fbpx

PHILOXENIA HOTEL 4*, PSAKUDIA, LETOVANJE

               

PHILOXENIA HOTEL 4* -PSAKUDIA, SITONIJA, HALKIDIKI

CENOVNIK   GALERIJA   MAPA

Lokacija

Ovaj hotelski kompleks je smešten na poluostrvu Sitonija 1km od mesta Psakudija i oko 80km od Soluna. Nalazi se na oko 200 metara od plaže i okružen je borovom šumom.Idealan je za porodice sa malom decom jer ima igralište okruženo zelenilom i dečiji bazen.

Hotelski sadržaji

U sklopu hotela se nalazi recepcija sa lobijem, restoran, sef (uz doplatu) veliki bazen sa barom, dečiji bazen i igralište, TV sala, bilijar, stoni tenis, internet corner(uz doplatu),parking.krevetac ( doplaćuje se na licu mesta 3 Eur dnevno ),besplatan bežični internet oko bazena. . Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju.

Smeštaj

Sobe su skromne i sadrže klima-uređaj, SAT TV, frižider, kupatilo (fen za kosu) i balkon.
Standard sobe: veličine oko 18 kvadratnih metara i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj).
Porodične sobe: namenjene za 2-4 osobe (2 standardna ili „francuski“ ležaj i kreveti na sprat, za 2 odrasle osobe i 2 deteta do 12 godina).
Napomena: Hotel ima renovirane i nerenovirane sobe po istoj ceni i agencija ne može uticati na raspored gostiju u sobama.

Usluga

Usluga : na bazi polupansiona – švedski sto ili sve uključeno.
Spisak usluga koje se pružaju gostima po sistemu „Sve uključeno“ 2019.!
Glavni restoran
Doručak (švedski sto) 07: 00-10: 30
Snacks (švedski sto- grickalice, torta) 11.00-13.00
Ručak (švedski sto) 13: 00-15: 00
Snacks (švedski sto- snack, torta) 15.30-17.30
Večera (švedski sto) 18: 30-21: 00
Restoran a la carte – lokalni meni ili italijanski (jednom nedeljno uz prethodnu rezervaciju) 21.00-24.00- Posle večere, čaj i kafa.
Piće u restoranu:
Vino u čaši, pivo, lagana pića, sokovi, voda.
Bočica vode 0.5 ml dnevno u sobi.
Bar pored bazena 10: 00-01: 00 (katalog specijalnih pića za all inclusive). Sva druga pića su uz doplatu.
Piće, klasični kokteli, svetla pića, čaj, kafa, vino. Klasični kokteli – Margarita Lemon / Margarita Strawberry; Daikuiri Limun / Daikuiri Stravberri; Mojito / Mojito Strawberry; Caipirinha; Cuba Libre; Pina Colada; Tekuila Sunrise.
Mococktail: Domaća limunada, Passion Rocket, Mango Splash, Pink limonada.
Dodatno:
Dečiji mini klub (4-12 godina) – 6 puta nedeljno, po prethodnom zahtevu.
Wi-Fi u sobi, restoranu i kraj bazena
Teretana
Sauna i Hamam – besplatno (na upit na licu mesta).
Švedski sto – samoposluživanje, izbor više jela.
U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
! Hotel zadržava pravo promene programa „All Inclusive“ bez prethodne najave.

Plaža

peščana, udaljena oko 200 metara.

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi (osim gde nije drugačije naznačeno)

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA 2020:

Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* – 0.5€, hoteli 2* – 1€, hoteli 3* – 2€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.
Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

Trenutno nema hotela u ponudi za ovu lokaciju