fbpx

Grčka, Halkidiki, Kriopigi

Hotel Alexander the Great

Hotel Alexander The Great je savršen izbor za one koji žele da uživaju u luksuzu i komforu na predivnoj lokaciji. Hotel se nalazi u borovoj šumi, na samo nekoliko koraka od prelepe peščane plaže u Kriopigiju , na poluostruvu Kasandra na Halkidikiju.

Naknade za otkazivanje: Otkaz 1-2 dana prije boravka: 100% ukupnog iznosa Otkaz 3-6 dana prije boravka: 50% ukupnog iznosa Otkaz 7-20 dana prije boravka: 2 overnights Rani odlazak: 100% ukupnog iznosa No-show: 100% ukupnog iznosa

Lokacija  
Hotel Alexander The Great se nalazi na oko 1,5 km od tradicionalnog sela Kriopigi, 2,5 km od Kallithea i Afytosa i oko 70 km. od aerodroma u Solunu. Hotel je okružen zelenilom i ima predivan pogled na more .

Sadržaj hotela

Hotel se sastoji od glavne zgrade i 4 zgrade bungalovskog tipa. Ima glavni restoran i tavernu I poseduje bar na plaži i bazenu . Na krovu hotela se nalazi bar Olympias, gde možete uživati u zalasku sunca i zvezdama. Hotel takođe ima spa centar, teretanu, teniski teren, stoni tenis, bilijar i dečije igralište. Hotel organizuje razne aktivnosti i animacije za goste. Besplatan WiFi je na raspolaganju u svim zajedničkim prostorijama objekta.

Smeštaj
Hotel ima 216 soba koje su nedavno renovirane i opremljene klima uređajem, mini barom, sefom, TV-om, telefonom, fenom za kosu i balkonom ili terasom. Sobe su prostrane i udobne, a neke imaju pogled na more ili bazen. Pristup internetu, sef i mini bar su usluge koje se dodatno plaćaju. 

Parking
Hotel ima besplatan parking za goste hotela.

Plaža
Plaža ispred hotela Alexander The Great je jedna od najlepših na Halkidikiju i nalazi se na oko 80 m. od hotela do koje gosti hotela mogu doći ili stepenicama ili liftom . Plaža je dugačka i široka, sa sitnim zlatnim peskom i postepenim ulaskom u more. Plaža je nagrađena Plavom zastavicom za kvalitet vode i usluge. Na plaži se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani, kao i opustiti se u beach baru .



Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 11:00
Internet
WiFi pristup na javnim mestima, WiFi pristup internetu
Bazen
Parking dostupan
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Stoni tenis, Teren za tenis

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
86 m
Plaža
500 m