fbpx

HOTEL SCHLOSS LEBENBERG ***** KITZBUHEL, AUSTRIJA, ZIMOVANJE

HOTEL SCHLOSS LEBENBERG ***** KITZBUHEL, AUSTRIJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Kitzbühel (Kicbil) spada među najveća i najpoznatija svetska skijališta. Poznat je kao središte mondenskog života. Restorani, barovi, kazino, i diskoteke su garancija dobrog provoda i onima kojima skijanje nije prioritet. Skijašima je svakako važno da su okolne padine sa preko 160 km staza dobro su povezane žičarama i ski busevima. Skijalište sa koje nudi adekvatne staze kako zahtevnim skijašima, tako i skijašima rekreativcima. Osim skijaških aktivnosti gosti mogu koristiti i sadržaje vodenog parka „Aquarena”. Snowboard, klizanje, plivanje, curling, paraglajding i jahanje su aktivnosti kojima možete ispuniti dan. Kitzbühel je jpoznat i kao domaćin jednog od dva najprestižnija spusta muškog programa u Svetskom skijaškom kupu…

Lokacija

Izuzetno elegantan hotel građen u obliku zamka i nedavno renoviran svoje goste osvaja odličnom uslugom, dobrom lokacijom i prijatnom atmosferom. Smešten na samim obroncima Alpa, može se pohvaliti predivnom pogledom na Kicbil i planinske vrhove pokrivene snegom.

Do skijališta, koje je udaljeno oko 1.5 km redovno saobraća hotelski šatl bus.

Hotelski sadržaji

Luksuzni tretmani za ulepšavanje i spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, fitnesom i prostorijom za masažu zajedno sa celokupnom atmosferom učiniće da se osećate kraljevski baš u ovom hotelu.

Smeštaj

Sobe predstavljaju spoj minulih vremena i modernog i opremljene su telefonom, televizorom, internet priključkom, mini-barom i kupatilom sa fenom, a većina ima i balkon sa predivnim pogledom. Ima sopstveni parking.

Usluga

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


ZIMOVANJE PREPORUČUJEMO

Hotel Olga Dedijer – se nalazi u centralnoj turističkoj zoni, na 1700 mnv, na samom magistralnom putu koji preko Kopaonika vodi ka Jošaničkoj Banji i Rudnici. Žičara “Malo jezero” je udaljena svega 450m.