fbpx

Crna Gora, Primorska regija, Meljine

Hotel Acd Wellness & Spa

Hotel Acd Wellness je smešten u neposrednoj blizini morske obale u Meljinama. Svojim modernim dizajnom i arhitekturom u potpunosti upotpunjuje mediretanski duh ovog mesta.

Lokacija
Hotel  Acd Wellness je smešten u neposrednoj blizini morske obale u Meljinama. Svojim modernim dizajnom i arhitekturom u potpunosti upotpunjuje mediretanski duh ovog mesta.

Hotelski sadržaji
Wellness &Spa Hotel ACD poseduje 45 moderno opremljenih smeštajnih jedinica od kojih većina ima pogled na more. Pored brojnih sadržaja koje nudi ovaj moderni hotel kao što je savremeno dizajniran i opremljen Wellness and Spa centar, za ljubitelje sporta tu je fitness centar. Takodje moramo spomenuti kongresni centar kapaciteta 90 osoba, zatim restoran domaće i internacionalne kuhinje u prizemlju hotela. Za sve one koji zele intimne trenutke i savrsen pogled na Boko Kotorski zaliv tu je Sky bar ACD na krovnoj terasi hotela, a za najmljadje tu je i igraonica koja upotpunjuje ponudu.

Wellness & Spa
U ponudi Wellness & Spa centra se nalaze saune, tuševi, tursko kupatilo, slana soba, ledena soba kao i VIP soba koja je opremljena sa djakuzijem, vodenim krevetom i privatnom saunom za dvoje. Pristup teretani je besplatan za goste hotela. Sky bar ACD a la carte restoran na krovnoj terasi upotpunjuje ponudu hotela. Sa terase se pruza lep pogled na Boko Kotorski zaliv, a otvoreni bazen njenu ponudu čini jedinstvenom.

Smeštaj
Sve sobe su opremljene u visokim standardima hotelijerstva i nadovezuju se na koncept koji dominira umetničkim enterijerom hotela. Sve sobe su klimatizovane i opremljene sa: TV-om, internetom, mini barom, sefom, fenom, balkonom sa garniturama. Pored moderno opremljenih soba tu su i luksuzno opremljeni apartmani a pojedini od njih u svojoj ponudi imaju i kuhinju. Hotel u svojoj ponudi gostima obezbedjuje i parking koji je besplatan.

Usluga
Noćenje/ doručak, švedski sto

Plaža
Plaža je od hotela udaljena 50 metara. Plaže su pešcane ali u neposrednoj blizini se nalaze i betonske. Plažni mobilijar se dodatno plća.
Opširnije

Sadržaj

Check In: 14:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Parking dostupan
Privatni parking
Pušenje
Sobe za nepušače
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Sef
Višejezično osoblje
Usluga prevoza do aerodroma Da, uz doplatu
Bar / salon
Klimatizovane sobe
Porodične sobe

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
21 km
Centar
100 m
More
300 m
Plaža
300 m

Doživite mesto

Mesto Meljine

Crna Gora, Primorska regija

Na ulazu u jedan od najljepših zaliva na svetu, Boku Kotorsku, i ispod najviše planine dinarskog masiva Orjena, koja se uzdiže iz kristalno čistog mora, smešteno je Meljine. Ovo malo primorsko mesto nalazi se 3 kilometra istočno od Herceg Novog, i gradskim šetalištem Pet Danica, duž same obale, povezano je preko Herceg Novog sa Igalom. Duž šetališta se nalazi puno raznovrsnih restorana, kafića i plaža. Bogatstvo sunca (285 sunčanih dana godišnje), peščanih plaža i zelenila, čine Meljine idealnim mestom za odmor. Upravo zato su Meljine vekovima i služile kao klimatsko lečilište.

Moglo bi vam se sviđati