fbpx

HURGADA LETO 2022 – EGIPAT LETOVANJE

U neposrednoj blizini šetališta i čuvene Memše, 10 tak minuta vožnje do Sakale nalazi se ovaj elegantan hotel , jedan od boljih iz lanca Hilton . Hotel je pogodan za miran odmor ali i za one koji žele blizinu sadržaja van hotela.

Hotel se nalazi u srcu turističkog naselja Hurgada, 10 km je udaljen od aerodroma. Pored hotela je veliki šoping centar, bioskopi, restorani, barovi. Ima dve privatne peščane plaže od kojih je jedna laguna. Kompleks SeaGull se sastoji od SeaGull Resorta I nešto novijeg dela SeaGull Premium.

Marlin Inn Azur Resort 4* je smešten u oblasti Memša u Hurgadi, novi centar Hurgade sa puno prodavnica i suvenirnica. Aerodrom Hurgada, udaljen 4 km, a od centra Hurgade Sakale oko 3 km.

Hotel je smešten na plaži, na obali Crvenog mora, u Hurgada zalivu, mestu Gabel El Hareem, na 2 km od centra grada. Od aerodroma u Hurgadi je udaljen 12 km.

Nalazi se u Sakali, oko 8km od aerodroma.

Jedan od najpopularnijih hotela za porodični odmor sa svim pratećim sadržajima, nalazi se na 40 km udaljenosti od aerodroma Hurgada i 45 km od centra grada. Hotel je izgrađen 2009. godine u karipskom stilu i nalazi se na jednoj od najlepših peščanih plaža u regiji (duga skoro 1 km), na kojoj su suncobrani, ležaljke besplatni za goste hotela.

Hotel se nalazi u Sakali, starom centru Hurgade, udaljen je 7 km od Međunarodnog aerodroma Hurgada.

Elysees Dream Beach 4* se nalazi u samom srcu Hurgade, oko 4 km od centra Sakale i na oko 600 metara od nove pešačke zone El Memsha. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen je 6 km od hotela.

U samom srcu Hurgade, u neposrednoj blizini kafića, restorana. Prekoputa hotela nalazi se bioskop u kome se prikazuju najnoviji svetski hitovi. Aerodrom Hurgada je na oko 7 minuta vožnje.

Caves Beach Resort se nalazi severno od Hurgade, udaljen je oko 22 km od aerodroma u Hurgadi i nalazi se severno 10 km od oblasti El Goune.

Nalazi se na šetačkoj zoni Memša, od starog centra Sakala i od aerodroma je udaljen oko 5km.

Od centra Hurgade je udaljen 20km, nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh – do centra saobraća besplatni hotelski autobus ( neophodna predhodna rezervacija ) .

Hotel se nalazi između starog centra El Dahar i nove marine i udaljen je 5 km od centra Sakale. Od aerodroma je udaljen oko 11 km.

Hotel je udaljen 15 km od centra Hurgade i 7 km od aerodrome.

Hotel se nalazi u blizini starog centra Hurgade – El Dahar od koga je udaljen 2km. Od Sakkale je udalje oko 10 km.

Hotel Mercure smešten je u oblasti Magawish, na oko 20 km od nove marine u Hurgadi, dok je od aerodroma u Hurgadi udaljen svega 10 km.

Royal Lagoons Resort & Aqua Park nalazi se u novom centru Memša, na oko 6km od centra i oko 4km od aerodroma.

Hotel se nalazi na obali Crvenog mora u turistickom mestu Soma Bay. Udaljen je oko 45 km južno od aerodroma u Hurgadi, 12 km od restorana i barova u Safagi.

Jaz Casa Del Mar Beach se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, u novom delu Hurgade – Memša, udaljen od aerodroma oko 8 km.

Bivši hotel Steigenberger Club, kompletno renoviran i otvoren u januaru 2014.godine, nalazi se u turističkoj zoni Memša, preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach. Udaljen je oko 5km od centra Hurgade i 3km od aerodroma.
Hurgada leto 2021

Popularan hotel, otvoren 2009.godine,poseduje sopstvenu plažu sa koralnim grebenima, koja ima prilaz iz marine. Smešten je 17km južno od Hurgade i 10km od aerodroma. Zajedno sa sestrinskim hotelom Titanic Beach & Aqua Park čini jedan od najvećih kompleksa sa toboganima u regiji. Hurgada leto 2021.

Hotel je udaljen 15 km od centra Hurgade, južno ka Safagi se nalazi. Od aerodroma je udaljen 13 km, drugi je hotel u nizu nakon šetališta Memša.

Jaz Aquamarine Resort,nalazi se na jugu Hurgade, na ulazu u oblast Sahl Hasheesh,udaljen je 20 km od aerodroma i 30 km od centra Hurgade. Kompleks se sastoji od 2 dela – Aquamarine i Bluemarine.

Hotel se nalazi na oko 5km od aerodroma, u novom turističkom delu Memša, oko 7km od Sakale.

Nalazi se u samom centru Hugade, 1 km od turistčke pešačke zone, 5 km od Sakale. Internacionalni Aerodrom je udaljen 7km.

Manje luksuzan hotel iz lanca Hilton, od centra Hurgade udaljen 20 km a od Aerodroma 14 km. Veći hoteliski kompleks izlazi na široku peščanu plažu dugačku oko 1 km. Hurgada leto 2021.

Hotel se nalazi u Memši delu Hurgade, na 7 km udaljenosti od centra Sakale, a od aerodroma u Hurgadi je udaljen oko 3 km.

Ovaj porodični hotel u obliku slova “U”odličan je izbor za one koji žele toplo more, peščane plaže i sunce. Hotel je udaljen 10 km od aerodroma i 16 km od centra Hurgade.

Hotel se nalazi izmedju Hurgade I čuvenog ronilačkog letovališta El Gouna, na nekih 20 tak minuta vožnje udaljen od centra grada.

Nalazi se uz Crveno more, na samoj plaži, dugoj 350 m, u Hurgadi, u zalivu Soma Bay, poznatom po raskošnim peskovitim plažama. Movenpick Soma Bay je udaljen od centra 50 km i 45 km od aerodroma Hurgada.

Hotelski kompleks se nalazi u mestu Safaga na oko 15 km od centra Hurgade i 15 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi. Hotel Dana Beach je smešten na uređenom posedu površine 181.000 m i na samoj je peščanoj plaži. Hotel zbog svoje velike regije nudi gostima brodić koji vozi goste do plaže u terminu od 06:00-18:00.(vožnja traje 5-7 minuta).

Ovaj luksuzni hotelski kompleks nalazi se na samoj peščanoj plaži u turističkom delu Memše na 6km od aerodroma i 5km od centra Hurgade.

Nalazi se u Memši, oko 5km od nove marine u Sakali i oko 6km od aerodroma.

hotel je udaljen oko 8 km od aerodroma i oko 12 km od centra Hurgade Sakale. Hotel pripada poznatom lancu Pickalbatros hotela.

Hotel Sunrise Romance nalazi se u oblasti Sahl Hašiš, na promenadi dugoj 8,5 km i do prelepe peščane plaže, udaljen 22 km od aerodroma i 25 km od Hurgade. Hotel je samo za odrasle ,ne prima osobe mlađe od 17 godina.

Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh, oko 20km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade.Hotel je otvoren 2008. godine, a 2018. godine ulazi u sastav hotelskog lanca Pickalbatros, tako da je tad u potpunosti renoviran i ponovo otvoren.

Dva minuta hoda od plaže, smešten u živopisnom parku. Centar Hurgade je udaljen 15km, El Gouna 10km a medjunarodni aerodrom u Hurgadi 20km. Hurgada leto 2021.

Hawaii Cesars Aqua Park je bivši Mirage Aqua Park hotel, nalazi se u severnom delu , El Gouna – čuveno letovalište za ronioce je udaljena 10 km, Hurgada 15 km a aerodrom 20 km. Kako je hotel prepun sadržaja za sve uzraste i ukuse preporučujemo hotel porodicama i klijentima koji žele mirniji odmor. Izlazi na široku peščanu plažu i prostire se na površini od 75 000 m2. Od hotela saobraća hoteliski . . .

Udaljen je oko 12km od aerodroma i šetališta Memša, od Sakale oko 17km.

Ovaj luksuzni hotel smešten je na idealnoj lokaciji, blizu samog srca Hurgade sa izvanrednim javnim prostorom. Od međunarodnog aerodroma udaljen je 10km sa transferom u trajanju od 10 minuta dok je od centra Hurgade udaljen svega 17km.

Hotel je udaljen 25km južno od centra Hurgade i 22 km od aerodroma. Hotel je samo za odrasle (ne prima osobe mlađe od 16 godina).

Hotel se nalazi oko 12 km od centra Sakkale, a od aerodroma je udaljen oko 8 km. Pripada poznatom lancu hotela Pickalbatros.

Hotelski kompleks je smešten u oblasti Soma Bay, na oko 5 km od Safage i na oko 50 km od Hurgade.

Hotel se nalazi u južnom delu Hurgade, na Safaga roudu. Udaljen je oko 12 km od Sakale, a od aerodroma je udaljen oko 8 km. Pripada poznatom lancu hotela Pickalbatros.

Hotel se nalazi u centru zaliva Sahl Hasheesh, oko 27 km južno od centra Hurgade. Međunarodni aerodrom Hurgada se nalazi oko 23 km od hotela.

Hotelski kompleks se nalazi na obali mora, u novoj turističkoj oblasti Sahl Hasheesh koja je udaljena oko 18km južno od aerodroma u Hurgadi, od Sakkale i Nove marine je udaljen oko pola sata vožnje.

Nalazi se oko 15km od centra, 10km od El Goune i oko 20km od aerodroma.

Hurgada leto 2022. Hurgada se nalazi na zapadnoj obali Crvenog mora i jedna je od 26 provincija Egipta. Ovo omiljeno letovalište turista iz celog sveta se odlikuje toplim morem, lakom dostupnošću, posebnom atmosferom i koralnim grebenima koji pružaju mogućnost istraživanja bogatog vodenog sveta. U njoj su najlepše plaže zemlje i mnogobrojni elegantni hoteli. Sasatoji se iz tri dela: starog grada El Dahara, novog grada Sakale i hotelske zone koja se proteže od juga ka severu, daleko van granica samog naselja. Nekada ribarsko selo a danas grad sa više od 250 hotela iz svih svetski poznatih lanaca. Letovanje u Egiptu je odličan izbor ove godine. Hurgada leto 2022 – naša preporuka!

Hurgada leto 2022 je jedan od najtraženijih programa ove godine.

Hurgada leto 2021

Hurgada leto 2022