NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

ECO RESORT & SPA PARK HOTEL 4* SUP

BOHINJ ECO HOTEL 4* SUP

 
Prvi ekološki hotel u Sloveniji, luksuzni resort sa vodenim parkom, bowlingom, wellnessom, fitnesom. Hotel sa najviše nagrada u Sloveniji (turizam, hotelikerstvo, energetika).Poseduje Green Globe certifikat. Netaknuto okruzenje (Alpi, jezera, jame..)

Hotelskim gostima stoje na raspolaganju:hotelska rezidencija,predsednički apartman luksuzni apartmani,poslovni suit,porodicni suit,suit za mladence,panoramska suit,porodicna soba,sobe s balkonom,sobe bez balkona. Sve hotelske sobe imaju nadstandardnu opremu od tikovine ili američkog oraha i pružaju prekrasne poglede na Julijske Alpe. Hotelskim su gostima na raspolaganju i zaštićena parking mesta u podzemnoj garaži.

Oprema standardne sobe: klima uređaj, kupaonica s tušem i/ili kadom, fen za kosu,LCD TV (106 cm, 42") mini bar,sef s električnom utičnicom,telefon,žični i bežični pristup internet.

Sve konferencijske dvorane i dvorane za sastanke opremljene su najsavremenijom tehnologijom kao što su: digitalni LCD projektori, velika projekcijska platna, bežični mikrofoni, brz bežični pristup internetu, Blu-ray, HD Video, DVD i CD playeri, pisaće i crtaće ploče, demoploče, govornica.Sve su dvorane klimatizovane i opremljene najkvalitetnijim materijalima Jedinstveno u Sloveniji i prava retkost u Europi - hotel ima vlastitu dvoranu za bowling s čak pet staza za bowling koje su namenjene gostima hotela,kako i onima koji to nisu.

Ekskluzivni hotelski Wellness  namenjen je hotelskim gostima koji žele više privatnosti, odmora i opuštanja u zanosno lepom ambijentu. Wellness se nalazi na najvišem spratu hotela i napravljen je tako da kroz stakleni krov pruža celovit pogled na Bohinjske planine i okruženje. U hotelskom wellnessu su na raspolaganju: Bazen,turska sauna,finska sauna,prostorije za masažu,prostorija za odmor,velika sunčana terasa,Vodeni park. Hotel je podzemnim hodnikom povezan s Vodenim parkom koji gostima pruža jedinstven vodeni doživljaj! Hotelskim gostima je omoguceno besplatno: kupanje u bazenima,poseta saunama,fitness. Veliku prednost donosi i posve bezgotovinsko poslovanje s obzirom na to da svi hotelski gosti pri dolasku u hotel primaju narukvicu koja omogućuje ulazak u Vodeni park i koja beleži sve usluge , hranu i pića naručena u Vodenom parku.


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.