fbpx

ALBANIJA DRAČ LETO 2024.

DRAČ LETOVANJE RANI BOOKING 2024.

ALBANIJA LETOVANJE 2024.

Drač, Saranda, Ksamil, Valona, Jala. Veliki izbor hotela, avio, bus ili sopstveni prevoz. Hoteli na peščanim plažama.

ALBANIJA LETOVANJE 2024. – najvažnija luka i najstariji grad sa istorijom dugom preko 3000 godina. Danas je Drač modern grad sa oko 120 hiljada stanovnika i turistički centar sa novoizgrađenim zgradama, hotelima, ugostiteljskim objektima. U južnom delu grada, u kome se nalazi najveći deo plaža, poslednjih godina izgrađen je veliki broj modernih hotela.

Kao jedan od najblizih Albanskih gradova Srbiji, Drač je među građanima Srbije jedno od popularnijih letovališta u Albaniji. Amfiteatar cara Hadrijana, Cezarovo Utvrdjenje, bulevar Epidamn, vila Hill, neke su od atrakcija. Same plaze su idealne za porodicne odmore, ali I za mlade ljude zeljne provoda. Najpoznatije van onih u samom gradu su plaze kod Rta Rodon i u Lazli zalivu.

Albanija letovanje 2024.

Smeštena na obalama Jonskog i Jadranskog mora, ova mala mediteranska država pruža brojne mogućnosti za turistička istraživanja. Od polja maka u proleće, do snegom prekrivenih planina zimi, krajolik Albanije se stalno menja. Aktivan odmor u prirodi ili topli letnji odmori na plaži, samo su neke od prilika za uživanje brojnih posetilaca. Čiste i netaknute plaže u primoriju, živopisne doline reka, spektakularne planine i mnoga druga prirodna iznenađenja deo su  turistićke  ponude.

Najinteresantniji turisticki centri su Drač, Ksamil, Saranda i Vlora – Valona.