fbpx

Grčka, Halkidiki, Nikiti

Hotel Makednos

Ušuškan u gotovo privatnom zalivu na potezu široke i dugačke, bele peščane plaže Akti Koviou. Hotel Makednos se nalazi na oko 6 km od Nikitija i 13 km od Neos Marmarasa, dok je solunski aerodrom udaljen 90 km.

Naknade za otkazivanje: Otkaz 8-14 dana prije boravka: 50% ukupnog iznosa Otkaz 1-7 dana prije boravka: 70% ukupnog iznosa No-show: 100% ukupnog iznosa Rani odlazak: 100% ukupnog iznosa

Lokacija 
Hotel Makednos se nalazi na poluostrvu Sitonija, u mirnom i zelenom okruženju. Nalazi se na oko 100 m. od peščane plaže,  6 km od Nikitija i 13 km od Neos Marmarasa. Od aerodroma u Solunu je udaljen oko 90 km. 

Sadržaj
 
Hotel Makednos se sastoji od dve zgrade i ima sve što je potrebno za ugodan boravak: recepciju, restoran, bar, bazen, dečije igralište, teretanu, saunu, masažu i frizerski salon. Takođe, hotel nudi besplatan wifi internet u svim zajedničkim prostorijama.

Smeštaj
Hotel Makednos raspolaže sa 30 moderno opremljenih soba koje mogu da prime od 2 do 4 osobe. Sve sobe imaju klima uređaj, TV, frižider, sef, kupatilo sa fenom za kosu i balkon sa pogledom na more ili planinu. Takođe, sobe imaju besplatan wifi internet

Parking
Hotel Makednos ima obezbeđen besplatan parking za sve svoje goste .

Plaža
 
Hotel Makednos se nalazi na oko 100 metara od prelepe bele peščane plaže do koje se dolazi neasfaltiranom stazom . Plaža je dugačka i široka, a more je mirno i bistro. Na plaži se mogu iznajmiti ležaljke i suncobrani .

Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00-22:00
Check Out: 07:00-11:00
Internet
WiFi pristup na javnim mestima, WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen za decu
Parking dostupan
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
105 m
Plaža
100 m

Moglo bi vam se sviđati