fbpx

Egipat, HURGADA, Hurgada

Hotel Beach Albatros Resort

Dvoje dece gratis

NAPOMENA : Neverland show je obavezan jednom u toku boravka. Cena je 28 eur po odrasloj osobi i 14 eur po detetu od 6 do 13 godina.

Lokacija
Hotel je udaljen oko 12 km od aerodroma i oko 18 km od centra Hurgade Sakale. Hotel pripada poznatom lancu Pickalbatros hotela.

Hotelski sadržaji
Hotel se sastoji od glavne i aneks zgrade i bungalova. Gostima je na raspolaganju 9 otvorenih bazena za decu i odrasle, Aqua park, nekoliko A la Carte restorana i barova, dečiji klub, dečije igralište, 2 teniska terena, teren za košarku, teretanu, ronilački centar, stoni tenis, odbojku na pesku, mini fudbal, mini golf, vaterpolo, aerobik, boćanje, pikado, animacije, Wi-Fi internet u javnim prostorijama, teniski teren, bilijar, video igrice, sportovi na vodi, jahanje konja i kamila, Spa centar (sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, hidromasažna kada, masaže), salon lepote, frizer, prodavnice, menjačnica itd.

Smeštaj
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju balkon/terasu, kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, SAT TV, klima uređaj, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, sef. Standarne sobe imaju pogled na baštu ili bazen i veličine su od oko 24m2. Porodične sobe imaju jednu sobu sa izdvojenim delom za decu.

Usluga
All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima
Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma i Antikviteta Republike Egipat, prema kojima svaki hotel u Egiptu mora da postupa i za isti protokol dobije licencu.

Plaža
Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, a veći deo je lepa kupališna zona. Leželjke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela.

Sadržaj

Bazen
Bazen na otvorenom
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Pikado, Sauna, Masaža, Turska / Parna sauna, Oprema za fitnes, Teren za košarku, Teren za tenis, Teren za odbojku na pesku

Rezervišite svoj odmor

Izaberite polazak iz kalendara, avionsku kartu i svoju sobu.

Rezervišite svoju sobu

Dvokrevetni bungalov pogled bašta. All inclusive

Broj ležaja: 2 + 1
Loading...
VAŽI DO
Cena od
Ukupno
Za tačan proračun cene unesite period i broj osoba.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
12 km
Centar
18 km
Plaža
20 m

Doživite mesto

Mesto Hurgada

Egipat, HURGADA

Egipat je zemlja kontrasta, smeštena na severu Afrike i delom na Sinajskom poluostrvu. Kao i u drevnim vremenima, nije mogla da postoji bez svoje „žile kucavice“, Nila. Najduža reka sveta nosi bogate vode iz srca Afrike i navodnjava usku cvetnu dolinu koja prolazi kroz ogromnu pustinju. Zemlju zapljuskuju dva mora: Sredozemnno more na severu i Crveno more na istoku. 

HURGADA se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora i jedna je od 26 provincija Egipta. Ovo omiljeno letovalište turista iz celog sveta se odlikuje toplim morem, lakom dostupnošću, posebnom atmosferom i koralnim grebenima koji pružaju mogućnost istraživanja bogatog vodenog sveta. U njoj su najlepše plaže zemlje i mnogobrojni elegantni hoteli.