fbpx

Grčka, Halkidiki, Nikiti

Hotel Porfi Beach

Hotel Porfi Beach je jedan od najtraženijih hotela na Sitoniji. Nalazi se u Nikitiju na predivnoj peščanoj plaži, okružen zelenilom i pogledom na more.

Naknade za otkazivanje: No-show: 2 overnights Rani odlazak: 100% ukupnog iznosa Otkaz 1-5 dana prije boravka: 2 overnights Otkaz 6-7 dana prije boravka: 1 overnight

Lokacija
Hotel Porfi Beach se nalazi na oko 90 km od solunskog aerodroma. Hotel je smešten u mestu Nikiti, koje je poznato po svojoj dugoj peščanoj plaži, starom gradu i tavernama. Nikiti je takođe dobra baza za obilazak drugih lepih mesta na Sitoniji, kao što su Neos Marmaras, Sarti, Vourvourou i Toroni. Sva ova mesta su udaljena od 10 do 30 km od hotela i lako su dostupna automobilom.

Sadržaj

Hotel Porfi Beach se sastoji od glavne zgrade i više manjih, nudi raznovrsne sadržaje za svoje goste. Hotel ima veliki bazen sa ležaljkama i suncobranima, dečiji bazen, igralište, spa centar, teretanu, teniski teren, stoni tenis, bilijar, mini market, restoran, bar i salu za konferencije. Hotel takođe organizuje razne animacije i večernje programe za svoje goste, kao što su grčko veče, karaoke, živa muzika i folklor. Wifi je besplatan i dostupan je u celom hotelu.

Smeštaj
Hotel Porfi Beach ima ukupno 88 soba raspoređene u 4 dvospratne zgrade koje se dele na standardne sobe, superior sobe, porodične sobe i apartmane. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu sa pogledom na more ili baštu. Sobe su takođe opremljene televizorom, frižiderom, sefom, fenom za kosu i kupatilom sa tušem ili kadom. Wifi je besplatan i dostupan je u svim sobama.

Parking
Hotel Porfi Beach ima sopstveni parking koji je besplatan za sve goste hotela. 

Plaža
Hotel Porfi Beach se nalazi na samoj plaži, koja je jedna od najlepših na Sitoniji. Plaža je peščana i dugačka oko 2 km, sa prirodnim hladom, kristalno čistim morem i postepenim ulaskom u vodu. Plaža je nagrađena Plavom zastavicom za kvalitet vode i usluge. Hotel nudi besplatne ležaljke i suncobrane za svoje goste na plaži. Na plaži se takođe nalazi beach bar gde možete uživati u osvežavajućim pićima i laganim obrocima.


Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 11:00
Internet
WiFi pristup na javnim mestima, WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen za decu
Parking dostupan
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Teren za tenis

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
90 m
Plaža
10 m

Moglo bi vam se sviđati