fbpx

CLUB A *** KOPAONIK, ZIMOVANJE, SKIJANJE

HOTEL CLUB A *** KOPAONIK

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?

CENOVNIK GALERIJA MAPA


RANI BUKING POPUST 10% 


POPUST JE URAČUNAT U CENE I VAŽI ZA REZERVACIJE DO 31.10.2022.


Kao najveći ski centar Srbiji, sa odlično pripremljenim stazama pruža neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti. Skijaški centar Kopaonik prostire se na oko 62 km staza i ski puteva uređenih za alpsko i nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja u samom centru skijališta osvetljene su staze Karaman greben i Malo Jezero. Osim toga, za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji dva obezbeđena prostora „ski vrtića“ sa pokretnim trakama koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama. Sistemom za veštačko osnežavanje pokriveno je 97 posto skijališta. Zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje sezona skijanja traje duže, a skijaši, kako početnici tako i oni malo zahtevniji mogu biti sigurni da će tokom sezone moći da uživaju u odlično pripremljenim stazama. Sve staze su veoma dobro povezane sistemom žičara i ski liftova, kapaciteta od preko 34.000 skijaša na sat. Sistem ski instalacija na Kopaoniku čine tri šestosedne žičare, sedam četvorosednih i dve dvosedne žičare, deset ski liftova, dva vezna ski lifta kao i poketna traka. Žičara četvorosed „Pančićev vrh“ tokom čitave zimske sezone ali i u toku leta, osim skijaša i snoubordera, prevozi i posetioce centra koji se ne bave zimskim sportovima, već panoramski razgledaju centar i bave se brojnim drugim aktivnostima koje ski centar Kopaonik omogućava. Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, skijaški centar Kopaonik poseduje i uređen snow park, na kome se organizuju mnoga takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera. Od ove sezone u ski centru Kopaonik, na Gobelji, urađena je staza za slobodnu vožnju.

Lokacija

Hotel sa autentičnim šarmom planinskog ambijenta, smešten je na samo nekoliko metara od samog turističkog centra Kopaonika, na 1.750 m/nv. i oko 100m od prve žičare.

Hotelski sadržaji

Hotel ima udobne sobe različitih veličina i dva apartmana. Potpuno novi restoran, a la carte restoran, pub, konferencijska dvorana, welnes & spa , veliki bazen, dečije igralište, frizerski salon, besplatni bežični pristup internetu, skijašnica, parkiralište, samo su neke od pogodnosti koje gostima stoje na raspolaganju..

WELNESS & SPA SADRŽAJI
Club A gostima nudi najbolji spa i welnes doživljaj. Savršen ambijent gde gosti mogu da se opuste posle napornog dana na ski stazi ili da iz toplog đakuzija gledaju kroz prozor kako sneg veje prepuštajući se blagostanju i udobnosti. Spa sadrži salon za masažu, zatvoreni bazen, saunu, đakuzi i mnogo drugih sadržaja.

Smeštaj

Gostima su na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe. Sve sobe imaju Wi Fi internet, TV, kupatilo.

Usluga

Polupansion, švedski sto.

Galerija

CENOVNIK

CLUB A KOPAONIK RANI BUKING 10% ZIMA 2023

NAPOMENE ZA CENOVNIK

 


RANI BUKING POPUST 10% 


POPUST JE URAČUNAT U CENE I VAŽI ZA REZERVACIJE DO 31.10.2022.


VAŽNE NAPOMENE
Smeštaj dece:
Deca do 4 godine u pratnji dvoje odraslih ako koristi zajednički ležaj imaju besplatan boravak.
Deca od 4 do 7 god.u pratnji dvoje odraslih ako koristi zajednički ležaj – Naplaćaju se 50% od date cene smeštaja. Deca od 4 do 12 god. u pratnji jedne ili dve odrasle osobe, plaćaju 70% od date cene i koriste poseban ležaj.

Boravišna taksa nije uključena u cenu i plaća se uz uplatu aranžmana na prodajnim mestima.
Boravišna taksa: Odrasli 120 RSD; deca 0 -7 god. besplatno ; 7 -15 god. plaćaju 50% od date cene; od 15 god. plaćaju punu cenu za boravišnu taksu.

Kućni ljubimci:
Nije dozvoljen ulazak kućnih ljubimaca u hotel.

Dnevna karta za SPA (bazen, đakuzi i sauna) za spoljne goste: 25 Eur po osobi.

NAPOMENA ZA RANI BOOKING POPUST

Popust se obračunava na rezervacije napravljene do 31.10.2022.
Popust se obračunava na ukupnu cenu prikazanu u cenovniku
Broj soba koje se prodaju po uslovima ranog bukinga je ograničen.

CENE SMEŠTAJA

Cene hotelskih usluga se odnose na period od 01.12.2022. do 02.04.2023.
Navedene cene su date za smeštaj u dvokrevetnim sobama, po osobi, po noći na bazi polupansiona (doručak i večera na bazi švedskog stola- samoposluženje). Piće nije uključeno u večeru.
Cene uključuju pripadajući porez (trenutno iznosi 10% na cenu sobe, i 20% na cenu polupansiona i regulisan je zakonom).
Porez je stavka podložna zakonskoj promeni.

DODATNE USLUGE KOJE SU URAČUNATE U CENU:
Korišćenje Wi-Fi interneta u sobama i u javnim prostorijama.
Korišćenje Spa centra

Dnevni odmor: 50% cene smeštaja.
Za rezervacije za manji broj noćenja ili van navedenih smena, cene su na upit.
Rezervacija se smatra važećom po prijemu potvrde rezervacije od strane hotela.

Cene su formirane na dan 01.09.2022. godine na osnovu poslovne politike CLUB A KOPAONIK – Hotel Moskva.
CLUB A KOPAONIK – HOTEL MOSKVA zadržava pravo na izmenu cena ukoliko dođe do inflatornog poremećaja na trzištu ili promena u obračunu PDV-a.
Boravišna taksa je stavka podložna zakonskoj promeni.
U slučaju promene datuma dolaska i odlaska, poreza ili nekog drugog detalja koji može uticati na ponudu, Hotel zadržava pravo izmenu ponuđenih cena i uslova.

PRIJAVA /ODJAVA GOSTIJU
Korišćenje sobe započinje od 14:00 časova, a završava se do 10:30 časova na dan kada gost napušta hotel.
Rana prijava i kasna odjava su stavke podložne dodatnoj naplati, i odobravaju se shodno raspoloživosti kapaciteta.
Rana prijava pre 14h i kasna odjava do 18h je moguća uz doplatu u visini 50% cene noćenja po osobi.

OTKAZNA POLITIKA

Za otkazivanje rezervacije u periodu od trenutka pravljenja rezervacije do 14 dana pre dolaska gosta Hotel zadržava pravo naplate penala u iznosu od 30% rezervacije.
U slučaju nedolaska gosta ili otkazivanja rezervacije u periodu od 14 do 0 dana pre dolaska gosta Hotel zadržava pravo naplate penala u iznosu od 100% rezervacije.
Hotel zadržava pravo da prethodno uplaćeni avans zadrži u celosti.
U slučaju nedolaska (no show) ili ranijeg odlaska gosta, Klijentu će biti naplaćen ukupan iznos smeštaja za svaki NO SHOW / rani odlazak gosta.
U slučju da viša sila (vremenska nepogoda velikih razmera, štrajk, rat, epidemija, smrt, terorističi napad, zatvaranje aerodroma, železničih i autobuskih stanica, ili slične nepredviđne okolnosti), prouzrokuje nedolazak gosta, klijentu neće biti naplaćen tzv. NO SHOW.
U slučaju uvođenja vanrednog stanja, a u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19 na nivou držve, zatvaranja granice ili proglašnja vanrednih mera na nivou opštine Raška, klijent ima mogućnost:
a uplaćena sredstva iskoristi za dolazak u nekom drugom terminu (u zavisnosti od raspoložvosti i u skladu sa važećim cenovnikom). – da zatraži od hotela povraćaj uplaćenih sredstava.
U slučaju otkazivanja usled pozitivnog rezultata na COVID-19, priloženog uz zahtev za otkazivanje, gost ima pravo na besplatan otkaz rezervacije, odnosno kao i u primeru gore, iskoristi sredstva za drugi termin ili zatraži povrat.

VAŽNE NAPOMENE – USLUGE HRANE I PIĆA

DOPLATE ZA USLUGE HRANE ZA VANHOTELSKE GOSTE:
• Doplata za doručak: 15 Eur po osobi
• Doplata za večeru na bazi švedskog stola: 20 Eur po osobi (piće nije uključeno u cenu večere)

DOČEK NOVE GODINE ( informcije naknadno)
Svečana večera uz muzički program 31.12.2022. nije uključena u cenu smeštaja. Piće nije uključeno u cenu večere.
Popust za decu:
Deca od 0-7 godina- Ne naplaćuje se večera.
Deca od 7-14 godina- Naplaćuje se 50% od ukupne cene.


 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).


MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa i Master kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

GRAND Hotel & SPA 4* se nalazi na Kopaoniku, najprestižnijem skijalištu Srbije. Smešten je u središtu turističkog centra i Nacionalng parka Kopaonik, na 1770m nadmorske visine. Ovaj luksuzni hotel otvoren je za svoje goste tokom cele godine, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, . . .

Nalazi se u mestu Gozd Martuljek na 5 km od Kranjske Gore u prelepom okruženju.

Hotel Kompas smešten je na obodu Kranjske Gore i okružen je prostranim vrtovima i zelenim livadama.

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini glavnog šetališta u Krajnjskoj Gori, udaljen oko 100 od skijališta.

Hotel je udaljen oko 100 m od centra Kranjske Gore.

Hotel Stara planina se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine – Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine okružen bujnom vegetacijom. U neposrednoj blizini se nalazi gondola koja skijaše prevozi do skijaških staza.