fbpx

AMINESS MAESTRAL 4*, NOVIGRAD, LETOVANJE

HOTEL AMINESS MAESTRAL 4* NOVIGRAD, ISTRA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Turistički gradić Novigrad smešten je na zapadnoj obali Istre i ističe se među brojnim istarskim gradićima po jedinstvenim prirodnim lepotama i bogatoj kulturnoj baštini. To je i grad koji se hvali jednim od najčistijih mora na ovom delu Mediterana. Novigradska se rivijera proteže od Dajle do ušća reke Mirne, a krasi je razvedena, niska i pristupačna obala, kamenitih i šljunkovitih plaža. Tu su smešteni i novogradski hoteli koji u svojoj blizini imaju uređena sportska igrališta i raznovrsnu ugostiteljsku ponudu.
Staro jezgro grada Novigrada smešten je na ostrvcu koji je u 18. veku spojen s kopnom, a očuvane srednjevekovne gradske zidine jedan su od najzanimljivijih simbola ovog turističkog središta. Brojne strane kulture– ostavile su vidljivi trag i na arhitekturi.
Grad je poznat po kvalitetnom maslinovom ulju i nekoliko izvrsnih restorana i konoba. U gradu se održava i već tradicionalni blues festival na kojem nastupaju izvođači iz celog sveta. Svakako treba pogledati crkvu sv. Marije, sv. Maksima i sv. Pelagija, koja je ujedno i zaštitnica grada.

Lokacija

Smešten na atraktivnoj lokaciji do samog mora uz promenadu, svega 10 minuta šetnje udaljen od antičkog gradića Novigrada.

Hotelski sadržaji

Recepcija, menjačnica, internet, caffe, lobby bar s zatvorenom i otvorenom terasom, spoljni bar na bazenu s terasom, novinarnica i suvenirnica, frizerski salon, moderno uređen, klimatizovan restoran s terasom, igraonica sa zabavnim igrama, kongresne dvorane, sale za sastank, unutrašnji bazen, spoljni bazen, fitness, masaže, solarijum, Wi-Fi wlan hot spot , mini klub za decu, kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Pruža i mogućnost održavanja poslovnih skupova i sportskih priprema. Za goste hotela obezbeđen je parking.

Smeštaj

Sve sobe imaju minibar, balkon (morska ili park strana),radni sto, klima uređaj (grejanje i hlađenje),sef, protivpožarni alarm, telefon, žični nternet, CD TV sa 30 TV programa, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu.

Usluga

Polupansion ( doručak i večera-švedski sto).

Plaža

Hotel je udaljen oko 100 m od šljunkovite plaže.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE