NASLOVNA

ZIMOVANJE

LETOVANJE 2020

PROLEĆNA PUTOVANJA

WELLNESS & SPA

EVROPA

PUTUJTE DALEKO

INDIVIDUALNA PUTOVANJA

SRBIJA

FIRST MINUTE

LAST MINUTE

JESENJA PUTOVANJA

NOVA GODINA

TOP PONUDE - AKCIJE

BLACK FRIDAY

AVIO KARTE ZA CEO SVET

Hotel GRAND ROGAŠKA 4*

Hotel GRAND ROGAŠKA 4* sup.

 

 

Nalazi se u srcu Rogaške Slatine, u blizini veličanstvenog parka. Grand Hotel Rogaška je savršen primer bezvremenske arhitektonske klase za sebe. Svaki gost ovog hotela se vraća u prošlost u vreme princeze Sisi (carice Elizabete ), Franca Josefa i šarmantnih večernjih koncerata koje je izvodio List. Hodnikom je povezan sa wellness centrom. Pored wellness centra gosti mogu koristiti zatvoreno-otvoreni bazenski kompleks “Rogaška Rivijera” koji je udaljen 250 m.

Lokacija

Hotel je smešten u samom centru Rogaške Slatine, okružen bujnim vrtom.

Smeštaj

Standardne sobe se nalaze u Štrosmajer i Stiria krilu hotela. Imaju površinu od 19 - 25 kvadratnih metara. Ove klasično dizajnirane sobe, sa visokim plafonima i predivnim pogledom prema okolnim parkovima, ili šumi pružaju opuštajući boravak. Standardne sobe mogu biti povezane tako da formiraju porodične sobe, koje su pogodne za smeštaj porodica sa decom. Opremljene su LCD TV-om, sefom, mini barom, bežičnim intenetom, kupatilom, a jedan broj soba ima i balkon. Premium dvokrevetne sobe nalaze se u Superior istorijskom delu i imaju površinu od 22 - 44 kvadratnih metara. Sobe su sa pogledom pogledom na obližnje šume ili park. Ove sobe se takođe mogu povezati za smeštaj porodica sa decom. Opremljene su LCD TV-om, sefom, mini barom, bežičnim intenetom, klima uređajem, kupatilom, a jedan broj soba ima i balkon. Apartmani se nalaze u superior krilu. Imaju površinu od 40- 65 kvadratnih metara, i neki od njih imaju balkon sa prelepim pogledom na veličanstven vrt.

Hotelski sadržaji

Wellness centar Spa & Beauty, termalni kompleks Rogaška Rivijera, Fontana Hit Kazino, zatvoreni bazen, bar, kozmetički i frizerski salon, konferencijska sala, fitnes centar, parking.

Usluga

Polupansion (doručak i večera-švedski sto).


Prijava na mailing listu

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
web: www.olympic.rs

Sve informacije na sajtu su informativnog karaktera.
U cilju potpune informisanosti molimo da sve informacije proverite direktno u agenciji.