NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION 4*

Hotel FALKENSTEINER CLUB FUNIMATION KATSCHBERG 4*

Katschberghöhe 20 Lokacija: ovaj porodični hotel smešten je direktno na skijalištu na 1600 mnv, sa odličnom kuhinjom i animacijskim programom. Hotel raspolaže s 185 soba i apartmana.

Hotelska ponuda: restoran, dečiji restoran bar, Acquapura SPA wellness centar, otvoreni i zatvoreni bazen, više vrsta sauna, đakuzi, masaža, kozmetički tretmani, fitnes, dečiji Falky Acqua vodeni svet sa velikom vodenim toboganom, zid za penjanje za decu, igraonica za decu, bilijar, oprema za bebe (babyphone, stolove za presvlačenje, stolice, kade), besplatna usluga čuvanja dece od 3 do 12 god. (po dogovoru).

Standardna dvokrevetna soba (cca 19 m2) za max. 2 osobe: SAT TV, telefon, sef, kupatilo, fen, većina ima balkon ili terasu.

Porodična soba “Family Klassik” (cca 27 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2 dece: opremljena u klasičnom stilu, odvojen deo za spavanje sa krevetom na sprat za decu, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon ili terasa.

Porodična soba “Family Royal” (cca 27 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2 dece: opremljena u modernom stilu, odvojen deo za spavanje sa krevetom na sprat ili sofom na razvlačenje za decu, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon ili terasa.

Porodična soba “Family Deluxe” (cca 40 m2) za max. 2 odrasle osobe i 3 dece: opremljena u modernom stilu, na dva nivoa, dnevna soba sa sofom na razvlačenje, odvojena dvokrevetna spavaća soba i soba sa dva ležaja, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon.

Family Suite Klassik (cca 32 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2 dece: opremljen u klasičnom stilu, dvokrevetna soba, odvojen spavaći deo sa krevetom na sprat za decu i dnevni boravak, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon ili terasa.

Family Suite Royal (cca 38 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2 dece: opremljen u modernom stilu, dvokrevetna soba, odvojen spavaći deo sa krevetom na sprat za decu i dnevni boravak, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon ili terasa.

Family Suite Deluxe (cca 70 m2) za max. 2 odrasle osobe i 2 dece: dve dvokrevetne sobe, dnevni boravak sa odvojenim spavaćim delom sa dva ležaja, ima iste sadržaje kao standardna soba, balkon ili terasa.

Ishrana: all inclusive light - uključuje polupansion (doručak i večera - samoposluživanje - izbor više jela) i popodnevni snack uz piće, uz večeru piće (vino, pivo i bezalkoholna pića). U ponudi za najmlađe je dečiji restoran i bar sa sokovima


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.