fbpx

ALU MOUNTAIN DESIGN 3*, BORMIO, ITALIJA, ZIMOVANJE – SKIJANJE

ALU MOUNTAIN DESIGN 3* BORMIO

CENOVNIK GALERIJA MAPA

U srcu centralnih italijanskih Alpa, unutar regije Alta Valltelina, na 1225 mnv, smestio se mali alpski gradić – Bormio. Mesto okruženo sa tri oštra masiva.

Skijalište je smešteno na jednom brdu i na njega se može popeti pomoću dve gondole. Obe gondole sa lakoćom voze do najvišeg vrha skijalita – Cimo Bianco (3.012m). Visinska razlika skijališta iznosi velikih 1800 m. Ne čudi da Bormio pruža idealne uslove za održavanje takmičenja u FIS Svetskom kupu.

Reći ćemo samo da plavih staza gotovo da i nema, ne računajući dve ili tri manje spojnice koje se spajaju sa crvenim stazama. Velika većina staza su crvene i crne. Cela mreža skijališta je dobro pokrivena veštačkim osneživanjem pa je duga sezona skijanja zagarantovana.

Bormio je svakako skijalište za zahtevnije i takmičarski raspoložene skijaše.

Lokacija

Hotel je udaljen 500 m od centra Bormia, 50 m od skijališta.
Ski staza, gondola i stanica ski busa se nalaze preko puta hotela. Zbog odlične lokacije, pored same gondole, preporučuje se pasioniranim skijašima.

Hotelski sadržaji

Restoran, privatni parking, bašta, wellness centar, finska sauna, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže.

Smeštaj

Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade i apartmanskog dela. U glavnoj zgradi ima 8 Junior suite-a (4 dvokrevetna i 4 dvokrevetna sa pomoćnim ležajem), 2 jednokrevetne sobe, 14 standardnih dvokrevetnih soba i 4 standardne dvokrevetne sobe sa pomoćnom ležajem. Svaka soba ima SAT TV, sef, telefon, balkon, kupatilo sa tušem, fen, internet. U svim sobama je zabranjeno pušenje.

Usluga

Nočenje/ doručak ili polupansion, švedski sto.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Akontacija 40% , ostatak – odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

Hotel Olga Dedijer – se nalazi u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv, na samom magistralnom putu koji preko Kopaonika vodi ka Jošaničkoj Banji i Rudnici. Žičara “Malo jezero” je udaljena svega 450m.