fbpx

HURGADA – EGIPAT LETOVANJE

Odlično lociran hotel, izlazi na preko 1km dugačku peščanu plažu. Nalazi se u Hurgadi u oblasti Sahl Hasheesh. Popularan hotel, pogodan za miran porodični odmor.

Odlčno lociran hotel, okružen palmama i od sopstvene peščane plaže udaljen oko 4 min laganog hoda. Nova Marina je udaljena 3km, stari centar Sakkala 4,5km, a Aerodrom Hurgada oko 2 km. Preporuka za aktivan odmor.

Privlačan hotel, na peščanoj plaži, izgrađen 2000. godine, nalazi se u neposrednoj blizini šetačke zone. Od aerodroma je udaljen 5 km.

Hawaii Cesars Aqua Park je bivši Mirage Aqua Park hotel, nalazi se u severnom delu , El Gouna – čuveno letovalište za ronioce je udaljena 10 km, Hurgada 15 km a aerodrom 20 km. Kako je hotel prepun sadržaja za sve uzraste i ukuse preporučujemo hotel porodicama i klijentima koji žele mirniji odmor. Izlazi na široku peščanu plažu i prostire se na površini od 75 000 m2. Od hotela saobraća hoteliski . . .

Manje luksuzan hotel iz lanca Hilton, od centra Hurgade udaljen 20 km a od Aerodroma 14 km. Veći hoteliski kompleks izlazi na široku peščanu plažu dugačku oko 1 km

Hotel se nalazi na plaži, u novom delu Hurgade Memši. Od Sakale, starog centra grada , udaljen je 4km, a od medjunarodnog aerodroma je udlajen 5km.

Hotel se nalazi u srcu turističkog naselja Hurgada, 10 km je udaljen od aerodroma. Pored hotela je veliki šoping centar, bioskopi, restorani, barovi. Ima dve privatne peščane plaže od kojih je jedna laguna. Kompleks SeaGull se sastoji od SeaGull Resorta I nešto novijeg dela SeaGull Premium.

Nalazi se na severo zapadu Hurgade, izlazi direktno na peščanu plažu na kojoj se nalaze i koralni delovi. Hotel je pozicioniran izmedju grada Hurgade i El Goune – omiljenog letovališta za ronioce. El Gouna je udaljena 10 km, Hurgada 15 km a aerodrom 20 km.

Jedan od najpopularnijih hotela za porodični odmor sa svim pratećim sadržajima, nalazi se na 40 km udaljenosti od aerodroma Hurgada i 45 km od centra grada. Hotel je izgrađen 2009. godine u karipskom stilu i nalazi se na jednoj od najlepših peščanih plaža u regiji (duga skoro 1 km), na kojoj su suncobrani, ležaljke besplatni za goste hotela.

U neposrednoj blizini šetališta i čuvene Memše, 10 tak minuta vožnje do Sakale nalazi se ovaj elegantan hotel , jedan od boljih iz lanca Hilton . Hotel je pogodan za miran odmor ali i za one koji žele blizinu sadržaja van hotela.

Nalazi se u samom centru Hugade, 1 km od turistčke pešačke zone, 5 km od Sakale. Internacionalni Aerodrom je udaljen 7km.

Bivši hotel Steigenberger Club, kompletno renoviran i otvoren u januaru 2014.godine, nalazi se u turističkoj zoni Memša, preko puta hotela Steigenberger Al Dau Beach. Udaljen je oko 5km od centra Hurgade i 3km od aerodroma.

Bivši hotel poznatog lanca Le Meridien leži u srcu zaliva Makadi Bay i prostire se na površini od 25 hektara. Poseduje veliki otvoreni bazen od 6.400 m2.

Popularan hotel, otvoren 2009.godine,poseduje sopstvenu plažu sa koralnim grebenima, koja ima prilaz iz marine. Smešten je 17km južno od Hurgade i 10km od aerodroma. Zajedno sa sestrinskim hotelom Titanic Beach & Aqua Park čini jedan od najvećih kompleksa sa toboganima u regiji.

Ovaj porodični hotel u obliku slova “U”odličan je izbor za one koji žele toplo more, peščane plaže i sunce. Hotel je udaljen 10 km od aerodroma i 16 km od centra Hurgade.

U samom srcu Hurgade, u neposrednoj blizini kafića, restorana. Prekoputa hotela nalazi se bioskop u kome se prikazuju najnoviji svetski hitovi. Aerodrom Hurgada je na oko 7 minuta vožnje.

Nalazi se u severnom delu Hurgade, 11km udaljen od cetra grada a 20km od aerodroma.

Hotel se nalazi u blizini starog centra Hurgade – El Dahar od koga je udaljen 2km. Od Sakkale je udalje oko 10 km.

Odmaralište se nalazi na 10 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma u Hurgadi. Od ulice Sakala Roud, poznate po prodavnicama koje se u njoj nalaze, deli vas samo 5 minuta vožnje.

Dva minuta hoda od plaže, smešten u živopisnom parku. Centar Hurgade je udaljen 15km, El Gouna 10km a medjunarodni aerodrom u Hurgadi 20km.

Hotel King Tut se nalazi na privatnoj peščanoj plaži sa koralnim grebenom, udaljen 5 km od Sakale i 8 km od aerodroma.

Nalazi se u blizini novog centra Hurgade, Memše, samo 1km udaljen od nove promenade. Aerodrom je na 5 km udaljenosti.

Popularan hotelski kompleks je 10km udaljen od centra Hurgade, 15km od medjunarodnog aerodroma.

Sadržajan hotel iz lanca Panorama Bungalows nalazi se 15 km od Internacionalnog Aerodroma u Hurgadi, 10 tak minuta vožnje od centra Hurgade.

Hotel se nalazi izmedju Hurgade I čuvenog ronilačkog letovališta El Gouna, na nekih 20 tak minuta vožnje udaljen od centra grada.

Od centra Hurgade je udaljen 20km, nalazi se u oblasti Sahl Hasheesh – do centra saobraća besplatni hotelski autobus ( neophodna predhodna rezervacija ) .

Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži, u novom delu Hurgade-Memši, na šetalištu pored hotela Hilton Resort. Udaljen je oko 8km od aerodroma, a stari centar Hurgade-Sakala je udaljen oko 10km, Nova Marina oko 12km.

Hotel se nalazi na obali Crvenog mora u turistickom mestu Soma Bay. Udaljen je oko 45 km južno od aerodroma u Hurgadi, 12 km od restorana i barova u Safagi.

Hotelski kompleks se nalazi na obali mora, u novoj turističkoj oblasti Sahl Hasheesh koja je udaljena oko 18km južno od aerodroma u Hurgadi, od Sakkale i Nove marine je udaljen oko pola sata vožnje.

Hotelski kompleks se nalazi u mestu Safaga na oko 15 km od centra Hurgade i 15 minuta vožnje od aerodroma u Hurgadi. Hotel Dana Beach je smešten na uređenom posedu površine 181.000 m i na samoj je peščanoj plaži. Hotel zbog svoje velike regije nudi gostima brodić koji vozi goste do plaže u terminu od 06:00-18:00.(vožnja traje 5-7 minuta).

Ovaj luksuzni hotel smešten je na idealnoj lokaciji, blizu samog srca Hurgade sa izvanrednim javnim prostorom. Od međunarodnog aerodroma udaljen je 10km sa transferom u trajanju od 10 minuta dok je od centra Hurgade udaljen svega 17km.

Hotel je udaljen 25km južno od centra Hurgade i 22 km od aerodroma. Hotel je samo za odrasle (ne prima osobe mlađe od 16 godina).

Hotel je udaljen 15 km od centra Hurgade, južno ka Safagi se nalazi. Od aerodroma je udaljen 13 km, drugi je hotel u nizu nakon šetališta Memša.

Sphinx Aqua Park Beach Resort se nalazi na privatnoj peščanoj plaži sa koralnim grebenom, u severnom delu Hurgade, u blizini oblasti El Dahar. Hotel je udaljen 5 km od starog centra Sakale i 8 km od aerodroma Hurgada.

Hotel Sunrise Romance nalazi se u oblasti Sahl Hašiš, na promenadi dugoj 8,5 km i do prelepe peščane plaže, udaljen 22 km od aerodroma i 25 km od Hurgade. Hotel je samo za odrasle ,ne prima osobe mlađe od 17 godina.