fbpx

Egipat, HURGADA, Hurgada

Hotel Swiss Inn Resort Hurgada (ex. Hilton Resort)

Naša preporuka
Dvoje dece gratis

Lokacija
U neposrednoj blizini šetališta i čuvene Memše, 10 tak minuta vožnje, oko 8 km do Sakkale nalazi se ovaj elegantan hotel i oko 4 km od aerodroma u Hurgadi. Hotel je pogodan za miran odmor ali i za one koji žele blizinu sadržaja van hotela.

Hotelski sadržaji
Recepcija, lift, lobi, menjačnica, glavni restoran “Pebbles”, 3 otvorena bazena (od toga 1 dečiji), 3 a la carte restorana, bar na bazenu, lobi bar, bar na plaži, Wi-Fi internet dostupan u delu kod recepcije, mini klub za decu, mini disko za decu, igralište za decu, zatvoreni bazen, teretana, aqua park, dnevne i večernje animacije, ping pong, teren za fudbal, teren za odbojku na plaži, a la carte restoran “La Casa”, bankomat, prodavnice, Spa centar (razni tretmani, masaže, salon lepote…), sportovi na vodi…

Smeštaj
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe su moderno opremljene i poseduju klimu, sef, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, balkon ili terasu, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu… Premium sobe su renovirane i u glavnoj zgradi. Postoje i premium sobe second line, koje se nalaze preko puta glavne zgrade.

Usluga
All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma i Antikviteta Republike Egipat, prema kojima svaki hotel u Egiptu mora da postupa i za isti protokol dobije licencu.

Plaža
Hotel se nalazi da divnoj sopstvenoj peščanoj plaži. Leželjke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Bazen
Bazen na otvorenom
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Oprema za fitnes, Hidromasažna kada, Sauna, Masaža, Turska / Parna sauna, Đakuzi

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Dvokrevetna Premium soba. All inclusive

Broj ležaja: 2 + 2
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Dvokrevetna pogled more Premium soba. All inclusive

Broj ležaja: 2 + 2
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Jednokrevetna soba, Standard, All inclusive

Broj ležaja: 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Jednokrevetna soba, Standard, All inclusive, Pogled na more

Broj ležaja: 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
4 km
Centar
8 km
Plaža
20 m

Doživite mesto

Mesto Hurgada

Egipat, HURGADA

Egipat je zemlja kontrasta, smeštena na severu Afrike i delom na Sinajskom poluostrvu. Kao i u drevnim vremenima, nije mogla da postoji bez svoje „žile kucavice“, Nila. Najduža reka sveta nosi bogate vode iz srca Afrike i navodnjava usku cvetnu dolinu koja prolazi kroz ogromnu pustinju. Zemlju zapljuskuju dva mora: Sredozemnno more na severu i Crveno more na istoku. 

HURGADA se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora i jedna je od 26 provincija Egipta. Ovo omiljeno letovalište turista iz celog sveta se odlikuje toplim morem, lakom dostupnošću, posebnom atmosferom i koralnim grebenima koji pružaju mogućnost istraživanja bogatog vodenog sveta. U njoj su najlepše plaže zemlje i mnogobrojni elegantni hoteli.