fbpx

APARTMANI DIAMANT *** ANDALO, ITALIJA, ZIMOVANJE

APARTMANI DIAMANT *** ANDALO, ITALIJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Andalo Tretino je smešten na visoravni Paganella na 1,309 m nadmorske visine. Nudi brojne mogućnosti za zimski turizam i glavni je turistički centar Trentina. Brojni sportski objekti kao što su fudbalski tereni, teniski tereni i mini golf, učiniće skijanje u Andalu nezaboravnim. Moderne žičare i više od 50 km skijaških staza različitih težina zadovoljiće sve potrebe, kako onih starijih i iskusnijih, tako i onih najmlađih.

Lokacija

Na samo 150m od centra Andala I 200 m od ski lifta, nalaze se novoizgradjeni apartmani -DIAMANT

Hotelski sadržaji

Parking, bašta, lift, lobi sa tv-om i video igricama, kao i igraonica za decu, solarijum, sauna, tursko kupatilo i skijašnica

Smeštaj

U svom sastavu ima 17 apartmana, koji su rangirani na sledeci nacin: Bilo Standard – dnevna soba sa sofom, telefon, tv, potpuno opremljen kuhinjski deo, spavaca soba sa francuskim ili standardnim ležajem, kupatilo, fen.
Superior Dolomiti – dnevna soba sa sofom za dve osobe, telefon, tv, potpuno opremljen kuhinjski deo, spavaca soba sa francuskim ili standardnim ležajem, kupatilo, fen. Superior Elegance- dnevna soba sa sofom za dve osobe, telefon, tv, potpuno opremljen kuhinjski deo, spavaca soba sa francuskim ili standardnim ležajem, kupatilo, fen.

Usluga

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Akontacija 40% , ostatak – odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

Hotel Olga Dedijer – se nalazi u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv, na samom magistralnom putu koji preko Kopaonika vodi ka Jošaničkoj Banji i Rudnici. Žičara “Malo jezero” je udaljena svega 450m.