NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

Aparthotel VUČKO 5*

Aparthotel VUČKO 4*

 

 

CENOVNIK
Zima 2019.-2020.

 

 

U srcu Olimpijskog centra Jahorina na 1520 m/nm, neposredno uz glavnu saobraćajnicu i samo 100 m od ski staze Poljice, nalazi se Aparthotel „Vučko“. Originalni planinski stil bio je inspiracija za izgradnju objekta, a prefinjen ton modernog uticaja daje osjećaj visokog komfora i udobnosti. 

SUPERIOR SOBA

Dvokrevetne superior sobe su veoma komforne. Sve imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem, postoji mogućnost da u svom sastavu ima i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj odraslih osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je dvoje, maksimalno troje. Opremljene su sa:Info star TV, telefonom sa direktnim biranjem, besplatnim bežičnim internetom, kupatilima sa fenom, mini barom, sigurnosnim sefom.


APARTMAN 2+2

Sastoji se od jedne spavaće sobe i dnevne sobe u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. Maksimalan broj odraslih osoba koje mogu da borave u ovom tipu apartmana je 4.
Opremljeni su sa:Info star TV, telefonom sa direktnim biranjem, besplatnim bežičnim internetom, kupatilima sa fenom, mini barom, sigurnosnim sefom, kuhinjom.


APARTMAN ZA 4 OSOBE

Sastoje se od 2 spavaće sobe sa dnevnim boravkom ili apartmana sa 1 spavaćom sobom i dnevnim boravkom u kome se nalaze 2 kreveta za po jednu osobu. Maksimalan broj odraslih osoba koje mogu da borave u ovom tipu sobe je 4.
Opremljeni su sa:Info star TV, telefonom sa direktnim biranjem, besplatnim bežičnim internetom, kupatilima sa fenom, mini barom, sigurnosnim sefom, kuhinjom.


VUČKO PORODIČNI APARTMANI 2+2

Sastoje se od glavne sobe sa francuskim krevetom, sobe za jednu osobu i sofe na razvlačenje u sklopu glavne sobe, gde se mogu smestiti još dve osobe. Broj soba u ovom tipu apartmana kreće se od dve do tri a maksimalan broj osoba je pet. Opremljeni su sa:Info star TV, telefonom sa direktnim biranjem, besplatnim bežičnim internetom, kupatilima sa fenom, mini barom, sigurnosnim sefom.


VUČKO PORODIČNI APARTMANI ZA 5-7 OSOBA

Sastoje se od spavaćeg dela sa francuskim krevetom, dodatna tri kreveta za po jednu osobu u 3 odvojene prostorije (dnevna, spavaća, dodatna soba), neke dnevne sobe imaju sofu na razvlačenje za dodatne dve osobe. Maksimalni kapacitet je od 5 do 7 osoba. Opremljeni su sa:Info star TV, telefonom sa direktnim biranjem, besplatnim bežičnim internetom, kupatilima sa fenom, mini barom, sigurnosnim sefom.

DODATNE USLUGE:

  • Wellness & Spa koji se prostire na 700 m²
  • Tri konferencijske sale
  • Tereni za tenis, Košarku, fudbal, rukomet, odbojku u sklopu hotela
  • Otvoreno igralište za decu
  • Škola skijanja i ski rental
  • Podzemna hotelska garaža

 


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.