NASLOVNA

JESENJA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

NOVA GODINA

ZIMOVANJE

PROLEĆNA PUTOVANJA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

LETOVANJE 2020

TOP PONUDE - AKCIJE

AVIO KARTE ZA CEO SVET

KUREDU ISLAND RESORT AND SPA 4*

KUREDU ISLAND RESORT AND SPA 4*

INDIVIDUALNI PROGRAM SA POLASKOM PO VAŠEM IZBORU

Lokacija: Jedno od najbolje ocenjenih i najposećenijh ostrva Maldiva je Kurendu island Resort and Spa 4*. Ne samo zbog svoje lepote već i zbog mnogobrojnih aktivnosti i zabavnih sadržaja koje gosti ovog prelepog kompleksa imaju na raspolaganju.

Hotelski sadržaj: Četiri glavna restorana, raspoređena su duž kompleksa tako da su svim gostima na raspolaganju. Restoran Bonthi na raspolaganju je gostima u garden bungalovu, bungalovu na plaži; restoran Koamas, za goste u Vilama na plaži i Vilama na plaži sa djakuzijem; restoran Sangu za goste smeštene u vilama na vodi i mladence. Gosti Sultan Vila biraju jedan od ponuđenih restorana. Sva četiri glavna restorani imaju identičan svedski sto za doručak, ručak i večeru, koji se služi tradicionalnim na otvorenom u bašti na pesku ili hrastovom parket, sa slamenim ili drvenim krovom. Postoji opcija a la carte restorana u kome možete uživati u mediteranskoj kuhinji, specijalitetima dalekog istoka do sendviča. U nekoliko barova Akiri Baru, Pool Baru, Babuna baru, Sangu baru, Golf baru, u i Raalhu Bar u možete uživati u različitim pićima tokom čitavog dana. Kuredo Resort and Spa gostima može ponuditi mnoštvo
sportskih sadržaja od kojih su tri bazena, teniski tereni, golf teren, odbojka na plaži, badminton, fudbalski teren, staza za bicikle, stoni tenis, bilijar, pikado, šah, fitness centar... Gosti imaju priliku da se isprobaju u ronjenju, jedrenju na vodi, kitbordingu, da krstare dok zalazi sunce, odu na izlet do susednog ostrva.

Smeštaj: Dzakuzi vile na plaži imaju prostrane spavaće sobe, udoban prostor za sedenje i ljupko dizajnirana kupatilo sa dzakuzi kadom. Džakuzi vile na plaži se mogu opisati kao čisto i prefinjeno tropsko skrovište.

Usluga: All inclusive.

*Putovanje može biti ostvareno za kraći ili duži boravak od navedenog (na upit)

 

U cenu putovanja je uračunato:

 • Sedam noćenja na bazi izabrane usluge, na tu cenu se dodaje avio karta
  (cene hotela kao i avio karte se razlikuju u zavisnosti od odabranog perioda).

U cenu putovanja nije uračunato:

 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
 • Međunarodno putno osiguranje.
 • Ostale usluge koje nisu naznačene u programu
 • Izlazna taksa sa Maldiva 25 $ i plaća se prilikom odlaska sa Maldiva.

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan - Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe posle 15.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.

Drugi dan - predposlednji dan - Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.

Poslednji dan - Napuštanje soba do 11.00 sati. Kraj usluge.

Cene putovanja su iskazane u evrima po osobi. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od cene putovanja. Ostatak od 50% uplaćuje se najkasnije 21 dan pre polaska na putovanje.

GARANTOVANE CENE  Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA na 3 rate bez kamate.VISA MASTER CARD

Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

Važne napomene za putovanje:

 • Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je do popune mesta.
 • Potvrda hotela je u roku od 48 sati od prijave rezervacije.
 • Aranžmani su individualni.
 • Ovo putovanje je individualno i ne podrazumeva pratnju vodiča.
 • Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 15.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 11.00 sati
 • Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne Turističke Asocijacije. Ukoliko putnik nije izričito pismeno ugovorio smeštaj posebnih odlika u hotelu, prihvatiće bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu bez obzira na položaj, sprat, orijentaciju sobe i sl.
 • Hotel je dužan da gostu pruži samo usluge koje su naznačene na vaučeru sa kojim se gost prijavljuje pri dolasku u hotel. Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja), kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
 • Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, potrebna je viza. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
 • Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA OSIGURANJE. koja pokriva troškove lečenja i bolničke troškove do 30.000 evra (samo za državljane Republike Srbije) Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

 

Opšte napomene:

 • Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
 • Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.