fbpx

HAMAMET – TUNIS LETOVANJE

Hotel se nalazi u južnoj turističkoj zoni, 5km udaljen od centra Hamameta, na prelepoj peščanoj plaži i okružen raskošnim parkom površine 9 hektara. Do glavnog grada Tunisa ima 60km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.

Hotel direktno izlazi na lepu peščanu plažu u zoni Severnog Hamameta. Od centra Hamameta udaljen je 7 kilometara. Golf tereni “Citrus” i “Jasmin” udaljeni su 20km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.

Hotel se nalazi u južnoj turističkoj zoni, 5 km udaljen od centra Hamameta, na prelepoj peščanoj plaži i okružen raskošnim parkom površine 9 hektara. Do glavnog grada Tunisa ima 60 km. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko sat vremena, od Enfide oko sat vremena, a od Monastira oko dva sata.

Hotel se nalazi u Hamametu, 6km od centra Hamameta, okruzen vrtom od preko 100.000m2. Ima direktan izlaz na plažu. Od aeorodroma Tunis Carthage je udaljen oko 65km, a od aeorodroma Enfida oko 60km.

Nalazi se u Oblasti blizu Jasmin Hamameta, na peščanoj plaži.

Paradis Palace nalazi se na peščanoj plaži, između centra Hamameta i turističke regije Jasmin Hamamet. Sastoji se od bungalova i glavne zgrade. Udaljen je 7 km od centra Hamameta, 4 km od Jasmin Hamameta, 70 km od aerodroma u Tunisu, 103 km od aerodroma u Monastiru.

Hotel je smešten u bašti površine 3 hektara i izlazi na dugu plažu sa belim peskom. Nalazi se u Severnom Hamametu, udaljen 6km od centra Hamameta. Transfer od aerodroma u Tunisu i aerodroma Enfide traje oko sat vremena a od Monastira oko 2 sata.

Ovaj hotel sa 4 zvezdice namenjen je isključivo odraslim osobama (16+) i smešten je kraj plaže, na 3 km od centra Hamameta, 10 km od Nabela. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 65 km, u Monastiru 110 km I od Enfide 45km.