fbpx

SAMOKOV 4*, BUGARSKA, BOROVEC, ZIMOVANJE

HOTEL SAMOKOV 4* BOROVEC

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Borovec (poznato u prošlosti kao Chamkoria) je najstariji ski-centar u Bugarskoj (1350 – 2600 m n.v). Smešten je na severnoj padini planine Rila, a najviši vrh mu je Musala (2925 m). Od Sofije je udaljen je 70 km i najbliži grad mu je Samokov na oko 10 km. Sa oko 40 km staza i mogućnošću skijanja od sredine decembra do aprila, predstavlja pravi raj za skijaše. Većina staza je crvena, ali ima i par plavih i crnih. Staze su široke i dosta dobro pripremljene, a prolaze kroz raskošnu šumu sa i do desetak metara visokim stablima bora. Proteklih godina se razvio u moderan ski-centar sa luksuznim hotelima visoke kategorije, restoranima, diskotekama, prodavnicama i velikim brojem staza i ski liftova, koji veoma dobro funkcionišu. Prosečna temperatura u januaru, koji je ujedno i najhladniji mesec, je -4,6 ◦C.

Lokacija

Okružen borovom šumom u centru Boroveca nalazi se hotel Samokov. Od gondole je udaljen 50 m , a od žičare 250 metara. Nudi prijatnu atmosferu i dobru uslugu tokom cele godine.

Hotelski sadržaji

Recepcija, glavni restoran, A la Carte restoran, loby bar, noćni bar, sef na recepciji ( uz doplatu),besplatan Wi Fi, prodavnica, menjačnica, konferncijska sala , internet sala, besplatan parking, kuglana sa 6 staza, bilijar, stoni tenis, mini golf . Spa centar nudi aktuelne spa terapije i masažu za odmor i relaksaciju, zatvoren bazen, saunu, solarijum, đakuzi, parno kupatilo, fitnes salu , frizerski i kozmetički salon. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Gostima je na raspolaganju ski škola sa profesionalnim instruktorima ( uz doplatu) , skijašnica za opremu ( besplatno), kao i usluga čuvanja dece u obdaništu ( uz doplatu).

Smeštaj

Sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu i bade mantilima, mini bar, kablovsku televiziju, telefon,radio, balkon i besplatan Wi Fi.

Usluga

Noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion

Galerija

CENOVNIK

NAPOMENE ZA CENOVNIK

 

Hotel SAMOKOV 4*  dnevne cene po osobi, usluga  polupansion
AKCIJA  7=6; 8=7;9=10 za boravak u periodu 02.01./15.01.2021. ; 07.03./31.03.2021. 

TERMINI BORAVKA 19.dec 26.dec* 02.jan 16.jan 30.jan 20.feb 01.mar
26.dec 02.jan 16.jan 30.jan 20.feb 01.mar 31.mar
Broj dana/ noći 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1 2/1
Dvokrevetna soba (2+1)  (max 2 odr+1chd  ili 3 odr) 37,00 60,00 49,00 42,00 49,00 42,00 37,00
Turistička taksa po osobi za sve vreme boravka 5 5 5 5 5 5 5

*Obavezna doplata za svečanu večeru 31.12.2020. – 45,00 eur po osobi (deca od 2 do 12 godina 30,00 eur).

Minimalan  boravak 5  noćenja.

Cena uključuje:  korišćenje  bazena, đakuzija, interenta u lobi baru.

Doplata:  jednokrevetna soba 17,00 eur dnevno;

Popusti:  dete do 5 godina u pratnji jedne odrasle osobe kao jednokrevetna soba; dete od 5 do 12 godina u pratnji jedne odrasle osobe 50%; prvo dete do 5 i drugo dete od 5 do 12 godina u pratlji jedne odrasle osobe prvo besplatno drugo 50%; dvoje dece do 5 god u pratnj ijedne odrasle osobe kao jednokrevetna soba; deca do 5 godina u pratnji dve odrasle osobe –besplatno;  dete od 5 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe 50%; odrasla osoba na pomoćnom  ležaju 15%.

 

 

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

Hotel Olga Dedijer – se nalazi u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv, na samom magistralnom putu koji preko Kopaonika vodi ka Jošaničkoj Banji i Rudnici. Žičara “Malo jezero” je udaljena svega 450m.