fbpx

MIRAMONTI 4*, MADONNA DI CAMPIGLIO, ITALIJA, ZIMOVANJE – SKIJANJE

HOTEL MIRAMONTI 4* MADONNA DI CAMPIGLIO

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Madonna di Campiglio je čuveno italijansko skijalište smešteno u regiji Trentino-Alto Adige. Prostire se od 1500m do 2500m nadmorske visine. Važi za mondensko skijalište po pripadnicima milanskog jet-seta koji ga posećuju. Pripada sistemu žičara Skirama Dolomiti koji broji 380 kilometara staza.

Sama Madona di Campilio ima oko 60 kilometara staza a sa Marilevom i Folgaridom kao i Pinzolom, sa kojima je povezana sistemom žičara, taj broj se penje na solidnih 150 kilometara staza. Staza ima za sve kategorije skijaša, a uglavnom su plave i crvene kategorije i fenomenalno se uređuju. Skijalište je podeljeno na dva dela: Groste’/Spinale i 5 Laghi/Pradalago.
U Madoni se nalazi i čuvena FIS staza Tre na kojoj se vozi Svetski kup i ujedno je staza na kojoj moguće noćno skijanje.
Na samom vrhu skijališta Groste, nalazi se prilično veliki snowpark Ursus koji će zadovoljiti i najzahtevnije bordere.
Osim skijanja po izvanredno uređenim stazama, Madona nudi i veliki broj sportskih sadržaja kao što su skijaško trčanje, klizanje, turno skijanje, krpljajnje…

Lokacija

Ovo je moderan hotel koji pruza maksimalno gostoprimstvo svojom udobnoscu. Nalazi se u blizini gradskog soping centra. Miramonti je udaljen nekoliko koraka od gradskog ski lifta. Gosti mogu besplatno iznajmiti bicikle, a na raspolaganju su im i štapovi i rančevi za nordijsko hodanje.

Hotelski sadržaji

Hotel ima specijalne ski instruktore koji ce Vas pratiti tokom skijanja. Za njih skijanje nije samo tehnika i zabava, vec i nacin zivota, zaelja za svakodnevnim kontaktom sa prirodom i nacin da postanu deo nje. Ako Vam je potreban privatni transfer sa bilo kog aerodroma, mozemo kontaktirati hotel. Najblizi aerodromi su: Verona, Bergamo i Milano. Ovaj moderan hotel ima teretanu, saunu i solarijum. Obilan doručak na bazi švedskog stola sastoji se od hladnih i toplih jela. Restoran hotela Miramonti ima vinski podrum i služi jela internacionalne i domaće kuhinje, uključujući i tipične trentinske specijalitete i organske namirnice.

Smeštaj

Hotel ima 26 soba,od toga 18 standardnih i 7 junior suites i 1 suite. Sve sobe su prostrane, vecina ih ima treci i cetvrti pomocni krevet kao i balkon. Satelitska tv, direktna telefonska linija, radio, mini bar i privatni sef sa elektronskim otvaranjem su gostima na raspolaganju.

Usluga

Noćenje/ doručak ili polupansion

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Akontacija 40% , ostatak – odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

Hotel Olga Dedijer – se nalazi u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv, na samom magistralnom putu koji preko Kopaonika vodi ka Jošaničkoj Banji i Rudnici. Žičara “Malo jezero” je udaljena svega 450m.