fbpx

Grčka, Halkidiki, Nikiti

Hotel Koviou Holiday Village

Koviou Holiday Village je na samo 5 minuta hoda od prelepe peščane plaže Akti Koviou - jedna od najlepših plaža Sitonije. U maslinjaku, iza zelenog brda, Koviou Holidai Village je opušten porodični hotel sa 3 zvezdice.

Naknade za otkazivanje: Otkaz 10-14 dana prije boravka: 50% ukupnog iznosa Otkaz 3-9 dana prije boravka: 70% ukupnog iznosa Otkaz 1-3 dana prije boravka: 90% ukupnog iznosa No-show: 100% ukupnog iznosa Rani odlazak: 100% ukupnog iznosa
Lokacija 
Hotel Koviou Holiday Village se nalazi na oko 500 m od prelepe plaže , 5 km od Nikitija i 13 km od Neos Marmarasa. Udaljen je oko 100 km od aerodroma u Solunu.

Sadržaj 
Hotel Koviou Holiday Village se sastoji od glavne zgrade sa recepcijom i 4 zgrade sa smeštajnim jedinicama koje okružuju bazen. Pored recepcije i bazna hotel ima i  restoran, bar, dečije igralište, besplatan parking i besplatan wifi u zajedničkim prostorijama . 

Smeštaj 
Hotel raspolaže sa 39 klimatizovanih soba sa flat-screen televizorima, frižiderima i nameštenim balkonima. Sobe su prostrane, čiste i udobne. Wifi je dostupan i u sobama.

Parking
Hotel Koviou Holiday Village  ima besplatan parking za goste hotela . 

Plaža
 

Hotel je na samo 4 minuta hoda od prelepe peščane plaže Akti Koviou, koja ima plavu zastavicu i kristalno čisto more . Akti Koviou je jedna od najlepših plaža Sitonije, sa belim peskom, plitkom vodom i malom borovom šumom koja nudi prirodni hlad tokom leta.  Plaža je uređena i ima ležaljke i suncobrane za iznajmljivanje. *** Zbog blizine magistralnog puta, gosti mogu doći do plaže podzemnim prolazom pa stazom pored hotela Makednos.

Opširnije

Sadržaj

Check In: 15:00
Check Out: 08:00-11:00
Internet
WiFi pristup na javnim mestima, WiFi pristup internetu
Bazen
Bazen za decu
Parking dostupan
Hrana i piće
Bar, A la carte restoran
Dodatni sadržaj u objektu
Dečije igralište, Stoni tenis

Rezervišite svoj odmor

Proverite raspoloživost smeštaja i rezervišite svoj smeštaj po najpovoljnijim cenama.

Lokacija

Udaljenosti
Aerodrom
105 m
Plaža
500 m

Moglo bi vam se sviđati