fbpx

GARNI HOTEL VILA LAGO 4*, PALIĆ, WELLNESS & SPA

GARNI HOTEL VILA LAGO 4* PALIĆ, JEZERO

CENOVNIK GALERIJA MAPA

Palić, 7 km dugačko jezero i istoimeni turistički centar, bio je mondensko letovalište i banja već na prekretnici XIX i XX veka. Lice Palića je konstantno menjano, unapređivano i modernizovano mada je izbeglo iskušenje industrijalizacije. Tandem koji je ostavio neizbrisiv trag u arhitekturi grada, projektanti Komor i Jakab, podarili su Paliću prepoznatljive objekte u mađarskoj varijanti secesije sa dominantnim drvenim rezbarijama inspirisanih narodnim rukotvorinama…. Pročitaj više

Samo naselje Palić datira još iz bronzanog doba, a u pisanim dokumentima prvi put se spominje 1462. godine kao pustara koju je madjarski kralj Matija Korvin poklonio svojoj majci Naselje se prvi put pominje kao Pali 1462. godine, a jezero kao Paligo Palus oko 1690. godine, što je zabeleženo na spomen-česmi kraj same obale jezera. Vodotoranj, danas kao simbol Palića, izgrađen je početkom XX veka kao višenamenski objekat: vodotoranja, kapija letovališta i tramvajska stanica…. Pročitaj više

Izgradnja Velike terase u stilu secesije završena je 1911. godine, a sam objekat je u to doba bio višenamenski ( poslastičarnica, restoran, spratni deo namenjen zabavama i balovima ). Dve velike otvorene terase krase prednju stranu objekta, sa prepoznatljivom rezbarnom ogradom. Neposredno ispred Veliek terase, smešten je najmanji secesijski objekat specijalne namene – Muzički paviljon. U duhu svog doba, bio je mesto za održavanje promenadnih koncerata…. Pročitaj više

U čast završetka objekta u gradu i na Paliću, podignuta je 1912. godine spomen – česma koja je uspešno uklopljena u tada novoformirani ambijent šetališta ispred Velike terase i Muzičkog paviljona uz samu obalu jezera. Još jedan u nizu velelepnih secesijskih objekta je kupališni objekat Ženski štrand. Neizostavnu celinu Palića svakako čine koloritne vile – letnjikovci. «Vila Lujza» podignuta u stilu eklektike i «Bagojvar» ( interesantno ime interesantne građevine – sovin grad ) pripadaju vilama «švajcarskog tipa», obe prekrivene višebojnim žolnai biber crepom. U samom srcu Velikog parka, smešteno je specifično ostvarenje ovih prostora: Letnja pozornica, na kojoj se u letnjem periodu održava Međunarodni filmski festival «Palić». Jezero Palić je eolskog porekla, istočno od Subotice u jednoj depresiji, u obliku polumeseca…. Pročitaj više

Područje Palića je stavljeno pod zaštitu radi očuvanja njenog eko – sistema ( jezera, staništa nekih retkih biljnih i životinjskih vrsta, Parka, Zoo – vrta ). Jezero pripada grupi turističkih vrednosti sa naglašenim rekreativnim svojstvima i predstavlja dobru osnovu za razvoj kupališnog, ribolovnog, izletničkog i grugih vidova turizma.

Prostor jezera Ludaš je 1955. godine stavljen pod posebnu zaštitu Ramsarskom konvencijom iz Irana o konzervaciji močvara i ptica močvarica, čime je uvršteno u svetsku baštinu.

Za Ludaš je karakteristično da je prelazna ornitološka stanica velikog broja ptica, koja u različitim godišnjim dobima migriraju kroz zemlju.

Lokacija

Smeštena na samo 150 metara od živopisnog Palićkog jezera, Vila Lago se nalazi u blizini mnogih važnih sadržaja u ovoj oblasti, kao što su kongresni centar, zoološki vrt i veliki broj finih restorana i barova.

Hotelski sadržaji

U sklopu hotela “Vila Lago” se nalazi i restoran sa aperitiv barom, koji je raspolaganju gostima 24h, kao I “Room service’’. Pošto je poslovanje hotela bazirano na principu prenoćište sa doručkom, u restoranu gosti mogu probati najukusnija jela predviđena za obroke koji se služe u prepodevnim satima. Po želji se može servirati ručak i večera u restoranu, bašti ili na letnjoj terasi. Prijatne popodnevne trenutke gosti mogu provesti prateći omiljenu emisiju ili neko sportsko dešavanje na velikom LCD ekranu u restoranu ili letnjoj bašti. Restoran se po potrebi može i reorganizovati u salu za sastanke, pri čemu se omogućava održavanje programa i putem video prezentacije.

WELLNESS & SPA
Pored svoje široke ponude, Hotel “Vila Lago” ima i svoj SPA centar sa mnoštvom sadržaja: IC kabina, hidromasažni bazen, parno kupatilo i masaža.

IC KABINA: Redovna upotreba infracrvene kabine pridonosi različitim pozitivnim učincima na zdravlje i dobro raspoloženje. Ona povećava telesnu otpornost na bolesti, zagreva i opušta ukočene mišiće i zglobove i čisti kožu. Telesni imuno-sistem se pospešuje, povećava se protok krvi snabdevajući mišiće i kožu svežom hranom. Jako znojenje pomaže čišćenju otrovnih sastojaka iz tela i dubokom pročišćavanju kože. Posle tretmana osećaćete se osveženi, puni nove energije i vitalnosti.

HIDROMASAŽNI BAZEN: Boravak u hidromasažnoj kadi je idealno za postizanje blagostanja po celom telu. Posebna kombinacija vazduha i vode osim značajnog i neposrednog osećaja opuštanja, uzrokuje i širenje krvnih sudova sa posledicom stimulacije krvotoka, popuštanja tenzije u mišicima i pročišćavanje kože. Masaža, hromo terapeutsko delovanje podvodnih reflektora i ozon koji permanentno kruži daju fantastičan efekat.

PARNO (TURSKO) KUPATILO: Kada uđete u „Tursko kupatilo” dočeka Vas nežan “oblak” pare koji Vam u svakom slučaju pomaže da se oslobodite svakodnevnog stresa, nudeći Vam jedan potpuni osećaj užitka i psiho-fizičkog odmora. Izloženi vlažnoj toploti, mišići se sami opuštaju i tako utiču na celi organizam. Delotvornost turskih kupatila osetno je i kod hroničnih poliartikularnih reumatskih oboljenja, menstrualnih i klimakterijskih tegoba, metaboličkih poremećaja i problema kod disajnih puteva (bronhitisa, uvećanih krajnika, sinusa, itd.). Turska kupatila su i „eliksir lepote” koja pročišćavaju kožu do najdubljih slojeva i čine je mekanom, dajući joj mladalački sjaj i elastičnost koja se odražava i na samo telo.

MASAŽA: Masaža je terapijsko umeće koje ima pozitivan efekat na sve telesne sisteme i preventiva je dobrom zdravlju. Efekti masaže mogu da budu umirujući, sedativni, pružaju olakšanje kod nervne razdražljivosti. Uticaji masaže na nerve mogu biti stimulativni, dovodeći do povećanja aktivnosti mišića, krvnih sudova i žlezda. Njena vrednost u slučajevima letargije i zamora je neprocenjiva. Za vreme masaže velikom brzinom se eliminišu otrovne supstance akumulirane u našem telu izloženom stresu. Masaža je odlično preventivno lečenje, kao i suštinski važna za održavanje zdravlja i kondicije.

U letnjim mesecima gostima hotela je na raspolaganju i otvoreni bazen.

Smeštaj

Hotel “Vila Lago” raspolaže sa dvanaest luksuzno opremljenih soba, organizovanih prema standardizovanim pravilima hotelskih usluga i uobličenim našim autentičnim enterijerskim rešenjima.

U sklopu hotela se nalazi šest dvokrevevetnih soba sa francuskim ležajem, pet dvokrevetnih soba sa odvojenim ležajevima kao i jedna jednokrevetna soba koja apsolutno ne zaostaje ni u komforu niti enterijerski za ostalim sobama. Sobe koje se nalaze u potkrovlju odišu posebnom intimnom atmosferom, ušuškane I tople. Sobe zauzimaju površinu od 15m2 do 20m2.

Od dvanaest soba šest ima sopstvenu terasu sa garniturom za sedenje. Sve sobe su klimatizovane, sa besplatnim internet pristupom, kablovskom televizijom, telefonom sa direktnim izlazom, sefom i mini – barom.

De lux apatrman je opremljen prema najvišim svetskim standardima sa ciljem da Vas odmor bude sto ugodniji i prijatniji. Prostor je koncipiran po principu “open space”. Hidromasažna kada, šank, hidromasažni tuš, kompletna audio i video oprema , ambijentalna rasveta…

Usluga

Noćenje/ doručak, švedski sto.

Galerija

CENOVNIK

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO

– Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO

– Boravišna taksa – plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama (ukoliko nije drugačije navedeno u doplatama), po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje (više informacija možete dobiti u agenciji).

MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE

U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama OLYMPIC TRAVEL-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

NAČIN I USLOVI PLAĆANJA

Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Ranibooking, akcije…).

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA

Čekovi se mogu koristiti kao način plaćanja sa realizacijom odmah.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA BEZ KAMATE
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
TURISTIČKI KREDITI

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

MAPA LOKACIJE


WELLNES & SPA PREPORUČUJEMO

Aparthotel Kraljevi Čardaci je okružen prirodom i nudi moderni wellness i spa centar, restoran koji služi jela tradicionalne srpske kao i internacionalne kuhinje kao i savremeno opremljene sobe i apartmane. Nalaze se u Vikend naselju Nacionalnog parka Kopaonik, na glavnom putu, 2.5km od prve žičare . . .

Nalazi se na obroncima pohorskih šuma, na 5,5 km od centra Maribora.