fbpx

FAMILY HOTEL VESPERA 4*, MALI LOŠINJ, LETOVANJE

HOTEL FAMILY VESPERA 4* MALI LOŠINJ

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Mali Lošinj je najveće naselje na ostrvu Losinj, smešten u uvali Augusta, najvećoj zatvorenoj uvali ovog ostrva. Nekada gradić pomorskih kapetana, danas je poznato turističko mesto.

Lokacija

Nalazi se u Sunčanoj Uvali, 50 m od mora i 2 km od centra Malog Lošinja.
Hotel je idealan za porodični odmor.

Hotelski sadržaji

Renovirane sobe, restoran, aperitiv bar i prostrana terasa s pogledom na more, dečje igraonice, klupski prostori za decu, internet kutak, prodavnica za štampu i suvenire, animacija, parking. Hotel je u potpunosti klimatizovan. Hotel ima kompleks bazena na otvorenom na preko 3000 m2, na 3 nivoa, kaskadno poređanih prema moru: veliki bazen dužine 37 m i dubine 1,35 m s masažerima i slapovima, protivstrujno plivanje, jacuzzi, sunčališta u obliku palube broda, 2 bazena za decu s vodopadom, slapovima i toboganom.

SPORT

U blizini hotela se nalazi 8 teniskih terena, 1 multifunkcionalno igralište, škola tenisa, odbojka na pesku, boćanje, mini golf, stoni tenis, sportovi na vodi, najam bicikala, pešačke i planinarske staze.

ZA NAJMLAĐE

Deo restorana je prilagođen za decu (kutak za mame, mini bife za decu). Baby klub (za decu 2-5 godina), Mini klub (za decu 5-12 godina), Teen klub (12+. Profesionalno vođeni edukacijski, sportski i zabavni programi, društvene igre, sportska takmičenja do 25.5. i od 10.9., šest dana u nedelji, osim ponedjeljka. Baby i Mini Club – celodnevna briga o deci u periodu 26.5.-9.9. svaki dan osim subote. Dečja kolica, kadice, gejači za bočice, kuvalo za vodu i ostala dečja oprema (uz depozit, prema raspoloživosti).

BESPLATNO: korišćenje Wi-Fi interneta, korišćenje bazena na otvorenom, suncobrana i ležaljki uz bazen (prema raspoloživosti), peškir za plažu po osobi i boravku i torba za plažu.

Smeštaj

Sobe su prostrane, klimatizovane i moderno uređene. Okrenute su prema moru i parku. Imaju SAT TV, internet priključak, fen za kosu, minibar i sef, balkon.

Usluga

Polupansion; doručak i večera uz show cooking. Tematske večeri. Uz večeru uključeno piće (sok, voda).

Plaža

U neposrednoj blizini hotela na udaljenosti od 50m nalazi se šljunkovita i kamenita plaža. Ležaljke i suncobrani su besplatni (prema raspoloživosti).

Galerija

CENOVNIK

Familly Hotel Vespera 4*

NAPOMENE ZA CENOVNIK

DOPLATE
Boravišna taksa 1.30 eur , deca do 12 godina ne plaćaju taksu, deca od 12-18 godina 0.65 eur
Prijava jednokratno 3.30 eur po osobi
Boravak kraći od 2 noći 20%
Dečji krevetac 8 eur dnevno

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE

Dete do 5 godina gratis na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj standard sobi s dve odrasle osobe
Dete od 5 do 12 godina na pomoćnom ležaju uz doplatu od 30% od cene sobe po danu
Dete starije od 12 godina na pomoćnom ležaju uz doplatu od 40% od cene sobe po danu
Dvoje dece do 12 godina gratis na osnovnim ležajevima u porodičnim sobama s dve odrasle osobe
Dete od 12 do 16 godina na osnovnom ležaju uz doplatu od 15% od cene sobe po danu


 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE