NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

Hotel OMORIKA 3*

Hotel OMORIKA 3*


DOČEK NOVE 2019. GODINE U HOTELU OMORIKA


CENOVNIK - HOTEL OMORIKA - 2019.

 

LOKACIJA
U najlepšem delu planine Tare smešten je hotel Omorika koji svojim sadržajima pruža mogućnosti za odmor, zabavu i rekreaciju.

HOTELSKI SADRŽAJI
Pored hotelskog restorana, na raspolaganju gostima je i banket sala, VIP salon, Klub Srbija, aperitiv bar, poslastičarnica, terasa, prodavnica, ambulanta, biblioteka i više sala za sastanke. Brinući se da boravak bude prijatan i u rekreativnim aktivnostima raznovrstan, hotel nudi sadržaje kao što su: poluolimpijski zatvoreni bazen sa saunom, teretana, kuglana, salon za masažu, stoni tenis, bilijar, salon igara za decu.

Nadmorska visina od 1059 metara, povoljni klimatski uslovi, veliki broj sunčanih dana, četinarska i borova šuma i sportski tereni, garantuju dobre uslove za pripreme sportista u različitim disciplinama. U neposrednoj blizini hotela je travnati fudbalski teren, trim staza duga 1900 metara sa sportskim spravama, deset kilometara uređenih šetnih staza u borovoj šumi, dva teniska terena i tereni za rukomet, košarku i odbojku i odbojku na pesku, kao i ski staza duga 300 metara pogodna za školu skijanja. Hotel u svom sastavu ima kongresnu salu sa potrebnom audio-vizuelnom opremom i više manjih sala za rad.

SMEŠTAJ
Sobe mogu biti dvokrevetne sa mogućnošću dodavanja još jednog ležaja, četvorokrevetne i sve su sa kupatilom direktnim telefonskim linijama, televizorima i internetom. Pored soba na raspolaganju je i nekoliko hotelskih apartmana. Jedan broj soba ima i terasu.

USLUGA
Polupansion, dotučak i večera - švedski sto.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.