fbpx

MAJORKA – ŠPANIJA LETOVANJE

Nalazi se na oko 200 m od peščane plaže u uvali Ferera, na uzbrdici, u rezidencijalnoj oblasti Kala Dor na jugoistočnoj strani ostrva, oko 2 km od centra mesta Kala Dor sa velikim izborom restorana, barova, prodavnica, 63 km od grada Palma. Objekat ima 72 superior apartmana.

Udaljen je oko 100 m od peščane plaže Playa de Palma – C`an Pastilla, u centru mesta Kan Pastilja, 8 km od grada Palma. Hotel ima 69 soba.

Hotel Barcelo Illetas Albatros je okrenut ka moru, sa izlazom na malu privatnu uvalu i plažu. Od peščane plaže u letovalištu Iljetas je udaljen oko 600 m, oko 9 km od grada Palma, 20 km od aerodroma. Hotel se nalazi u blizini golf terena. Ovaj luksuzan hotel je renoviran 2010. god. u modernom stilu. Napomena: hotel je samo za odrasle (ne prima . . .

Nalazi se na 500 m od peščane plaže u mestu Iljetas. Hotel ima i sopstvenu peščanu malu plažu (uvalu) na čijim su obodima terase sa ležaljkama i suncobranima, do koje se stiže hotelskim liftom (iskopan je prolaz kroz stenu). Hotel se nalazi u mirnom elitnom rezidencijalnom naselju, 8 km od grada Palma. Hotel ima 120 soba (u glavnoj zgradi ili . . .

Hotel se sastoji od dve zgrade i nalazi u Magalufu, na šetalistu koje ga deli od plaže. Udaljen je od Palma 15 km, a od aerodroma 25 km. Blizina mnogobrojnih restorana i barova, pruža gostima mogućnost zabave u večernjim časovima.

Okrenut ka moru, sa direktnim pristupom plaži Muro, okružen borovom šumom.

Ekskluzivan hotel na samoj obali mora, ispred peščane plaže u uvali Kamp de Mar, 28 km od grada Palma, 38 km od aerodroma. Udaljen je svega nekoliko minuta hoda od ekskluzivnih golf terena u mestu Andrač. Hotel ima 101 komfornu sobu i sve imaju pogled na more.

Direktno na plaži od koje je deli šetalište u letovalištu Playa de Palma. Udaljen 4 km od aerodroma i 10 km od grada Palma. Ima 241 sobu

Nalazi se na peščanoj plaži, udaljen 3 km od aerodroma, u blizini niza prodavnica, barova, restorana. Oko 10 km od grada Palma. Ima 165 soba, sve su sa balkonom i delimičnim pogledom na more.

Nalazi se na oko 400 m od peščane plaže, u blizini centra mesta Magaluf, 15 km od grada Palma, 22 km od aerodroma. Hotel ima 242 sobe.

Nalazi se oko 400 m od peščane plaže, u centru popularnog letovališta Magaluf u neposrednoj blizini restorana, barova i prodavnica, 15 km od grada Palma, 22 km od aerodroma. Hotel ima 182 sobe.

Nalazi se na oko 400 m od peščane plaže, u blizini centra mesta Magaluf, 15 km od grada Palma, 22 km od aerodroma. Hotel ima 242 sobe.

Na oko 300 m od peščane plaže Playa de Palma u popularnom letovalištu El Arenal, u blizini restorana i barova, udaljen 16 km od grada Palma, 9 km od aerodroma. Hotel ima 180 soba.

Nalazi se u mirnom delu mesta El Arenal, oko 450 m od plaže i marine El Arenal, 17 km od centra grada Palma, 7 km od aerodroma.

Nalazi se uz promenadu, na početku svetski poznate 5 km dugačke peščane plaže Playa de Palma (80 m). Hotel ima 249 soba i kompletno je renoviran 2012-13 godine. Centar mesta Kan Pastilja je udaljen na samo par stotina metara. Od grada Palma je udaljen 12 km, od aerodroma 2 km.

Hotel se nalazi u prvoj liniji do mora i peščane plaže, na šetalištu koje povezuje mesta Kan Pastilja i Plaja de Palma. Hotel je udaljen od centra grada Palma 7 km i svega nekoliko minuta vožnje od aerodroma. Hotel ima 139 soba.

Hotel Sol House Guadalupe se nalazi 200 m od peščane plaže, u neposrednoj blizini centra mesta Magaluf, 18 km od grada Palma, 26 km od aerodroma. Veliki jezerski otvoreni bazen je jedna od najvećih atrakcija ovog hotela (na površini od 1000 m2 bazen sa đakuzijem, dečiji bazen, bazen za bebe). Hotel ima 493 sobe. Sve sobe su renovirane 2015. god.

Hotel Pinero Tal se nalazi u centru mesta Arenal, na oko 300 m od plaže. U blizini hotela se nalaze brojni barovi, restorani, prodavnice. Udaljen je 8 km od aerodroma, 14 km od grada Palma. Ima 198 soba.

Hotel Roc Linda se nalazi u mirnom delu, oko 500 m od peščane plaže u poznatom letovalištu Kan Pastilja, 9 km od grada Palma, 3 km od aerodroma. Hotel ima 189 soba. Pored lepe peščane plaže koja je povezana šetalištem sa susednim letovalištem Plaja de Palma, mesto Kan Pastilja nudi širok izbor aktivnosti uključujući restorane, barove, noćni život, . . .

Hotel Roc Leo je renoviran 2016. godine, čime je dobio novi izgled i moderan dizajn, kao i višu kategoriju (4 zvezdice). Nalazi se na svega 100 m od lepe peščane plaže, u blizini centra mesta Kan Pastilja sa ponudom restorana, barova i prodavnica, 9 km od grada Palma, 4 km od aerodroma. Dugo i lepo uređeno šetalište ovaj deo Kan Pastilje povezuje . . .

Hotel Sol Barbados se nalazi 150 m od peščane plaže, na početku mesta Magaluf, 19 km od grada Palma, 29 km od aerodroma. Okružen velikim mediteranskim borovima i dovoljno udaljen od vesele buke Magalufa, ovaj hotel garantuje miran boravak. Sve sobe su kompletno renovirane 2015. god. Prve atrakcije grada već su dostupne na stotinak metara . . .

Hotel Amic Can Pastilla se nalazi oko 70 m od peščane plaže Playa de Palma – C`an Pastilla, na samom ulazu mesta Kan Pastilja, 8 km od grada Palma, a od aerodroma je udaljen svega 4 km. Hotel raspolaže sa 75 soba.

Hotel Occidental Cala Vinas (pripada hotelskom lancu Barcelo i bivši naziv hotela je Barcelo Cala Vinas) je idealan hotel za porodice sa sadržajima i zabavom tokom celog dana, na izuzetnoj lokaciji, ima direktan izlaz na peščanu uvalu i plažu Kala Vinjas. Udaljen je oko 3 km od centra mesta Magaluf, 20 km od centra grada Palma i 23 km od aerodroma. . . .

Hotel Caballero se nalazi oko 100 m od peščane plaže u letovalištu Playa de Palma. U okolini hotela se nalazi nekoliko prodavnica i restorana. Od grada Palma je udaljen 10 km, od aerodroma 5 km. Hotel ima 308 soba.

Hotel THB Maria Isabel se nalazi u rezidencijalnoj zoni letovališta Playa de Palma, oko 400 metara od plaže. Od grada Palma udaljen je oko 4 km, od aerodroma 2 km. U blizini hotela je i promenada sa brojnim restoranima, barovima, suvenirnicama. Ima ukupno 148 soba. Hotel se preporučuje mladima.

Hotel Tropico Playa se nalazi u mirnom delu Palma Nove, preko puta dugačke peščane plaže od koje ga deli ulica i šetalište. Udaljen je 17 km od aerodroma i 15 km od grada Palma. Ima 131 sobu.

Hotel Sol Wave House Mallorca se nalazi na obali mora, od plaže ga deli samo šetalište. Udaljen je 17 km od grada Palma, a stanica javnog gradskog prevoza je na 50 metara od hotela. U blizini se nalaze tereni za razne sportske aktivnosti i sportove na vodi. Ima 184 sobe.

Hotel Occidental Playa de Palma (pripada hotelskom lancu Barcelo i bivši naziv hotela je Barcelo Pueblo Park) nalazi se u letovalištu Playa de Palma, 200 m od peščane plaže El Arenal, oko 12 km od grada Palma, 6 km od aerodroma.

Hotel HM Alma Beach se nalazi oko 200 m plaže u centru mesta Kan Pastilja, oko 10 km od centra grada Palma. Hotel ima 156 soba.

Hotel THB Class El Cid je moderan hotel koji se nalazi naspram peščane plaže duge 4 km u letovalištu Playa de Palma – Can Pastilla, 12 km od grada Palma, 5 km od aerodroma.

Hotel Riu Palace Bonanza Playa je okrenut ka moru, 800 m od peščane plaže „Illetas“ u rezidencijalnom delu mesta Illetas, 7 km od grada Palma, 19 km od aerodroma. Hotel ima 291 sobu.