fbpx

HOTEL RIXOS PREMIUM 5*, DUBROVNIK , LETOVANJE

HOTEL RIXOS PREMIUM DUBROVNIK 5* DUBROVNIK, DUBROVAČKA REGIJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Dubrovnik, na samom jugu Hrvatske i Dalmacije, grad je jedinstvene, svetski poznate spomeničke baštine i lepote, te jedan od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. „Bijeli grad“ je u kamenu opasan gotovo 2 km dugačkim dubrovačkim zidinama, kulama, tornjevima, podeljen Stradunom, a štiti ga Sv.Vlaho, glavni zaštitnik Dubrovnika. Kao turistički centar, Dubrovnik je grad prelepih šljunkovitih plaža, ali i divljih južno-dalmatinskih grebena i grad koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Lokacija

Okružen spektakularnim pejzažom, a nadomak Starog grada Dubrovnika smešten je hotel Rixos Premium Dubrovnik.Hotel predstavlja vrhunski spoj moderne arhitekture i sofisticiranog dizajna koji se kaskadno spusta do mora.Udoban i savremeni smeštaj, elegantni restorani i barovi,luksuzna plaža,internacionalni tim kuvara,banja Anjana, koja se prostire na 2000 m² i jedini kazino u gradu, čine Rikos Premium Dubrovnik savršenim odredištem. Rikos Premium Dubrovnik je udaljen 1,5 km od istorijskog Starog grada i 23 km od aerodroma.

Hotelski sadržaji

U ponudi su aperitiv bar,tri restorana, salon za koktele, Rixy Club za mališane, fitness sala, plesna sala, wellness. Ljubazno osoblje hotela učiniće sve da Vaš odmor ostane u posebnom i nezaboravnom sećanju. Možete uživati u otvorenom i zatvorenom bazenu, turskom hamamu, sauni. Hotel organizuje predstave kao i večernje zabave na kojima neretko učestvuju poznati DJ-evi. Hotel poseduje sale za sastanke , a mozete organizovati i privatne dogadjaje. Za ljubitelje aktivnog odmora u ponudi su različite sportske aktivnosti.

Smeštaj


SUPERIOR SOBA S POGLEDOM NA MORE SA BALKONOM , 30m2, udoban francuski ležaj ili bračni krevet marke Riksos, mini bar (dopunjava se svakodnevno), bade mantili i papuče, LCD TV sa međunarodnim kanalima, besplatan Vi-Fi, telefon sa direktnim biranjem, telefon u toaletu, fen za kosu , kada sa kišnim tušem, toalet, klima uređaj (hladno/toplo), sef, set za čaj i kafu, balkon, toaletni pribor marke Anjana, pribor za brijanje, pribor za zube, kapa za tuširanje, nega cipela, rog za cipele, komplet za šivenje, ušni pamučni štapići, jastučići za šminkanje, češalj za kosu, sunđer za tuširanje, kutija za maramice. 3. osoba spava na kauču na razvlačenje.


STANDARD SOBA u ANEKS ZGRADI koja se nalazi u Aneks zgradi (izgrađena 2018), 24 do 28 m2, udoban francuski ležaj ili bračni krevet marke Riksos, mini bar (dopunjava se svakodnevno), bade mantili i papuče, LCD TV sa međunarodnim kanalima, besplatan Vi-Fi, telefon sa direktnim biranjem, telefon u VC-u, fen za kosu, tuš, toalet, klima uređaj (hladno/toplo), sef, aparat za čaj i kafu, toaletni pribor brenda Anjana, komplet za brijanje, pribor za zube, kapa za tuširanje, nega cipela, truba za cipele, komplet za šivenje, štapići za uši, jastučići za šminku, češalj za kosu, sunđer za tuširanje, kutija za maramice. Maksimalno 2 osobe.


CLASSIC ROOM
32 m2, udoban francuski ležaj marke Rikos, mini bar (dopunjava se svakodnevno), bade mantili i papuče, LCD TV sa međunarodnim kanalima, besplatan Vi-Fi, telefon sa direktnim biranjem, telefon u VC-u, fen za kosu, kada, toalet, klima (hladno/ toplo), sef, set za čaj i kafu, francuski balkon, toaletne potrepštine marke Anjana, komplet za brijanje, pribor za zube, kapa za tuširanje, nega cipela, rog za cipele, komplet za šivenje, štapići za uši, jastučići za šminkanje, češalj za kosu, tuš sunđer, kutija za maramice. Maksimalno 2 osobe.


Usluga

Noćenje/doručak ( doručak -švedski sto).

Plaža

Hotel se nalazi na samoj obali mora- stenovita plaža.

Galerija

CENOVNIK

Hotel Rixos Premium Dubrovnik 5*

NAPOMENE ZA CENOVNIK

U CENU JE URAČUNATO
Smeštaj na bazi odredjene usluge . Servis – švedski sto – samoposluženje.
Wi Fi internet

DOPLATE
Boravišna taksa i osiguranje odrasli 2.7 eur osoba/ dan- plaća se u agenciji
Parking – besplatan za goste hotela
Dečiji krevetac- besplatan

POPUSTI ZA DECU I ODRASLE OSOBE
Dete od 0-11.99 godina u pratnji jedne odrasle osobe ima popust 10 eur u odnosu na odraslu osobu
Dvoje dece od 0-11.99 godina u pratnji jedne odrasle osobe u superior sobi sobi imaju popust po 50%
Dete od 0-11.99 godina u pratnji dve odrasle osobe u superior sobi ima popust 100%


 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE