fbpx

Crna Gora, Primorska regija, Petrovac na Moru

Hotel Amfora

Hotel „Amfora“ je udaljen samo 100 metara od plaže u prekrasnom starom mestu Petrovac, koje se nalazi na Budvanskoj rivijeri na Jadranu, u Crnoj Gori. Hotel nudi mir i uživanje svojim gostima.

Lokacija
Hotel „Amfora“ je udaljen samo 100 metara od plaže u prekrasnom starom mestu Petrovac, koje se nalazi na Budvanskoj rivijeri na Jadranu, u Crnoj Gori. Hotel nudi mir i uživanje svojim gostima.

Hotelski sadržaji
Hotelski sadržaji uključuju recepciju koja je 24 sata gostima na raspolaganju, restoran za doručak po principu „švedskog stola“, lobbi bar u blizini recepcije sa lepom terasom, udoban otvoreni bazen, parking garaža- besplatno za goste hotela, pranje veša …

Smeštaj
Hotel ima tri sprata. Raspolaže sa 20 soba od kojih su 11 standardne sobe, 3 superior sobe, 3 porodična studija i 3 superior apartmana. Sve hotelske jedinice sadrže klima uređaj, TV sa ravnim ekranom sa kablovskim kanalima, čajnik, tuš, kupatilo, besplatne toaletne potrepštine i sto. Sobe u hotelu imaju i besplatan bežični internet. Sve sobe imaju garderobu.

Standardne sobe 2+1,
22m2 svaka soba s francuskim balkonom

Superior sobe 2+1,
26m2 svaka soba s balkonom

Porodični studio 2+2,
34 m2 svaki studio s balkonom

Superior apartman 2+2,
34m2 svaki apartman sa 2 odvojene sobe i sa balkonom

Usluga
Noćenje/ doručak ( švedski sto)

Plaža
Plaža je šljunkovita i peščana. Udaljena je oko 100 m od hotela. Plažni mobilijar se dodatno plaća.


Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom
Parking dostupan
Parking uz doplatu
Višejezično osoblje
Klimatizovane sobe

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
40 km
Centar
200 m
More
150 m
Plaža
150 m

Doživite mesto

Mesto Petrovac na moru

Crna Gora, Primorska regija

Petrovac na moru je mali grad na crnogorskom primorju, koji privlači turiste svojom lepotom i šarmom. Grad je smešten u slikovitoj uvali, okružen borovima i maslinama. Na plaži se nalazi fini pesak i čisto more, idealno za kupanje i sunčanje.

Petrovac na moru je mali grad na crnogorskom primorju, koji privlači turiste svojom lepotom i šarmom. Grad je smešten u slikovitoj uvali, okružen borovima i maslinama. Na plaži se nalazi fini pesak i čisto more, idealno za kupanje i sunčanje. U blizini grada se nalaze dva ostrva, Katič i Sveta Nedelja, koji su popularni za ronjenje i ribolov. Petrovac nudi raznovrsne smeštajne kapacitete, od hotela sa pet zvezdica do privatnih apartmana i vila. Grad ima bogatu istoriju i kulturu, koja se ogleda u rimskim vilama, crkvama i tvrđavama. Petrovac je savršeno mesto za miran i opuštajući odmor u Crnoj Gori.


Moglo bi vam se sviđati