fbpx

EL NIDO RESORTS – LAGEN ISLAND 4*, PALAWAN, FILIPINI

PALAWAN-FILIPINI

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Hotelski kompleks Lagen Island smešteno je u uvali oivičenoj gustom šumom i nalazi se u predivnom letovalištu El Nido, u Palavanu. Do gradoća Lagen Island stiže se za 75 minuta čarter letom iz Manile. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga prevoza čamcem od aerodroma El Nido do letovališta. Vožnja čamcem traje 50 minuta.

Hotelski sadržaji

U okviru objekta gostima je na raspolaganju centar sportova na vodi koji nudi aktivnosti kao što su: ronjenje, vožnja kajaka i jedrenje na dasci. Gosti u letovalištu mogu da uživaju u posmatranju divljih životinja ili da plivaju sa tropskim ribama. Ostale aktivnosti obuhvataju planinarenje, gnjuranje i obilazak šuma manga ili pećina. Kompleks takođe poseduje otvoreni bazen, spa centar i biblioteku. U klimatizovanom restoranu služe se obroci à-la-carte i na bazi švedskog stola, dok su osveženja u ponudi bara kraj bazena. Piknik ručkovi se takođe mogu organizovati.

Smeštaj

Sobe imaju starinski drveni pod, nameštaj od recikliranog drveta, cd plejer i mini-bar. Zid prema balkovu je zastakljen celom dužinom. Sobe su sa pogledom na uvalu, na zaliv ili na obližnje litice. Sve sobe sadrže kupatilo sa tušem i toaletnim priborom.

Usluga

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE