fbpx

HOTEL BIANCA RESORT & SPA **** KOLAŠIN, BJELASICA, ZIMOVANJE

HOTEL BIANCA RESORT & SPA **** KOLAŠIN, BJELASICA, CRNA GORA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Neizmerna lepota netaknute prirode, rustični hoteli i restorani, zdrava, ukusna domaća hrana, široke mogućnosti za rekreaciju i veoma povoljne cene čine Kolašin 1450 Ski Resort omiljenom turističkom destinacijom jugoistočne Evrope.Impresivni obronci planine Bjelasice, gradić Kolasin, nacionalni park Biogradska Gora, kao suza čiste reke Tara i Morača, jezera – samo su deo jedinstvenih prirodnih bogatstava po kojima je Kolasin 1450 Ski Resort nadaleko čuven.Sva četiri godišnja doba na ovoj planini čarobna su. Prijatna klima i svež planinski vazduh doprineli su da ovaj deo Crne Gore postane omiljeno mesto za odmor tokom cele godine.

Lokacija

Vrlo kvalitetan hotel, loociran u srcu Crne Gore, u malom gradiću Kolašinu okružen borovom šumom. Kolašin je samo 70 km udaljen od glavnog grada Podgorice i aerodroma. Toplina masivnog drveta sa prirodnom lepotom kamena pruža domaćinski osećaj svakom gostu.

Hotelski sadržaji

Bogata ponuda hotela dopunjena sa 25 metara unutrašnjim bazenom, otvorenim bazenom, fitness programom, saunama, dečijom igraonicom i wellness sadržajem.
Od ostalih sadržaja gostima sun a raspolaganju: nacionalni i internacionalni restorani, night club, lobby bar, wellness café, biznis centar, sale za bankete i konferencije, wireless internet, vešeraj,spa i wellness centar, čuvani parking za goste hotela. Biznis centar Bianca Resort & Spa ima potpuno opremljen savremen biznis centar koji pruža sve uslove za eksternu biznis komunikaciju. Dostupne usluge uključuju: Internet usluge, najam prevodioca, najam računara, usluge kurira, sekretarske usluge, fax, fotokopiranje i najam audiovizuelnih pomagala. Spa & Wellness Veliki doprinos ima Energy Clinic koji se meri sa hotelima luksuznih destinacija. Energy Clinic nudi prirodne tretmane bazirane na Ajurvedskim, Azijskim i zapadnim terapijama za opuštanje, osvežavanje i inspiraciju. Sa relaksirajućim pogledom na predivnu borovu šumu, Spa nudi svi gostima odmor za dušu i telo. Terapije koje nude Filipinske maserke uključujući Aromatičnu masažu Balinese masažu, masažu glave i ramena, Thai masažu i tretman divlja lavanda. Na rapolaganju su i tretmani u najnovijim hidro kadama.

Wellness usluge:

25m unutrašnji bazen
Izbor masaža
Hydro-massage mogućnosti
otvoreni bazen
Saune
Solarium
Tursko kupatilo
Velika teretana

Smeštaj

Za smeštaj gostiju na raspolaganju su standard, superior i executive sobe, junior, executive i president apartmani. Sadržaj:Smart Card Electronic Lock System,81cm flat ekran TV,satellite TV,grejanje,mini bar,lični sef, papuče i bade mantil, luksuzno kupatilo.

Usluga

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

Hotel Olga Dedijer – se nalazi u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv, na samom magistralnom putu koji preko Kopaonika vodi ka Jošaničkoj Banji i Rudnici. Žičara “Malo jezero” je udaljena svega 450m.