fbpx

SHERATON DUBAI MALL OF THE EMIRATES 5*, DUBAI, INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SHERATON DUBAI MALL OF THE EMIRATES DUBAI

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Lokacija

Hotel Sheraton Dubai je direktno povezan s tržnim centrom Emirejts, a nalazi se na lokaciji sa lakim pristupom destinacijama, kao što su Džumeira i marina u Dubaiu. Međunarodni aerodrom Dubai je udaljen samo 20 minuta vožnje automobilom. Suk Madinat, sa svojim tradicionalnim pijacama, udaljen je 6 km od hotela Sheraton Dubai Mall of the Emirates. Dubai Festival Siti je udaljen 25 km vožnje. Usluga aerodromskog prevoza dostupna je na zahtev.

Hotelski sadržaji

Hotel Sheraton nudi obilje sadržaja, kao što su uživanje u tretmanima spa centra ili opuštanje u sauni ili hidromasažnoj kadi. Nakon energičnog vežbanja u teretani možete se osvežiti u otvorenom bazenu. U restoranu Sanabel se svakodnevno služi doručak na bazi švedskog stola, a u večernjim časovima à la carte specijaliteti. Možete se opustiti pored bazena na krovu, u salonu Sanctuary Pool, koji služi raznovrsna pića i grickalice.

Smeštaj

Svi apartmani tipa “suite” i sobe hotela Sheraton Dubai Mall of the Emirates imaju pogled na panoramu grada. Sve smeštajne jedinice poseduju flat-screen TV, mini-bar i sopstveno kupatilo. Pojedini apartmani tipa “suite” sadrže dnevnu sobu i čajnu kuhinju s trpezarijskim prostorom.

Usluga

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE