fbpx

Bugarska, Burgas, Sunčev breg

Hotel Aquamarine

Hotel Aquamarine je idealan izbor za sve koji žele da uživaju u lepom i mirnom okruženju, sa kvalitetnom uslugom i raznovrsnim sadržajima.

Lokacija
Hotel je udaljen oko 1,4 km od centra Sunčevog Brega i oko 600 m od plaže. U blizini hotela se nalaze brojne prodavnice, restorani i barovi. Aerodrom u Burgasu je na oko 35 km od hotela.

Hotelski sadržaji
Hotel nudi raznovrsne sadržaje za ugodan i zabavan boravak. U hotelu se nalaze recepcija koja radi non-stop, restoran, lobi bar, bar na bazenu, sef na recepciji (uz doplatu), menjačnica, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta), spoljašnji bazen sa odeljkom za decu, bilijar, dečija igraonica, igralište i tereni za odbojku na pesku i mali fudbal.

Smeštaj
Hotel ima 105 soba koje su kompletno opremljene i pružaju komfor i udobnost. Sve sobe imaju francuski krevet ili dva singl kreveta i jedan pomoćni ležaj, TV, telefon, mini-bar, klimu, Wi-Fi internet (uz doplatu), kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu i balkon. Sobe mogu imati dvosed, fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj. 

Usluga
Hotel nudi uslugu na bazi all inclusive, što podrazumeva bogat i raznovrstan doručak, ručak i večeru na švedskom stolu, kao i različita pića i grickalice tokom dana. 

Plaža
Plaža je peščana i široka, sa postepenim ulaskom u more. Na plaži se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani (uz doplatu), a postoje i brojni sadržaji za sport i rekreaciju na vodi

Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 10:00
Čuvanje kućnih ljubimaca Ne
Internet
WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen na otvorenom, Bazen za decu
Parking dostupan
Parking uz doplatu
Usluge recepcije
24 satno radno vreme recepcije, Menjačnica
Višejezično osoblje
Deca dobrodošla
Klimatizovane sobe
Hrana i piće
Bar, Minibar, Room service
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Bilijar, Teren za odbojku na pesku

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
35 km
Centar
1.4 km
Plaža
600 m