fbpx

Crna Gora, Primorska regija, Čanj

Hotel Ankora Lux

Hotel Ankora Lux je odličan izbor za sve koji žele da provedu lepo letovanje u Čanju, jednom od najlepših mesta na Barskoj rivijeri. Ovaj hotel vam nudi kvalitetan smeštaj, ljubazno osoblje.

Lokacija
Hotel Ankora Lux se nalazi na oko 250 metara od mora i ima svoj deo plaže, gde možete iznajmiti ležaljke i suncobrane po povoljnim cenama. Plaža je šljunkovita i idealna je za kupanje i sunčanje. U blizini hotela se nalaze i brojni kafići, restorani i prodavnice.

Hotelski sadržaji
Pansionski restoran sa uslugom polupansiona, Wi Fi internet konekcija, otvoreni bazen ( celodnevno korišćenje ležaljki i suncobrana pored bazena se naplaćuje) i parking gde gosti hotela mogu besplatno parkirati svoje automobile. Hotel raspolaže delom sopstvene plaže gde gosti hotela mogu po povlašćenim cenama da iznajme ležaljke i suncobrane ( 3 eur dnevno dve lezaljke i suncobran).

Smeštaj
Raspolaže udobnim sobama koje imaju frigo bar, klima uredjaj, kablovsku TV, kupatilo, terasu. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i porodične.

Usluga
Polupansion. Doručak švedski sto, rana večera – aperitov, domaća rakija, dva jela po izboru iz dnevnog menija.

Plaža
Hotel raspolaže delom sopstvene plaže, na udaljenosti oko 250 m, gde gosti hotela mogu po povlašćenim cenama da iznajme ležaljke i suncobrane
Opširnije

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom
Parking dostupan
U blizini
Višejezično osoblje
Klimatizovane sobe

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
48 km
Centar
150 m
More
250 m
Plaža
250 m

Doživite mesto

Mesto Čanj

Crna Gora, Primorska regija

Čanj je malo turističko mesto smešteno između Petrovca i Bara, sa predivnom šljunkovitom plažom dužine oko 1200 m. Zbog lepote šljunka kojom je prekrivena, plaža je dobila ime Biserna Obala. Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbedan odmor.

Moglo bi vam se sviđati