fbpx

ALBANIJA DRAČ LETO 2021

Objekat Brilliant Hotel & SPA nalazi se u Golemu, na 300 metara od plaže Qerret.

Objekat Max Royal G nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom i barom u mestu Golem, na 500 metara od plaže Qerret.
Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Majka Tereza u Tirani, udaljen 26 km od objekta Max Royal G. Usluga prevoza od/do aerodroma je dostupna uz doplatu.

Nalazi se preko puta plaže u Draču. Od Luke i od centra grada je udaljen oko 6 kimlometara,

Smešten je uz obalu, na oko 2km od luke u Draču. Najbližui aerodrom je u Tirani, udaljen oko 33km.

Hotel Adriatik je u potpunosti renoviran 2017. godine, a nalazi se na svega nekoliko koraka od plaže i udaljen je 5 km od centra Drača

Hotel Empire je smešten u Draču, na 200 metara od plaže Drač.

Smešten odmah pored peščane plaže, hotel Vivas poseduje otvoreni bazen i restoran. Nudi besplatan bežični internet i klimatizovane sobe sa balkonom. Centar Drača je udaljen 3 km.
Sve sobe sadrže kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Svaka smeštajna jedinica opremljena je TV-om i mini-barom.
Bogat doručak na bazi švedskog stola služi se u restoranu hotela Vivas, . . .

Hotel Marbella Beach ima restoran, sezonski otvoreni bazen, bar i baštu u Golemu. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi recepciju koja radi 24 sata i poslugu u sobi. Dostupno je besplatno privatno parkiralište, a hotel takođe nudi iznajmljivanje automobila za goste koji žele istražiti okolinu.
Sobe su opremljene klima uređajima, TV-om ravnog ekrana sa satelitskim kanalima, frižiderom, čajnikom, bideom, . . .

Centar Drača je udaljen oko 10 km. Ispred samog objekta staju autobusi koji saobraćaju do centra. U centru se nalaze istorijski amfiteatar, mletačka kula i Palata kralja Zoga.

Hotel Fafa Premium nalazi se pored plaže u Golemu, na 27 km od Tirane. U ponudi su sezonski otvoreni bazen i restoran. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Objekat Supreme Hotel & Spa nalazi se u Golemu, na nekoliko koraka od plaže Qerret..

Hotel Gloria Palace nalazi se u Golemu, na 500 metara od plaže Mali i Robit. Plaža Keret se nalazi na 600 metara od hotela, a plaža Golem na 1,9 km. Najbliži aerodrom je u Tirani, udaljen 46 km od hotela.

Smešten je u Draču u neporedoj blizini plaže. Luka Drač se nalazi na 3,2 km, a Kavajska stena na 5 km od hotela, a najbliži aerodrom je u Tirani, udaljen 34 km.

Nalazi se pored privatne plaže sa besplatnim korišćenjem ležaljki i suncobrana, na 9 km od centra Drača. Stajalište lokalnog autobusa udaljeno je 20 m. Drač je poznat po Amfitetaru koji je udaljen 10 km. Glavni grad Tirana sa aerodromom udaljen je 35 km od hotela Leonardo.

Nalazi se u oblasti Golem, oko 16 km južno od centra Drača. Od privatne plaže je udaljen oko 300 m , a od aerodroma u Tirani oko 44 km.

Nalazi se na obali mora u Golemu, od grada je udaljen 16,5 km. Amfiteatar Drač je udaljen 19 km, a najbliži aerodrom je u Tirani, udaljen 44 km od objekta.

Nalazi se u Draču i udaljen je oko 13 km od Luke Drač i oko 15 km od rimskog amfiteatra u Draču. Aerodrom Tirana je udaljen 44 km.