fbpx

HOTEL LATINI **** ZELL AM SEE, ZIMOVANJE – SKIJANJE

HOTEL LATINI **** ZEEL AM SEE

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Zell am See (Cel am Ze) je planinski gradić smešten na 758 m n.v. pored prelepog jezera. Zadivljujući prizor planina sa jezerom u dolini privlači turiste iz cele Evrope da posete ovo bajkovito mesto. Gradsko jezgro, koje potiče još iz srednjeg veka ima veliki broj restorana, vinarija, barova i prodavnica. Oni kojima skijanje nije na prvom mestu vreme mogu provoditi u šetnji pored jezera i uživati u čistom vazduhu ove vazdušne banje. Od dodatnih sadržaja ima još i klizalište, bazene i teniske terene. Zajedno sa Kaprunom ima preko 130 km uređenih staza koje su idealne i za rekreativce i za iskusnije skijaše.

Lokacija

Smešten je 300 m od gondole „Areitbahn” i 50 m od stanice ski busa, u selu Schüttdorf. Od Centra je udaljen oko 2.5 km.

Hotelski sadržaji

Svojim gostima od dodatnih sadržaja nudi restoran, bar sa kaminom, diskoteku, dečje igralište, zatvoren bazen, parno kupatilo, saunu, solarijum, masažu, kozmetički salon i fitness. Internet je dostupan na recepciji. Za goste je obezbeđen parking.

Smeštaj

Sobe su opremljene radiom, satelitskom televizijom, sefom i kupatilom, sa fenom, a većina ima balkon.

Usluga

Polupansion – Doručak i večera (doručak: samoposluživanje – izbor više jela); večera: meni – klasičan način usluživanja-izbor više jela).

Galerija

CENOVNIK

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

Hotel Olga Dedijer – se nalazi u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv, na samom magistralnom putu koji preko Kopaonika vodi ka Jošaničkoj Banji i Rudnici. Žičara “Malo jezero” je udaljena svega 450m.