fbpx

SHANHRI-LA’S MACTAN’S RESORT & SPA 5*, MATKAN, FILIPINI, INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SHANHRI-LA’S MACTAN’S RESORT & SPA MATKAN, FILIPINI

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Smešteno pored plaže, kompleks i spa centar Shangri-La’s Mactan udaljen je svega 15 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma pored grada Lapu Lapu na ostrvu Matkan.

Hotelski sadržaji

Luksuzan kompleks Shangri-La’s Mactan sadrži otvoreni bazen i sobe sa besplatnim bežičnim i kablovskim internetom. U ponudi ima 9 restorana i jedan od najvećih spa centara u Aziji koji nudi raznovrsne opuštajuće masaže i kozmetičke tretmane, u kojima se može uživati u zasebnim spa vilama. Hotel Shangri-La takođe raspolaže dobro opremljenom teretanom i teniskim terenima, idealnim za ljubitelje sportskih aktivnosti. Sveži morski plodovi služe se u restoranu Cowrie Cove, dok se u restoranu Acqua pripremaju italijanski specijaliteti. Gastronomska ponuda hotela takođe obuhvata I kinesku kantonsku hranu u restoranu Tea of Spring i internacionalna jela na bazi švedskog stola u restoranu Tides. Uz koktele i lagane užine može se opustiti u nekom od 5 barova i salona.

Smeštaj

Prostrane klimatizovane sobe raspoređene su u 2 zasebna krila i imaju balkone sa pogledom na Maktansko more i na uređene tropske vrtove. U svakoj sobi na raspolaganju je ekskluzivan izbor jastuka, mini-bar i TV sa kablovskim/satelitskim kanalima.

Usluga

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE