fbpx

HURGADA LETO 2023. – EGIPAT LETOVANJE

U neposrednoj blizini šetališta i čuvene Memše, 10 tak minuta vožnje, oko 8 km do Sakkale nalazi se ovaj elegantan hotel i oko 4 km od aerodroma u Hurgadi. Hotel je pogodan za miran odmor ali i za one koji žele blizinu sadržaja van hotela.

Hotel se nalazi u srcu turističkog naselja Hurgada, Sakkala, oko 10 km udaljen od aerodroma. Pored hotela je veliki šoping centar, restorani, barovi. Kompleks se sastoji iz 2 odvojene zgrade.

Hotel se nalazi u Sakkali, starom centru Hurgade, udaljen je oko 7 km od aerodroma Hurgada.

Marlin Inn Azur Resort je smešten u oblasti Memša u Hurgadi, novi centar Hurgade sa puno prodavnica i suvenirnica. Aerodrom Hurgada, udaljen je oko 4 km, a od centra Hurgade Sakkale oko 3 km.

Hotel se nalazi između starog centra El Dahar i nove marine i udaljen je oko 5 km od centra Hurgade, Sakale. Od aerodroma je udaljen oko 11 km.

Jedan od najpopularnijih hotela za porodični odmor sa svim pratećim sadržajima, nalazi se na 40 km udaljenosti od aerodroma Hurgada i 45 km od centra grada. Hotel je izgrađen 2009. godine u karipskom stilu i nalazi se na jednoj od najlepših peščanih plaža u regiji (duga skoro 1 km), na kojoj su suncobrani, ležaljke besplatni za goste hotela.

Hotel Hurghada Marriott se nalazi na oko 3 km udaljenosti od Sakkale, centra Hurgade, 600 metara od novog turističkog centra Memša i na oko 5 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada.

U samom srcu Hurgade, Sakkala, u neposrednoj blizini kafića, restorana, prodavnica… Prekoputa hotela nalazi se bioskop u kome se prikazuju najnoviji svetski hitovi. Aerodrom Hurgada je udaljen oko 7 km.

Hotel se nalazi u zalivu Hurgada, na južnom kraju grada, na poznatom šetalištu Memša. Od centra Sakkala je udaljen oko 8 km, dok je Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 4 km.

Hotel Mercure smešten je u oblasti Magawish, na oko 20 km od nove marine u Hurgadi, dok je od aerodroma u Hurgadi udaljen oko 10 km.

Caves Beach Resort se nalazi severno od Hurgade, u obasti Al Ahyaa, udaljen oko 22 km od aerodroma u Hurgadi i nalazi se severno 10 km od oblasti El Gouna.

Royal Lagoons Resort & Aqua Park nalazi se u novom centru Memša, na oko 6 km od centra Hurgade Sakkala i oko 4 km od aerodroma u Hurgadi.

Elysees Dream Beach se nalazi u samom srcu Hurgade, oko 4 km od centra Sakale i na oko 600 metara od nove pešačke zone Memša. Aerodrom Hurgada udaljen je oko 6 km od hotela.

Hotel je smešten na plaži, na obali Crvenog mora, u Hurgada zalivu, mestu Gabel El Hareem, El Dahar, na 2 km od centra grada Sakkala. Od aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 12 km.

Hotel se nalazi u blizini starog centra Hurgade El Dahar od koga je udaljen 2 km. Od Sakkale je udalje oko 10 km, a od aerodroma u Hurgadi udaljen je oko 14 km.

Ovaj luksuzni hotel smešten je na idealnoj lokaciji, blizu samog srca Hurgade sa izvanrednim javnim prostorom. Od međunarodnog aerodroma udaljen je oko 10 km, dok je od centra Hurgade udaljen oko 17 km.

Hotel se nalazi na obali Crvenog mora u oblasti Soma Bay. Udaljen je oko 45 km južno od aerodroma u Hurgadi, oko 50 km južno od centra Hurgade, a tržni centar Senzo Mall je udaljen oko 35 km.

Hotel se nalazi u mirnom delu Hurgade, Soma Bay, na 45 kilometara južno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi.

Hotel se nalazi u oblasti Sahl Hašiš, na promenadi dugoj par kilometara, udaljen oko 22 km od aerodroma u Hurgadi i oko 25 km od Hurgade. Hotel je samo za odrasle preko 16 godina.

Jaz Casa Del Mar Beach se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, u novom delu Hurgade, Memša, udaljen od aerodroma oko 5 km.

Hotel Jaz Aquamarine, nalazi se na jugu Hurgade, blizu Sahl Hashesh oblasti, oko 16 km od aerodroma i oko 21 km od centra Hurgade, Sakkala. Hotelski kompleks se sastoji od 2 dela – Aquamarine i Bluemarine. Luksuzno je uređen i ima 18 bazena za decu i odrasle (2 bazena se greju zimi), 4 aqua parka (17 tobogana) sa visinom do 12m.

Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 20 km od aerodroma i oko 25 km od centra Hurgade, Sakkala. Hotel je otvoren 2008. godine, a 2018. godine ulazi u sastav hotelskog lanca Pickalbatros, tako da je tad u renoviran i ponovo otvoren.

Udaljen je oko 12 km od aerodroma i šetališta Memša, a od centra Hurgade Sakale oko 17 km.

Hotel je udaljen oko 8 km od aerodroma i oko 12 km od centra Hurgade Sakale. Hotel pripada poznatom lancu Pickalbatros hotela.

Hotel se nalazi u turističkoj zoni Memša, preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach. Udaljen je oko 5 km od centra Hurgade i oko 3 km od aerodroma.

Nalazi se u Sakali, na peščanoj plaži, oko 8 km od aerodroma u Hurgadi.

Hotel se nalazi u Memši novijem delu Hurgade, na oko 7 km udaljenosti od centra Hurgade Sakale, a od aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 3 km. Hotel je samo za odrasle starosti iznad 17 godina.

Hotelski kompleks je smešten u oblasti Soma Bay, na oko 5 km od Safage i na oko 50 km od Hurgade.

Hotel se nalazi između Hurgade i čuvenog letovališta El Gouna, na oko 20 km udaljen od centra grada Sakkala.

Od centra Hurgade, Sakale je udaljen oko 20 km, nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh. Od aerodroma u Hurgadi udaljen je oko 28 km.

Hotel Long Beach Resort je od centra Hurgade udaljen oko 20 km a od aerodroma u Hurgadi oko 14 km. Veći hoteliski kompleks izlazi na široku peščanu plažu dugačku oko 1 km.

Nalazi se uz Crveno more, na samoj peščanoj plaži u Hurgadi, u zalivu Soma Bay. Movenpick Soma Bay je udaljen od centra oko 50 km i oko 45 km od aerodroma Hurgada.

Hotelski kompleks se nalazi u mestu Safaga na oko 18 km od centra Hurgade i oko 12 km od aerodroma u Hurgadi. Hotel Pickalbatros Dana Beach je smešten na uređenom posedu površine 181.000 metara kvadratna i na samoj je peščanoj plaži.

Ovaj luksuzni hotelski kompleks nalazi se na samoj peščanoj plaži u turističkom delu Memše na oko 6 km od aerodroma i oko 5 km od centra Hurgade, Sakkala.

Nalazi se na Memši, oko 5 km od nove marine u Sakali i oko 6 km od aerodroma u Hurgadi.

Hotel se nalazi na oko 5 km od aerodroma, u novom turističkom delu Memša, oko 7 km od centra Hurgade, Sakale.

Hotel je smešten u velikom živopisnom parku, na sopstvenoj peščanoj plaži, namenjen je porodicama i parovima. Centar Hurgade je udaljen oko 15 km, El Gouna oko 10 km a aerodrom u Hurgadi oko 20 km.

Hotel se nalazi u oblasti Al Ahyaa, na 16 km severno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, na 22 km od Memše, 15 km od Sakale i 4 km od El Dahara, 15 km od Nove marine, 12 km od El Goune. Hotel Hawaii Caesar Palace & Aqua park (nekadašnji hotel Mirage Aqua Park) je otvoren u jesen 2014. godine i prostire se na površini od 50.000 m² .

Hotel se nalazi na plaži u oblasti Soma Bay, oko 55 km od centra Hurgade Sakkala i oko 55 km od aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 55 km. Hotel je otvoren u aprilu 2021. godine.

Hotel je udaljen oko 25 km južno od centra Hurgade Sakale i oko 22 km od aerodroma. Hotel je samo za odrasle (ne prima osobe mlađe od 16 godina).

Hotel se nalazi oko 12 km od centra Hurgade, Sakkale, a od aerodroma je udaljen oko 8 km. Pripada poznatom lancu hotela Pickalbatros.

Hotel se nalazi u južnom delu Hurgade, na Safaga roudu. Udaljen je oko 12 km od Sakale, a od aerodroma je udaljen oko 8 km. Pripada poznatom lancu hotela Pickalbatros.
Hurgada leto 2021

Popularan hotel, otvoren 2009. godine, poseduje sopstvenu plažu sa koralnim grebenima, koja ima prilaz iz marine. Smešten je oko 17 km južno od Hurgade i oko 10 km od aerodroma. Zajedno sa sestrinskim hotelom Titanic Beach & Aqua Park čini jedan od najvećih kompleksa sa toboganima u regiji.

Ovaj hotel odličan je izbor za one koji žele toplo more, peščane plaže i sunce. Hotel je udaljen oko 10 km od aerodroma i oko 17 km od centra Hurgade.

Hotel je udaljen oko 16 km od centra Hurgade Sakkala, a od aerodroma u Hurgadi oko 10 km. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Senzo Mall, šoping centra. Hotel pripada poznatom lancu Pickalbatros hoteli.

Hotel je udaljen oko 16 km od centra Hurgade Sakkala, a od aerodroma u Hurgadi oko 10 km. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Senzo Mall, šoping centra. Hotel pripada poznatom lancu Pickalbatros hoteli.

Hotel se nalazi u mestu Sahl Hasheesh, oko 25km od aerodroma u Hurgadi i oko 28 km od Sakkale, centra Hurgade.

Hotel se nalazi u centru zaliva Sahl Hasheesh, oko 27 km južno od centra Hurgade. Međunarodni aerodrom Hurgada se nalazi oko 23 km od hotela.

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, udaljen od centra Hurgade Sakale oko 8 km i oko 7 km od aerodroma u Hurgadi, a tržni centar Senzo Mall udaljen je oko 10 km.

Hotel je udaljen oko 15 km od centra Hurgade Sakale, na plaži. Od aerodroma je udaljen oko 13 km, u južnom delu Hurgada na Safaga roud-u.

Hotel je udaljen oko 15 km od centra Hurgade, Sakkala i oko 7 km od aerodroma u Hurgadi.

Hotelski kompleks se nalazi na obali mora, u novoj turističkoj oblasti Sahl Hasheesh koja je udaljena oko 18 km južno od aerodroma u Hurgadi, od Sakkale i Nove marine je udaljen oko pola sata vožnje.

Hurgada leto 2023. Hurgada se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora i jedna je od 26 provincija Egipta. Ovo omiljeno letovalište turista iz celog sveta se odlikuje toplim morem, lakom dostupnošću, posebnom atmosferom i koralnim grebenima koji pružaju mogućnost istraživanja bogatog vodenog sveta. U njoj su najlepše plaže zemlje i mnogobrojni elegantni hoteli. Sasatoji se iz tri dela: starog grada El Dahara, novog grada Sakale i hotelske zone koja se proteže od juga ka severu, daleko van granica samog naselja. Nekada ribarsko selo a danas grad sa više od 250 hotela iz svih svetski poznatih lanaca. Letovanje u Egiptu je odličan izbor ove godine. Hurgada leto 2023 – naša preporuka!

Hurgada leto 2023 je jedan od najtraženijih programa ove godine.

Hurgada leto 2021

Hurgada leto 2023