fbpx

ATHENA PALLACE VILLAGE 5*****, SITONIJA, NIKITI, LETOVANJE

               

HOTEL ATHENA PALLACE VILLAGE 5*****- SITONIJA, NIKITI

CENOVNIK   GALERIJA   MAPA

Lokacija

Izgrađen u tradicionalnom, etno stilu, na uzvišenju, udaljen je oko deset kilometara od Neos Marmarasa, i prostire se pored obale. Ima peščanošljunkovitu, malu plažu do koje se stiže liftom + 48 stepenika (300 do 30 metara)

Hotelski sadržaji

Izmedju hotela I plaže je lokalni put. Poseduje recepciju, menjačnicu, tri otvorena bazena, zatvoreni bazen, nekoliko dečjih, igralište i klub za decu, novoizgradjeni SPA (hamam, džakuzi… – uz doplatu na licu mesta), dva restorana, šest barova, Internet ugao (uz doplatu na licu mesta), wi fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta), prodavnicu, crkvicu, parking, sefove na recepciji, kongresnu salu, kombi prevoz do Neos Marmarasa i Nikitija, kao i niz sadržaja za zabavu i animaciju (etno muzej, teretanu, stoni tenis, bilijar, terene za tenis i odbojku, mini golf, igrice, kuglanu – uz doplatu na licu mesta). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, na plaži se doplaćuju za rezervacije na bazi polupansiona. Peškiri za bazen se iznajmljuju uz deposit.

Smeštaj

Svi tipovi smeštaja imaju A/C, telefon, radio, SAT TV, mini-bar, krevetac (na upit, uz doplatu na licu mesta), terasu i TWC sa fenom.

Standardne sobe su veličine cca 21 m² i namenjene su za 2-3 osobe („francuski“ ležaj + pomoćni ležaj).

Superior sobe (renovirane 2016. godine) su veličine cca 28 m² i namenjene su za 2-4 osobe („francuski“ ležaj + 1 ili 2 sofe).

Family suite su veličine cca 52 m², namenjeni su za 2-5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe („francuski“ ležaj“) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje).

Family suite imaju 2 klima uredjaja, 2 TV-a i 2 kupatila. Suite sa izlazom na bazen (Armonia suite) se nalaze u zgradi pored bazena u laguna stilu. Veličine su cca 38 m², namenjeni su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe („francuski“ ležaj) i dnevnog boravka (sofa na rasklapanje) koji nisu odvojeni vratima. Imaju 2 klima uredjaja i 2 televizora.

Usluga

Je na bazi polupansiona ( doručak,večera) – švedski sto ili all inclusive – (sve uključeno).

Plaža

Uska peščana.

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


Sve cene su izražene u eurima, dnevno po osobi (osim gde nije drugačije naznačeno)

BORAVIŠNA TAKSA GRČKA 2020:

Od 01. januara 2018. godine se vrši obavezna naplata boravišne takse u Grčkoj, koja se naplaćuje dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1* – 0.5€, hoteli 2* – 1€, hoteli 3* – 2€, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€.
Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće DDOR NOVI SAD na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

Trenutno nema hotela u ponudi za ovu lokaciju