fbpx

SPA RESORT & HOTEL FRUŠKE TERME 4*, BANJA VRDNIK, WELLNESS & SPA

SPA RESORT & HOTEL FRUŠKE TERME 4* VRDNIK BANJA

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Na samo 20 kilometara od Novog Sada i 70 kilometara od Beograda, na južnim padinama Fruške Gore u sastavu Nacionalnog parka, smeštena je banja Vrdnik. Blagotvorno dejstvo termalne vode ove banje povoljno utiče na koštano zglobni sistem, reumatske tegobe, stanje kože i ubrzava zarastanje rana – odnosno pospešuje epitelizaciju.

Na idealnoj poziciji od 240m nadmorske visine, banja se odlikuje umerenom kontinentalnom klimom sa 2200 sunčanih časova godišnje, te odsustvom jakih vetrova i hladnih vazdušnih masa. Čist vazduh sa velikim sadržajem ozona, bez ikakvog zagađenja, banju Vrdnik svrstava u red vazdušnih banja.

U Vrdniku se nalazi i čuveni manastir Ravanica osnovan krajem XV veka, koji je dugo vremena čuvao mošti kneza Lazara Hrebeljanovića, dok Fruška Gora sa ukupno 17 aktivnih manastira sa pravom nosi naziv „Sveta Gora“. Na obroncima Fruške Gore, u neposrednoj blizini Vrdnika, postoje mnoge šumske „staze zdravlja“, koje omogućavaju beskrajno uživanje u dugim lepim šetnjama ovom predivnom prirodom u srcu Vojvodine.

Lokacija

Objekat Spa Resort & Hotel Fruške Terme nalazi se u Vrdniku, na 5 km od termalne banje Vrdnik.

Hotelski sadržaji

Vodeni svet
8 unutrašnjih i spoljašnjih bazena sa termo-mineralnom vodom, temperature od 29 do 33°C i spa centrom na preko 10,000 m2.

Sauna Svet
12 vrsta sauna i parnih kupatila, hamam, relax soba i soba sa vodenim krevetima.

Kongresni centar
Prostrana kongresna dvorana i 11 konferencijskih sala – kapacitet od preko 1000 učesnika.

Wellness & Spa Hotel Fruške Terme 4S*
200 soba i apartmana

Restoran sa domaćom i internacionalnom kuhinjom. Usluga na bazi švedskog stola

Od aprila 2020-te:
Garaža sa 385 parking mesta – u sklopu kompleksa čime se validira koncept eko rizorta, sa solarnom elektranom na krovu i 4 punjača za elekrična vozila

Smeštaj

Dvokrevetna soba se prostire na 27m2. Kupatilo je opremljeno tušem. Svaka soba poseduje terasu.

TV
WiFi
Telefon
Frižider
Sef
Bade Mantil
Wellness Peškiri
Fen
Terasa sa setom za sedenje

Porodičnu sobu čine dve dvokrevetne sobe ukupne kvadrature od 54 m2, povezane vratima. Svaka soba poseduje kupatilo sa tušem i terasu sa setom za sedenje.

2 x TV
WiFi
2 x Telefon
2 x Frižider
2 x Sef
Bade Mantil
Wellness Peškiri
2 x Fen
2 x Terasa sa setom za sedenje

Apartman se sastoji od dnevne i spavaće sobe, dva kupatila i terase ukupne kvadrature od 62m2. Dnevna soba poseduje dvosed, fotelju, sto, dve stolice i TV. Kupatilo je opremljeno jacuzzi kadom sa svetlosnim efektima i muzikom i parnim kupatilom.

2 x TV
WiFi
2 x Telefon
Frižider
Sef
Bade Mantil
Wellness Peškiri
Papuče
2 x Fen
Terasa sa setom za sedenje
Jaccuzi kada
Parno kupatilo

Apartman Lux se sastoji od dnevne i spavaće sobe, dva kupatila i terase ukupne kvadrature od 62m2. Spavaća soba poseduje vodeni francuski ležaj. Dnevna soba poseduje dvosed, fotelju, sto, dve stolice i TV. Kupatilo je opremljeno jacuzzi kadom sa svetlosnim efektima i muzikom i parnim kupatilom.

2 x TV
WiFi
2 x Telefon
Frižider
Sef
Bade Mantil
Wellness Peškiri
Papuče
2 x Fen
Terasa sa setom za sedenje
Jaccuzi kada
Parno kupatilo
Vodeni francuski ležaj

Usluga

Polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Galerija

CENOVNIK

Upit Olympic

Pošaljite brzi upit za ovaj hotel

prvo dete
drugo dete
treće dete
četvrto dete
peto dete
šesto dete
Kako želite da vas kontaktiramo?
PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće TRIGLAV do 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE

WELLNES & SPA PREPORUČUJEMO

Aparthotel Kraljevi Čardaci je okružen prirodom i nudi moderni wellness i spa centar, restoran koji služi jela tradicionalne srpske kao i internacionalne kuhinje kao i savremeno opremljene sobe i apartmane. Nalaze se u Vikend naselju Nacionalnog parka Kopaonik, na glavnom putu, 2.5km od prve žičare . . .

Nalazi se na obroncima pohorskih šuma, na 5,5 km od centra Maribora.

Hotel Park jedan od najluksuznijih hotela u Vrnjačkoj Banji, nalazi se na glavnoj promenadi u centru Vrnjačke Banje i svojom lepotom privlači pažnju mnogobrojnih turista. Nakon godina uloženih u rekonstrukciju i renoviranje nekadašnjeg objekta koji nije radio više od decenije, hotel Park je svojim . . .