Broj ležaja: 2
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
125 km
Centar
500 m
Plaža
10 m

Doživite mesto

Mesto Alanja

Turska, Antalijska

Alanja je grad na mediteranskoj strani Turske prepun živosti i atmosfere. Turiste privlače toplo more i lepe plaže označene „plavom zastavicom“ kao i prihvatljive cene za svačiji džep. Ljubitelji opuštenosti i osame mogu da se relaksiraju daleko od gužve a mladi da uživaju u klubovima i na bučnim zabavama u centru grada ili u blizini pristaništa.

Sa aerodroma u Antaliji se stiže za oko 1.30 h vožnje (120 km). Plaže u Alanji spadaju medju najbolje u Turskoj. Voda je na njima prozračna i bistra, a infrastruktura dobro razvijena. Obala je podeljena na dva dela isturenom stenom. Svaka strana ima po dve graske plaže. Najpopularnijom se smatra „Kleopatra“ koja se proteže u zapadnom predgradju u dužini od oko 2 km. Na njoj je voda bistra čak i kada je voda uzburkana. Na nekim mestima je ulaz u vodu oštar i dubina počinje brzo pa te delove roditelji sa decom izbegavaju. Glavna trgovačka ulica je bulevar Ataturka a na tezgama na bazaru je moguće cenkanje. Glavna znamenitost Alanje je Crvena kula a u okolini su druge brojne gradjevine i nprirodne lepote koje se ne smeju zaobići.