fbpx

SKANES – TUNIS LETOVANJE

Smešten u prelepim vrtovima na peščanoj plaži u mestu Skanes. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko dva i po sata, od Enfide oko 50 minuta, a od Monastira 10 minuta.

Hotel se nalazi izmedju Soussa i Monastira, lociran direktno na peščanoj plaži. Grad Sousse je udaljen 11 km a mesto Port El Kantaoui 21 km. Najblizi medjunarodni aerodrom, Habib Bourguiba u Monastiru, je udaljen 4,4 km .

Hotel One Resort Aqua Park & Spa je klupskog tipa, koji zahvata prostranu površinu od čak 15 hektara, na izuzetnoj lokaciji, sa prelepom plažom, odličnim akva parkom i brojnim zabavno-sportskim sadržajima. Nalazi se u hotelsko-turističkoj zoni Skanes-Monastir, 4 km od aerodroma u Monastiru, 10 km od grada Monastira, 12 km od Susa, 165 km od aerodroma u Tunisu.

Hotel se nalazi u mestu Skanes, direktno na plaži, 8km od centra Monastira, 3km od aerodroma u Monastiru i 165km od aerodroma u Tunisu.

Hotel se nalazi u Monastiru, udaljen svega 1 km od Habib Bourguiba međunarodnog aerodroma (transfer autobusom traje oko 7-8 minuta), 80 km od aerodroma Enfida ili 50 minuta vožnje autobusom, 15 km od grada Sousse, 24 km od Port El Kantoui-a, dok je glavni grad Tunis i njegov aerodrom udaljen 180 km ili 2,5 sata vožnje autobusom. Hotel izlazi direktno na sopstvenu peščanu plažu. U neposrednoj . . .

Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Idealan je za porodični odmor. Prikladan je za ljubitelje golfa jer se nalazi u blizini dva golf terena. Udaljen je oko 8km od centra Susa i oko 12km od centra Monastira. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko dva i po sata, od Enfide oko 1 sat, a od Monastira 15 minuta.